s
........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ....... - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 69
    Όνομα:
    Μαρία

Re: ........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ .......

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Adrea - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων

Doria - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων
    Μια μικρή διόρθωση, for the record! Πρόκειται για έναν αστεροειδή, τον AndreaDoria (#2175), κατά το διάσημο Γενουάτη ναύαρχο Andrea Doria ή D' Oria (1466-1560) που μεταξύ άλλων πολεμούσε τους πειρατές στη Μεσόγειο κατά το 16ο αιώνα. Αρκετά πλοία πήραν αργότερα το όνομά του!

Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Καλησπέρα..

Επαναφερω λίγο το θέμα Αστεροειδών σε συναστρία. Πραγματικά θα ήθελα τα φώτα κάποιου να μου πει πόση σημασία παίζουν σε μια συναστρία???
    Αν έχει κανείς άποψη και χρόνο πως θα έκρινε τις παρακάτω όψεις? Δεν γνωρίζω την επιτρεπτη ανοχή που μπορεί να έχουν σε συναστρια...οπότε θεωρώ τις γνωστές 8 μοίρες.

ΓΥΝΑΙΚ. - ΑΝΤΡ.
    Eros & Ψυχή αιγοκ τρίγωνο χείρων στον ταυρο
    Eros & Ψυχή αιγοκτρίγωνο πλούτωνα στο ζυγό
    Eros & Ψυχή αιγοκσύνοδο Tantalus

Σελήνη στο ζυγό σύνοδο Eros & Ψυχή (8ο οίκο)
    ΒΔστον παρθένο σύνοδος ψυχή (κάνει συνοδο με το ΔΙΑ του σύνθετου)
    πλούτωνας ζυγό σύνοδος Σαπφώ
    ωροσκόπος αιγόκερο σύνοδος House
    Ηρα ιχθυ τετράγωνο Ηρα τοξότη

Ευχαριστώ τα μέγιστα, αν ασχοληθει κανείς!!!!!!
    water:bigsmile:

Όνομα:
    πηνελοπη

Ενδιαφµ΄εροντα όλα αυτά, αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως βρίσκουμε τις όψεις στους αστεροειδείς;
    εγώ μόνο τις θέσεις βρίσκω στις αστρολογικές εφημερίδες.

Όνομα:
    Σωκράτης

Aν κοιτάτε τις εφημερίδες του myhoroscope υπάρχει σύνδεσμος που λέει και τις όψεις

http://www.myhoroscope.gr/aspects.php
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    πηνελοπη

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Aν κοιτάτε τις εφημερίδες του myhoroscope υπάρχει σύνδεσμος που λέει και τις όψεις

http://www.myhoroscope.gr/aspects.php
    σ ευχαριστώ! να σαι καλά και καληνύχτα;4dea:

Cancerian,

Όψεις για συναστρια, όπως αυτές που αναφέρω πιο πάνω (αφού κανείς δεν μου απάντησε) που μπορώ να κοιτάξω?

Juno/Hera - Δεικτης γαμου , δειχνει την ιδανικη γυναικα οπου ενας ανδρας θα παντρευτει. Αν την αναζητησουμε σε διελευση τοτε δειχνει την καταλληλη ωρα , μερα οπου ο γαμος πρεπει να γινει. Ακομα δειχνει ζηλια και κτητικοτητα

δηλαδή πως την δίχνει ? :unsure:
    θα πρέπει να σχηματίζει όψη με κάποιους πλανήτες συγκριμένους ? να έχει ήλιο εκεί που έχει juno ο άντρας ?
    τι εννοείς δώσε μου ένα παράδειγμα ! :embarrest

φιλικά
    white.horse
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by water View Post
    Cancerian,

Όψεις για συναστρια, όπως αυτές που αναφέρω πιο πάνω (αφού κανείς δεν μου απάντησε) που μπορώ να κοιτάξω?

Αναζητησε τους δικους σου αστεροειδεις και επειτα του ατομου που σε ενδιαφερουν. Στην συνεχεια βρες αν σχηματιζουν τις βασικες πτολεμαικες οψεις , δινοντας μικρη ανοχη (1-2 μοιρες) . Οπως ειπε και ο Σωκ μπορεις να τις βρεις απο εδω

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Juno/Hera - Δεικτης γαμου , δειχνει την ιδανικη γυναικα οπου ενας ανδρας θα παντρευτει. Αν την αναζητησουμε σε διελευση τοτε δειχνει την καταλληλη ωρα , μερα οπου ο γαμος πρεπει να γινει. Ακομα δειχνει ζηλια και κτητικοτητα

δηλαδή πως την δίχνει ? :unsure:
    θα πρέπει να σχηματίζει όψη με κάποιους πλανήτες συγκριμένους ? να έχει ήλιο εκεί που έχει juno ο άντρας ?
    τι εννοείς δώσε μου ένα παράδειγμα ! :embarrest

φιλικά
    white.horse
    Εξαρταται την θεση που κατεχει ο αστεροειδης Juno στον χαρτη. Αν δεχεται αρμονικες οψεις τοτε θα εκφραστει καλα μεσα απο τον χαρτη. Αν δεχετε σκληρες οψεις τοτε θα εκφρασει την αρνητικη της φυση.

Για παραδειγμα απο τον χαρτη μιας φιλης. Juno στον πρωτο σε συνοδο με τον Κρονο και τριγωνο με Αφροδιτη και αντιθεση Πλουτωνα. Το ατομο ειναι εξαιρετικα ομορφο (καθως η Juno δινει μεσα απο τον ASC μαγνητισμο) εκβαλει προς τα εξω εναν αερα δεσμευσης. Δινει βαρυτητα στις σχεσεις της και προτιμα τις μακροχρονιες σχεσεις. Εκφραζει τον ερωτα της μεσα απο την σχεση και την δεσμευση. Ελκεται απο τους εμπειρους και πρακτικους ανδρες και ισως μεγαλυτερης ηλικιας.
    Εκτος αυτου μεσα απο τις σχεσεις της εκφραζε εναν κτητικο χαρακτηρα που μερικες φορες εφτανε στο σημειο να προκαλει σκηνες ζηλοτυπιας.
    Τελικα ομως εβγαλε τον μπεχο και παντρευτηκε πανω στην Επιστροφη του Κρονου Οπου ο Δ. κρονος εκανε συνοδο με την Γ. Juno της. Εχει με τον συζυγο της 9 χρονια διαφορα. (Κρονος συνοδο Juno συνοδο με Δ. Κρονο)

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Εξαρταται την θεση που κατεχει ο αστεροειδης Juno στον χαρτη. Αν δεχεται αρμονικες οψεις τοτε θα εκφραστει καλα μεσα απο τον χαρτη. Αν δεχετε σκληρες οψεις τοτε θα εκφρασει την αρνητικη της φυση.

Για παραδειγμα απο τον χαρτη μιας φιλης. Juno στον πρωτο σε συνοδο με τον Κρονο και τριγωνο με Αφροδιτη και αντιθεση Πλουτωνα. Το ατομο ειναι εξαιρετικα ομορφο (καθως η Juno δινει μεσα απο τον ASC μαγνητισμο) εκβαλει προς τα εξω εναν αερα δεσμευσης. Δινει βαρυτητα στις σχεσεις της και προτιμα τις μακροχρονιες σχεσεις. Εκφραζει τον ερωτα της μεσα απο την σχεση και την δεσμευση. Ελκεται απο τους εμπειρους και πρακτικους ανδρες και ισως μεγαλυτερης ηλικιας.
    Εκτος αυτου μεσα απο τις σχεσεις της εκφραζε εναν κτητικο χαρακτηρα που μερικες φορες εφτανε στο σημειο να προκαλει σκηνες ζηλοτυπιας.
    Τελικα ομως εβγαλε τον μπεχο και παντρευτηκε πανω στην Επιστροφη του Κρονου Οπου ο Δ. κρονος εκανε συνοδο με την Γ. Juno της. Εχει με τον συζυγο της 9 χρονια διαφορα. (Κρονος συνοδο Juno συνοδο με Δ. Κρονο)

....μάλλον το θέμα λειτουργεί στον ψυχισμό του ατόμου .. εγώ φανταζόμουν πως στην συναστρία λειτουργούσε το θέμα
    και όπως λεει η ερμηνεία που έδωσες στην αρχή για τον juno εγώ φαντάστικα -ερμήνευσα πως αν ο ast.juno ενος άντρα δίχνει την ιδανική γυναίκα τοτε πχ θα πρέπει να έχει αυτή εκεί πάνω καποιον -καποιους προσωπικους πλανήτες σε κάποια βασική όψη
    και για να μην σας μπερδεύω περισσότερο .. φανταζόμουν πως αν ήμουν άντρας και είχα juno στον τοξότη μια γυναίκα τοξότης θα ήταν ιδανική για εμένα !

ευχαριστώ
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)