- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
Thread: συναστρία: ήλιος - σελήνη
-
07-10-2008, 05:20 PM #1
συναστρία: ήλιος - σελήνη
γειά σας!!!:bigsmile:
θα ήθελα να μάθω τί σημαίνει σε μια ερωτική συναστρία η σελήνη του ατόμου Α να κάνει τρίγωνο με τον ήλιο του ατόμου Β, καθώς και η αφροδίτη του Α να κάνει εξάγωνο με την σελήνη του Β...:amuse:
ευχαριστώ
-
07-10-2008, 05:51 PM #2
Re: συναστρία: ήλιος - σελήνη
Για τριγωνο σεληνης ήλιου νομίζω οτι δίνει μια φυσική αρμονία ανάμεσα στα ατομα και υπάρχει αίσθημα οτι μπορεί ο ένας να στηριχτεί πάνω στον άλλο. Πολύ καλή όψη αλλα για όσους δεν αναζητούν ένταση στις σχέσεις τους, γιατι δλινει πολύ αρμονια μεταξύ των 2 μελών του ζευγαριου :bigsmile:
Και η όψη αφροδίτης σελήνης ειναι και αυτή πολύ δυνατή και αρμονική οψη για σχέση. Ελκεστε μεταξύ σας φυσικά και δημιουργείτε ενα πολύ ασφαλές περιβάλλον για την σχέση σας. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και ένα καλλιτεχνικό δίδυμο ίσως.
Πολυ δυνατες όψεις και οι 2 πάντως!!!!
-
07-10-2008, 07:41 PM #3
σ' ευχαριστώ πάρα πολύ zania μου...:amuse:
με ενθαρρύνεις!!!
-
07-10-2008, 11:28 PM #4
Aγαπητη
θεωρω οτι σε μια συναστρια μια καλη σχεση του Ηλιου με την Σεληνη ειναι το πρωταρχικο βημα για να δουμε οτι η χημεια αναμμεσα σε δυο ατομα ειναι ιδανικη. Ποσο μαλλον οταν ο Ηλιος ανηκει στον αντρα και η Σεληνη στην γυναικα.
Μια συνδεση του Ηλιου κ της Σεληνης ειναι εξαιρετικα ιδανικη με μια πρωτη ματια. Θα πρεπει ομως να ειναι και οι δυο πλανητες καλα τοποθετημενοι σε ζωδιο και οικο . Στην συνεχεια ομως βλεπουμε και την υπολοιπη συναστρια.
Με εκτιμηση
Cancerian
-
07-10-2008, 11:53 PM #5
Εάν δεν υπάρχει όψη ανάμεσα σε ήλιο και σελήνη, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η απαραίτητη "χημεία" για να ευδοκιμήσει η σχέση? ¶λλες όψεις μεταξύ των φώτων π.χ. τρίγωνο μεταξύ των ήλιων και τρίγωνο μεταξύ των σεληνών θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση?
-
07-10-2008, 11:59 PM #6
Οι οψεις μεταξυ δυο ομοιων φωτων ειναι και αυτες ιδανικες οχι ομως με την ισχυη αυτου που προανεφερα. Εκει καταλαβαινουμε οτι τα ατομα νιωθουν ανετα με τα συναισθηματα του ενος και του αλλου (Σεληνη) η με την την προσωπικοτητα (Ηλιος) τους.
Η σχεση Ηλιος κ Σεληνη ειναι κατι πιο βαθυ. Επειδη ειναι και λιγο αρχετυπικα αυτα τα δυο συμβολα ... (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΥΝΑ) .
Για να σου δωσω να καταλαβεις , προσωπικα αυτη την σχεση την θεωρω σαν εναρξη για μια καλη σχεση (ανεξαρτητα αν θα ειναι ερωτικη η οχι)
-
08-10-2008, 12:19 PM #7
Ο σύζυγός μου έχει ήλιο σε σύνοδο με σελήνη στον καρκίνο και βλέπει σε όψη τριγώνου την σελήνη μου που είναι στον σκορπιό και τον ήλιο μου που είναι στους ιχθείς. Βέβαια έχουμε και δύσκολες όψεις. Όπως κρόνιες. Δεν μπορούν να είναι όλες καλές. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να ισορροπείς τα πάντα γιατί οτιδήποτε το τραβάς στην υπερβολή αρχίζει και χάνει το νόημά του. Κάποια στιγμή και η υπερβολική αρμονία αρχίζει και μας την δίνει στα νεύρα. Αυτό σημαίνει στο να είναι ικανός ο καθένας μας να μπορεί να χειριστεί τις καταστάσεις έτσι ώστε και από τις άσχημες να μπορεί να αποκομίσει "κέρδος" για την πρόοδό του.
"Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"
-
08-10-2008, 10:58 PM #8
αγαπητέ cancerian, πρώτα πρώτα σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!:bigsmile:
τί εννοείς όμως αν είναι καλά τοποθετημένοι...???
πιο συγκεκριμένα μπορώ να πω ότι ο ήλιος της γυναίκας είναι στον κριό και κάνει τετράγωνο με τον ήλιο του άντρα που βρίσκεται στον καρκίνο.
ο ήλιος της γυναίκας είναι σε σύνοδο με την σελήνη του άντρα που βρίσκεται στον κριό.
ο ήλιος της γυναίκας κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη του άντρα που είναι στον καρκίνο και τρίγωνο με τον άρη που είναι στον λέοντα.
επίσης η σελήνη της γυναίκας που είναι στον ιχθύ κάνει τρίγωνο με τον ήλιο του άντρα που είναι στον καρκίνο.
και τέλος, η αφροδίτη της γυναίκας που βρίσκεται στον υδροχόο κάνει εξάγωνο με τη σελήνη του άντρα, που είναι στον κριό.
συγγνώμη αν σας τρέλανα...:embarrest
-
09-10-2008, 12:31 AM #9
Και μόνο ότι υπάρχουν τόσες όψεις ανάμεσα σε προωπικούς πλανήτες είναι από μόνο του καλό,γιατί σημαίνει ότι υπάρχει "αλληλεπίδραση" ας το πούμε ανάμεσα σε δύο άτομα.Επίσης κατά τη γνωμη μου,ανεξαρτήτως φύλου και σχέσης που συνδέει τα δύο άτομα(φιλική ή αισθηματική)τα φώτα και κυρίως η σελήνη σε καλές όψεις και κυρίως συνόδους είναι πολύ σημαντικά και ναι όπως είπε κι ο cancerian είναι πολύ σημαντική η σύνοδος ήλιου-σελήνης.Δημιουργεί αίσθημα ταύτισης και ασφάλειας,όπως επίσης και η σύνοδος των σελήνων.Πάντως να σου θυμίσω ότι για να δημιουργηθεί μια όψη πλανητών πρέπει να υπάρχει μέχρι μια συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους που στις γωνίες εκφράζεται σε μοίρες.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
09-10-2008, 02:02 PM #10
σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Λευκή!!!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.