- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Δίας στον 12ο
-
07-10-2008, 12:18 PM #1
Δίας στον 12ο
Καλημέρα. Διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με τον οροσκόπο, τις θέσεις των πλανητών και τί εκφράζουν στον 1 οίκο, διάβασα κάπου ότι έχει σημασία σε ποιόν οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου καθώς επηρεάζει τον οροσκόπο.Έχω την εξής απορία: Εγώ είμαι Τοξότης με οροσκόπο Τοξότη κι έχω στον 1ο οίκο εκτός από τον Ήλιο, τον Ερμή, τηνΑφροδίτη, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Διάβασα την ανάλυση γι' αυτούς τους πλανήτες και κάλυψα τις απορίες μου σχετικά. Αλλά ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου μου (και του οροσκόπου μου), ο Δίας είναι στον 12ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού. Μπορείτε μήπως να μου εξηγήσετε αυτό τί συνέπειες έχει στην λειτουργία του οροσκόπου μου; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα.
-
12-10-2008, 11:49 PM #2
Re: Δίας στον 12ο
Αγαπητή ζουπιαρα
Όταν ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μας βρίσκεται στον 12ο οίκο μας, μας προσδίδει μία εσωστρέφεια και δυσκολεύει την εξωτερίκευση των αναγκών μας. (Επειδή είναι έντονος σε σας ο πρώτος οίκος, αυτό περιορίζεται). Μπορεί να θεωρούμε πιο συχνά από άλλους πως υπάρχει κάτι κρυμμένο και μας ταλαιπωρεί, ή πως η ζωή έχει δυσκολίες. Αλλά αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, ή αν ασχολείστε με θέματα του 12ου (πχ εργάζεστε σε ένα νοσοκομείο, ένα ίδρυμα...) θα ήταν συμβατό με αυτό το χαρακτηριστικό.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
14-10-2008, 02:29 PM #3
Re: Δίας στον 12ο
Ευχαριστώ πολύ κυρία Σίμου για την απάντησή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.