- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την ενέργεια
- Voters
- 246. You may not vote on this poll
-
Συμφωνώ
161 65.45% -
Διαφωνώ
77 31.30% -
Μου είναι αδιάφορο
8 3.25%
Results 21 to 30 of 84
Thread: Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις
-
06-10-2008, 12:25 PM #21
Re: Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις
Ενδιαφέρουσα η παρατήρηση, αλλά άλλα υποστήριζες σε άλλη κουβέντα, και σχετικά πρόσφατα: Αστρολογία για όλους - View Single Post - Εβδομαδιαιο ωροσκοπιο. Φυσικά και δεν είναι καθόλου κακό να βελτιωνόμαστε -απεναντίας :bigsmile:
Επιπλέον, οι όψεις είναι κοινές για όλους, αλλά διαφοροποιούνται ανάλογα με τον οίκο (βασικά) και το ζώδιο (δευτερευόντως) όταν μιλάμε για τις διελεύσεις. ¶ρα, εφόσον έχουμε όψεις που είναι κοινές και επαναλαμβάνονται συχνά (στις περιπτώσεις που δημιουργούνται από πλανήτες που κινούνται γρήγορα), είναι λογικό να υπάρχει και η ίδια ερμηνεία με την ίδια συχνότητα που επαναλαμβάνονται οι όψεις.
Εφόσον ασχολείσαι με την αστρολογία, θα ξέρεις ότι ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με κύκλους οι οποίοι χαρακτηρίζονται, ως κύκλοι που είναι, από επαναληψιμότητα και έγκειται στο άτομο να μετατρέψει τον κύκλο σε σπείρα με ανοδική πορεία :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-10-2008, 03:10 PM #22
Φυσικά και θυμάμαι τι έγραψα στο link που παραθέτεις αλλά εδώ μιλάμε για τις ημερήσιες προβλέψεις όχι τις εβδομαδιαίες ή μηνιαίες του κ. Μπαφαλούκου (γιατι εκεί μιλούσαμε για αυτό) οι οποίες και εδώ επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ καλές και έγκυρες -για μένα τουλάχιστον.
Προκειμένου να διαβάζω λοιπόν χαζοκείμενα στις ημερήσιες προβλέψεις -οπουδήποτε κι αν δημοσιεύονται- προτιμώ να διαβάζω προβλέψεις από ένα πρόγραμμα που αν μη τι άλλο, ακόμα και για μένα που δεν γνωρίζω πως να κάνω σύνθεση, περισσότερα μαθαίνω από τα "στημένα" ημερήσια και ναι, όντως με προκαλεί να το ψάξω πιο πολύ ώστε να προσπαθήσω να μάθω και αυτά που δε γνωρίζω ακόμα.
Υ.Γ. 1. Ααα! και μην το ψάχνεις πολύ το θέμα μαζί μου.... δεν με "πιάνεις" πουθενά κι ούτε πρόκειται, αν κατάλαβες τι εννοώ, αν δεν κατάλαβες δεν πειράζει :bigsmile:
Με όλη μου την αγάπη πάντα
-
06-10-2008, 04:31 PM #23
Συμφωνω στο να ακυρωθουν οι ημερησιες προβλεψεις αλλα και οτι εχει σχεση με προβλεψη που εχει ως βαση μονο στον ηλιο ενος ατομου. Εκτος του οτι ειναι αρκετα <αστοχες> τετοιου ειδους προβλεψεις θα βοηθουσε και για εναν αλλο λογο.
Εχω βαρεθει να ακουω καποιους που κρινουν καποιον αλλο περνωντας ως βαση μονο την θεση του ηλιου...
"Αχχχχ τι Σκορπινα εισαι ??
Απαπα παναγια μου εισαι η χειροτερη, υπουλη" και αλλες βλακειες...
η ακομα και σε περιπτωσεις που συμβαινε το ακριβως αντιθετο.
" Αχχχ καλεεεεε τα Ψαρακια και τα καλυτερα, τα πιο σεξι, τα πιο σουπερ ειναι τα πιο ετσι και τα πιο αλλιως κλπ κλπ κλπ "
Καθε ακυρωση προβλεψεων αλλα και κρισεων που βγαινουν βαση μονο απο τον ηλιο ενος ατομου θα ηταν μια καλη αρχη.Θα βοηθουσε ισως και σιγα σιγα στο ακυρωθουν ολα τα αναλογα σαχλα η ρατσιστικα σχολιακια που βγαινουν απο το στομα καποιων <<καλοθελητων>> αστρολογων αλλα και μη...τους λεγομενους "ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ" που κανουν υποδειξεις στο ποιος ειναι ο καθενας βαση και μονο απο τον ηλιο του βαζοντας και τα δικα τους προσωπικα πιστευω για το καθε ζωδιο...
Μακαρι την τακτικη σας να την εφαρμοζαν και οι αλλοι αστρολογοι που βλεπουμε στις τηλεορασεις και οχι μονο.
Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, πατώντας εδώ μπορείτε να έχετε ό,τι πιο συγκεκριμένο μπορεί να υπάρξει για εσάς σε απολύτως προσωπικό επίπεδο και αφορά πρόβλεψη, και μάλιστα όχι απλώς ημερήσια αλλά και για όποια χρονική στιγμή θέλετε! Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δε, αυτή η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί και με ερμηνείες πλανητών σε Οίκους, βασικότατη παράμετρο για τις προβλέψεις με τη μέθοδο των διελεύσεων Γίνετε εσείς ο προσωπικός σας αστρολόγος
Ο καθενας αστρολογος ασε που μπορει να λεει το μακρυ του και το κοντο του κρινωντας και κανοντας τις προβλεψεις του βαση των δικων του προσωπικων πιστευω...
Ενω τον εαυτο σου μπορεις να τον εμπιστευεσαι απολυτα.
-
06-10-2008, 05:06 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
06-10-2008, 08:00 PM #25
Μία επισήμανση παιδιά...
Κανένας αναγνώστης που ήξερε στοιχειωδώς αστρολογία δεν πίστευε ποτέ ότι διαβάζοντας μόνο το ηλιακό του ζώδιο θα έκανε πρόβλεψη. Σε όλα πλέον τα περιοδικά υπάρχει η σύσταση να διαβάζεται και ο ωροσκόπος αλλά και οι πιο υποψιασμένοι διαβάζουν πάντα όλα τα ζώδια.
Οι γενικεύσεις και οι κριτικές είναι δυστυχώς ίδιον του ανθρώπου και δε φταίει η ηλιακή πρόβλεψη γι' αυτό. Με τον ίδιο τρόπο που λέγαμε ως τώρα ότι "είσαι Καρκίνος, άρα μαμάκιας", αύριο θα λέμε "έχεις τετράγωνο Ήλιου/Ουρανού, άρα είσαι φευγάτος". Δεν αλλάζει τίποτα. Εμάς μας φαίνεται διαφορετικό απλά γιατί είναι καινούριο και δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη η αντίστοιχη προκατάληψη.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
06-10-2008, 09:22 PM #26
Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τις ημερήσιες και δεν μιλάω για τους αστρολόγους.
Αν το καλοεξετάσεις για να έχεις μια πλήρη εικόνα θα πρέπει να διαβάσεις το ζώδιό σου τον ωροσκόπο σου το ζώδιο που έχεις τη Σελήνη σου τον Αρη κ.λ.π δηλαδή σχεδόν όλα τα ζώδια και τι θα αποκομίσεις ένα κομφούζιο που μπορεί και να σου χαλάσει τη μέρα.
Ενώ το απρόβλεπτο είναι πιο ενδιαφέρον:nuts:Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
07-10-2008, 11:27 AM #27
Εσείς Dell Piero, έχετε προφανώς κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία με το Μπαφαλούκο τελικά και αυτό είναι όλο το ζήτημα. Αυτό είναι δικό σας θέμα εμένα δε με αφορά.
Κατά τα άλλα, τη γνώμη που έχω εγώ για τις προβλέψεις του Μπαφαλούκου τις έχουν και πολλοί άλλοι αλλά βεβαίως -για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις- με τη δική μου απόψη τραβάς το ζόρι
Και μια και θες να το διευκρινήσω αναφέρομαι στις ημερήσιες προβλέψεις κάποιας Μύριαμ και κάποιου Μιχαήλου αν θυμάμαι καλά γιατί έχω πολύ καιρό να μπω να τις διαβάσω. Αυτές ήταν για γέλια και για κλάματα. Αντί να διαβάζω αυτά -ξαναλέω- προτιμώ το αυτόματο πρόγραμμα που τουλάχιστον ξέρω ότι αφορά στο δικό μου χάρτη ακόμα και αν δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να το αναλύσω σωστά (να δω πόσες φορές θα χρειαστεί να το πω αυτό εδώ μέσα)
Τέλος, είπα ότι συμφώνησα με την απόφαση της ομάδας να αποσύρει τα ημερήσια. Το πρόβλημα σου εσένα ποιό είναι τώρα; Ή μήπως είναι θέμα συνήθειας να ασχολείσαι μαζί μου είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε;
-
07-10-2008, 11:39 AM #28
Τι είδους ζόρι μπορώ να τραβήξω όταν δεν καταλαβαίνεις ότι από λάθος έγραφε ο τίτλος Μύριαμ (για κλάματα όπως λες) ενώ τις προβλέψεις τις έγραφε ο Μελέτης.
Σου εξηγώ ευθέως πως η "μάζα" επηρεάζεται από ονόματα και κρίνει περιεχόμενα τα οποία ΟΛΑ βγαίνουν από αυτόματες εφαρμογές.
κατανοητΟΝ τώρα;
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
07-10-2008, 01:24 PM #29
Δε με ενδιαφέρει ποιός τα έγραφε ρε Dell Piero τελικά.
Ήταν βλακείες και καλά κάνετε και τα βγάζετε. Εδώ μέσα έχει πάρα πολλά να διαβάσει κανείς για να καταλάβει και τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία και τα μηνιαία δε χρειαζόντουσαν και αυτά. Σε άλλα site και εφημερίδες, κ.λ.π. έχει πάρα πολλά κι όποιος ενδιαφέρεται πάει και τα βλέπει.
Επιπλέον ούτε το Μπαφαλούκο ξέρω, ούτε κανέναν άλλον που συνεργάζεται μαζί σας εδώ ξέρω. Όλους εδώ τους πρωτοείδα/πρωτοδιάβασα. Από αυτούς λοιπόν, του κ. Μπαφαλούκου τα γραφόμενα καθώς και της κ. Σίμου τα βρίσκω έγκυρα.
Τώρα, ποιός, που, πότε, πως ούτε που με ενδιαφέρει. Τη γνώμη μας ζητήσατε και την είπα.
-
07-10-2008, 01:28 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.