- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Προσωπικές αναζητήσεις!
-
05-10-2008, 01:44 PM #1
Προσωπικές αναζητήσεις!
Πάντα μου άρεσε η αστρολογία… αν και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί «εντατικά». Κάποιος θα ήθελα να μου «φτιάξει» τον αστρολογικό μου χάρτη… γιατί μου συμβαίνουν τόσες πολλές μα πάρα πολλές δυσκολίες στη ζωή μου… που αναρωτιέμαι… τι φταίει…. και κάποιος πάλι πολύ καταρτισμένος θα ήθελα να μου πει τι μέλει γένεστε…. μήπως και βγάλω καμία άκρη με τη ζωή μου!!! :embarrest
-
05-10-2008, 01:49 PM #2
Re: Προσωπικές αναζητήσεις!
Αγαπητή φίλη, τον αστρολογικο σου χάρτη μπορείς και μόνη σου να τον φτιάξεις με την εφαρμογή που υπάρχει στην Αρχική σελίδα στο site.
-
05-10-2008, 02:30 PM #3
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... αλλά αυτή η ανάλυση είναι κάπως "γενική" εγώ θα ήθελα συγκεκριμένα πράγματα... θα γίνει αυτό ... ή θα γίνεί το άλλο... συγκεκριμένες προβλέψεις για το μέλλον μου... προς τα που να κατευθυνθώ?
-
05-10-2008, 02:39 PM #4
Οι εξατομικευμένες προβλέψεις πάνω σε ένα ωροσκόπιο απαιτούν καλή γνώση Αστρολογίας και αρκετό χρόνο. Οπότε με βάση το γενέθλιο σου και συνδυαστικά με τις διελεύσεις των πλανητών θα μπορέσεις να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αλλά είναι βασικό να θυμάσαι ότι ακόμα και τότε η αστρολογία δείχνει τι τάσεις έχεις να κάνεις κάτι ή να φερθείς κάπως. Δεν είναι μοιρολατρική.
Ξέρω ότι ηθελες μια πιο συγκεκριμένη απάντηση, αλλά είναι στο χέρι σου να ασχοληθείς πιο επισταμένα και να βρεις αυτό που ζητάς. :bigsmile:
-
05-10-2008, 02:45 PM #5
Δεν μπορεί να μου τον φιάξει κάποιος που ξέρει... και να τον πληρώσω αν χρειασθεί? :embarrest
-
05-10-2008, 02:54 PM #6
Σε αυτό μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία αστρολόγο, από τη στιγμή που θες να μην το κάνεις μόνη σου. Στο site μας έχουμε αρκετους και καλούς. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους με pm πλέον.
-
05-10-2008, 02:57 PM #7
αυτό θα κάνω ευχαριστώ..... προτιμώ κάτι ποιο σύντομο... από το να περιμένω πότε θα το φιάξω μόνη μου!!!:embarrest
-
27-10-2008, 10:10 PM #8
Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται σεμινάρια αστρολογίας και πως θα μαθαίνω πότε και που γίνονται για να πάω?
Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.
-
27-10-2008, 11:50 PM #9
Μαρία τα σεμινάρια γίνονται πιο κοντά κι απ' ότι νομίζεις! :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/86-%F4%E1-...F2-online.html
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.