- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 84
Thread: Ψυχικά χαρίσματα
-
01-10-2008, 07:48 PM #41
Re: Ψυχικά χαρίσματα
Εγω νομίζω πως δείχνει συσσωρευμένη ενέργεια που μπορεί να εκμεταλλευτεί και προς αυτά τα μονοπάτια -φιλοσοφικές, πνευματικές αναζητήσεις με θέρμη. Αλλα θεωρω οτι αφορα περισσοτερο εκτόνωση μέσω σωματικής δραστηριότητας. Αυτό το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» (οι Λάκωνες δεν το ειχαν εφεύρει παρεμπιπτόντως; )... με προβληματίζει κάποιες φορές. Κατανοώ με ποια εννοια χρησιμοποιείται, αλλα ο Σωκράτης ειχε μπάκα, ασχημο φατσάκι & καραφλίτσα :embarrest
-
01-10-2008, 11:01 PM #42
Σας ευχαριστω πολυ για την εξηγηση,βλεπεται αυτος ειναι ο χαρτης της μητερας μου και ειναι ακριβως ετσι...
-
02-10-2008, 10:40 AM #43
Αγαπητή φίλη, φαντάζομαι ότι μπορώ να σε αποκαλώ έτσι, εγώ πιστεύω προσωπικά ότι οι πλανήτες που εμπλέκονται περισσότερο είναι ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και ο ¶ρης. Το θέμα δεν είναι να σου πω εγώ ότι έχεις το ένα ή το άλλο ψυχικό χάρισμα. Το θέμα είναι να ανακαλύψεις εσύ τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς. --> Αυτογνωσία είναι η απάντηση. Βέβαια δεν παίζουν ρόλο μόνο δυο ή τρείς πλανήτες στο χάρτη μας, είναι συνδιασμός πολλών πραγμάτων.
Φιλιά"Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"
-
02-10-2008, 11:02 AM #44
Πιστεύω ότι αυτή η απάντηση τα λέει όλα. Να προσθέσω και την παρουσία πλανητών τον 11ο οίκο, σαν φυσικό βασίλειο του Ουρανού που μαζί με το βασίλειο του Πλούτωνα (8ος) και του Ποσειδώνα (12ος) συντονίζουν το άτομο με κάτι πέρα από το φράγμα του εαυτού του.
Από προσωπική μου πείρα, με (ανάδρομο) Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και σε τρίγωνο με τον Ερμή στον 8ο, αντιλαμβάνομαι διάφορα υπόγεια ρεύματα γύρω μου τα οποία τις περισσότερες φορές (λόγω -- πιστεύω -- του ανάδρομου) δεν μπορώ να προσδιορίσω. Συν τη σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα σε εξάγωνο με τον Ερμή...
Χρειάζεται όμως οι εξωκρόνιοι να σχηματίζουν όψεις με τους προσωπικούς πλανήτες. Από μόνοι τους δεν δηλώνουν προσωπικά χαρακτηριστικά.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
02-10-2008, 11:57 AM #45
Αγαπητέ cancerian,
δεν έγραψα ότι δεν ισχύει αυτό που γράφεις για αυτήν την όψη. Δεν αναίρεσα τίποτα.
Έγραψα ότι αυτή η όψη δεν μπορεί να οριστεί ως "Η όψη των μέντιουμ" κατά τη γνώμη μου.
Μπορεί να βοηθάει μαζί με άλλες όψεις αφού ναι, ο Δίας έχει αυτές τις ιδιότητες που γράφεις αλλά και ο Ερμής έχει επίσης κάποιες οπότε αν βρίσκονται σε όψεις μεταξύ τους σαν αυτές που γράφεις ίσως δίνει κάποιου είδους χάρισμα το οποίο χωρίς άλλες θέσεις και όψεις δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το παρουσιάζεις.
Και ξαναγράφω (γιατί είναι ανάδρομος ο Ερμής και από ότι φαίνεται με επηρεάζει) ότι -κατά τη γνώμη μου- άλλοι πλανήτες σε άλλες θέσεις (οίκους, ζώδια) και σε κατάλληλες όψεις δίνουν έντονα αυτά τα χαρίσματα.
Υ.Γ. Οι γνώσεις μου είναι τόσες όσες να μπορώ να έχω άποψη έστω κι αν κάποιες φορές είναι λάθος όπως συμβαίνει με όλους εδώ άλλωστε.
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα πιο σαφής (παρόλο τον ανάδρομο)
-
02-10-2008, 12:55 PM #46
-
02-10-2008, 03:20 PM #47
Perfect ! !!! :bigsmile:
-
20-11-2008, 01:35 PM #48
Θα ήθελα να ρωτήσω πάνω σε αυτό το θέμα το εξής
έγω τον ήλιο μου σε σύνοδο με το Ποσειδώνα και σε οίκο 4ο
εγώ εως τώρα πίστευα πως αυτό δίχνει την σχέση μου με την οικογενειά μου οι οποία είχε στοιχεία του ποσειδώνα κάπως παράξενη κ ιδιορυθμή δηλαδή
και ως ένα σημείο είναι κάπως έτσι , και μάλιστα όλο αυτό ήταν ένα θέμα κυρίως μέσα μου όχι από πραγματικά δεδομένα , πάντα είχα το λάβαρο του επαναστάτη στην οικογένεια :toung:
είχα άδικο ?? σημαίνει κάτι άλλο ??Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
20-11-2008, 02:01 PM #49
Σε σχεση με τα ψυχικα χαρισματα ....
Η παρακατω αστρολογικη θεση θα την χαρακτηριζατε διαισθητικη ?
Σεληνη συνοδος Ποσειδωνα σε Αιγοκερω στον 2ο σε αντιθεση με τον Ηλιο στον Καρκινο στον 8ο , Ο Ηλιος τριγωνιζει τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 12ο . Πλουτωνας εξαγωνιζει την παραπανω Σεληνη και Ποσειδωνα...
-
20-11-2008, 02:22 PM #50
Η Σεληνη με Ποσειδωνα σιγουρα δειχνει αρκετη ευαισθησια και διαισθηση, επειδη ειναι στον Αιγοκερω καποιοι πιθανον να ελεγαν οτι δεν ειναι,εγω πιστευω οτι ακριβως επειδη ειναι εκει την ελεγχει με τετοιο τροπο ωστε να μην ξεφευγει τοσο πολυ και να χαονεται και να χανεται. Στον 2 μεσα μας δειχνει οτι η διαισθηση της λειτουργει σε θεματα οικονομικα, ο Ηλιος παλι σε ζωδιο Καρκινου και στον 8 ειναι αρκετα διαισθητικος απο μονος του. ποσο μαλλον που χρωματιζεται και απο Πλουτωνα του δωδεκατου.Απο τα στοιχεια , εγω θα ελεγα πως ειναι διαισθητικη θεση ολο αυτο που περιγραφεις
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.