s
Διας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Thread: Διας

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Διας

Ο Διας σε διελευση θα ειναι στον 7 οικο μου απο τον Φεβρουαρη περιπου του καινουργιου χρονου και θα κανει αντιθεση με τον γενεθλιο Δια μου που ειναι στον 1 μου οικο σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου ,ο γενεθλιος Διας κανει αυτες τις οψεις στον χαρτη μου:b.quintile με Ουρανο,χιαστι με Ποσειδωνα,τετραγωνο με Πλουτωνα και συνοδο με ωροσκοπο...ενεργοποιουνται και οι οψεις του ωροσκοπου μου αν δεν απατομαι που κανει εναμιση τετραγωνο με Ηλιο,χιαστι με Ερμη,Ποσειδωνα,Ουρανο,B.quintil e με Αφροδιτη,quintile με Αρη και τελος συνοδο με γενεθλιο Δια μου...θα ειναι γενικα μια ηρεμη περιοδος στην ζωη μου η θα εχουμε λογο διελευσης απο 7 οικο πιθανη γνωριμια??????σιγουρα ενας πλανητης σε διελευση εξεταζεται απο οικοθεσια αλλα ενας Διας στον 5 ειναι πιο "δυνατος" απο εναν στον 7???αν υποθεσουμε πως ο 5οικος αντιπροσωπευεται απο τον λεων ενω αντιστοιχα του αλλου απο τον ζυγο δν μπορω να διακρινω σε ποιον οικο ειναι καλυτερος για σταθερη συναισθηματικη ζωη απο την στιγμη που και τα δυο ζωδια εχουν να κανουν με σχεσεις η φλερτ...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Διας

Ο Διας στον 5 η στον 7 ειναι για σταθερη συναισθηματικη ζωη και γενικα κατι "καινουργιο???"

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Διας

Ο Δίας και στους δύο οίκους φέρνει ανάπτυξη σχέσεων, αλλά και ευκαιρίες για κάτι μόνιμο ή σοβαρό.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)