- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Διας
-
29-09-2008, 02:19 AM #1
Διας
Ο Διας σε διελευση θα ειναι στον 7 οικο μου απο τον Φεβρουαρη περιπου του καινουργιου χρονου και θα κανει αντιθεση με τον γενεθλιο Δια μου που ειναι στον 1 μου οικο σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου ,ο γενεθλιος Διας κανει αυτες τις οψεις στον χαρτη μου:b.quintile με Ουρανο,χιαστι με Ποσειδωνα,τετραγωνο με Πλουτωνα και συνοδο με ωροσκοπο...ενεργοποιουνται και οι οψεις του ωροσκοπου μου αν δεν απατομαι που κανει εναμιση τετραγωνο με Ηλιο,χιαστι με Ερμη,Ποσειδωνα,Ουρανο,B.quintil e με Αφροδιτη,quintile με Αρη και τελος συνοδο με γενεθλιο Δια μου...θα ειναι γενικα μια ηρεμη περιοδος στην ζωη μου η θα εχουμε λογο διελευσης απο 7 οικο πιθανη γνωριμια??????σιγουρα ενας πλανητης σε διελευση εξεταζεται απο οικοθεσια αλλα ενας Διας στον 5 ειναι πιο "δυνατος" απο εναν στον 7???αν υποθεσουμε πως ο 5οικος αντιπροσωπευεται απο τον λεων ενω αντιστοιχα του αλλου απο τον ζυγο δν μπορω να διακρινω σε ποιον οικο ειναι καλυτερος για σταθερη συναισθηματικη ζωη απο την στιγμη που και τα δυο ζωδια εχουν να κανουν με σχεσεις η φλερτ...
-
02-10-2008, 12:11 AM #2
Re: Διας
Ο Διας στον 5 η στον 7 ειναι για σταθερη συναισθηματικη ζωη και γενικα κατι "καινουργιο???"
-
02-10-2008, 12:31 AM #3
Re: Διας
Ο Δίας και στους δύο οίκους φέρνει ανάπτυξη σχέσεων, αλλά και ευκαιρίες για κάτι μόνιμο ή σοβαρό.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.