- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
Thread: Σχετικά με το επάγγελμα...
-
29-09-2008, 11:10 PM #11
Re: Σχετικά με το επάγγελμα...
χαίρεται!!!
θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα πάνω στα επαγγελματικά... αν και σπουδάζω φιλολογία αυτόν τον καιρό, μπορώ να πω, όπως κι η φίλη stabie, ότι μου αρέσουν πολλά πράγματα ταυτόχονα και δυσκολέυτηκα αρκετά στο να πάρω ορισμένες αποφάσεις... εκτός από τις σπουδές μου με ενδιαφέρει επίσης και ό,τι έχει σχέση με καλλιτεχνικά... και όχι μόνο...
θα ήθελα απλά να μου πείτε τί κλίσεις τυχαίνει να έχω σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη και τί επαγγέλματα θα μου ταίριαζαν περισσότερο... είμαι γεννημένη στις 25/3/1990, στις 7:20 το πρωί στη sochi ρωσσίας... ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
-
29-09-2008, 11:22 PM #12
μμμ ωραια!!
οποτε έχω επιλέξει 3 πραγματα που μου ταιριάζουν...ωραία!!!
δεν προλαβαίνω να τα κανω όλα!!!!
-
30-09-2008, 01:30 AM #13
-
30-09-2008, 09:38 PM #14
κ μια φιλη μ εχει προβλημα προσανατολισμου..αναμεσα σε ηλεκτρολογια,γραφιστικη κ τουριστικα 12.1.87 9.10 π.μ αθηνα
μπορειτε να βοηθησετε???
-
01-10-2008, 11:05 AM #15
Με ωροσκόπο Υδροχόο και τον κυβερνήτη του στο 10ο καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για την ηλεκτρολογία! :bigsmile:
Περισσότερο, βλέπω μια Αφροδίτη στον Τοξότη σε σύνοδο με το Μεσουράνημα που αγαπά τα ταξίδια και την ελευθερία της γενικότερα και της αρέσει να αναλαμβάνει ηγετικό και οργανωτικό ρόλο στην κοινωνία και στις επιχειρήσεις. Είναι και σε τρίγωνο με τον ¶ρη, που της δίνει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια να κυνηγήσει το στόχο της . Επιπρόσθετα, ο Δίας, λάτρης κι αυτός της ελευθερίας και των ταξιδιών, σαν κυβερνήτης του Μεσουρανήματος και στον 1ο οίκο δείχνει ένα άτομο που έχει φιλοδοξίες και ηγετικές τάσεις, καθώς και μια έφεση να δουλεύει με το ευρύ κοινό, μόνο που είναι σε τετράγωνο με μια πολύ επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους στον 4ο οίκο κι αυτό το τελευταίο δείχνει δεσμούς με το οικογενειακό περιβάλλον και σίγουρα έχει ανάγκη από τη στήριξή του. Επιπλέον, η Αφροδίτη κυβερνάει και τον 3ο οίκο, γεγονός που ενισχύει την επικοινωνιακή προσωπικότητα που θέλει να προβληθεί προς τα έξω.
Πέρα από τα παραπάνω που κατά τη γνώμη μου υποστηρίζουν μια φιλόδοξη και επικοινωνιακή προσωπικότητα με πάθος για την ελευθερία και τα ταξίδια, έχει έναν Ήλιο στον Αιγόκερω σε στενή σύνοδο με τον Ερμή στο 12ο και σε εξάγωνο με το Δία στους Ιχθείς. Εδώ υπάρχει έμφαση στο στοιχείο 12ος/Ιχθείς, που εκφράζει κάτι πιο ανιδιοτελές και εσωστρεφές, το οποίο, αν δείχνει αντιφατικό με τα παραπάνω, δείχνει ότι το άτομο έχει ανάγκη την ηρεμία του για να μπορεί να σκεφτεί και να εκφραστεί, ίσως μέσω της γραφιστικής που είναι μια τέχνη που ευνοείται από την απομόνωση.
Μια σημείωση για το 12ο: παρόλο που θεωρείται ένα μυστικό βασίλειο όπου οι δυνάμεις αποσύρονται από τα εγκόσμια, υπάρχουν πολλά παραδείγματα διασημοτήτων, ειδικά του καλλιτεχνικού χώρου, με τον Ήλιο στο 12ο. Είχα διαβάσει κάποτε ότι όταν ο Ήλιος ή η Σελήνη βρίσκονται κοντά στον ορίζοντα κατά τη στιγμή που ανατέλλουν (αλλά και κατά τη δύση τους) φαίνονται μεγαλύτεροι και λαμπρότεροι (αν και κάπως μελαγχολικοί μέσα στα χρώματα της αυγής ή του σούρουπου) κι αυτό τους δίνει μια μεγαλοπρέπεια.
Η ηλεκτρολογία σαν χόμπι μοιάζει μια χαρά! Δεν μου'ρχεται τίποτα άλλο τώρα στο μυαλό.
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
01-10-2008, 07:24 PM #16
Συμφωνώ με όλα, μόνο να προσθέσω μια σκέψη. Και η γραφιστική εχει να κάνει με χειρισμό Η/Υ, επομένως ενασχόληση με τεχνολογία = Ουρανός, 10ος.
Νομίζω πως καμια απο τις 3 κλίσεις τελικά, δεν ειναι τυχαίες.
-
01-10-2008, 09:33 PM #17
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
01-10-2008, 09:39 PM #18
-
01-10-2008, 10:52 PM #19
εμένα θα μου απαντήσει κανείς...? μαλλον κανείς δεν πρόσεξε το μήνυμά μου...
-
06-02-2009, 02:34 AM #20
καλημερα
τι επαγγελμα του ταιριαζει με ακμη 10 οικου στον ιχθυς,αδειος ο 10 οικος
κυβερνητης διας η ποσειδωνας?τεσπα ποσειδωνας αναδρομος 6οικο στο τοξοτη
διας στο ζυγο στο 4 οικο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.