- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
Thread: Σχετικά με το επάγγελμα...
-
29-09-2008, 02:11 PM #1
Σχετικά με το επάγγελμα...
Γεια σας,
θα ήθελα τη βοηθειά σας σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.
Δεν θέλω να ακολουθήσω το αντικείμενο που σπουδάζω αλλά από την άλλη δεν ξέρω και ποιο να επιλέξω ανάμεσα σε 3!
Μου αρέσουν και τα τρία!
Η βοήθεια που σας ζητώ είναι να μου πείτε πως μπορεί να φανεί αστρολογικά κάποια τάση ή έφεση που έχω! Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά νιώθω πως μπορώ να ανταπεξέλθω και στα τρία...
Σας ευχαριστώ!!
-
29-09-2008, 02:20 PM #2
Re: Σχετικά με το επάγγελμα...
Stabie, μήπως θα ήθελες να παραθέσεις και ορισμένα αστρολογικά στοιχεία, η θα αρκεστείς στο κληρονομικό μας χάρισμα;:bigsmile:
-
29-09-2008, 02:31 PM #3
-
29-09-2008, 02:49 PM #4
-
29-09-2008, 02:49 PM #5
-
29-09-2008, 07:35 PM #6
είμαι γεννημένη 13/6/1985 1:00πμ Αθηνα[/QUOTE]
Αρχικα συνοδος 10 οικου με ουρανο θα ειναι δυσκολο οχι μονο να αποφασησεις αλλα και να διατητησεις την αποφαση σου για ολη την επαγγελματικη ζωη σου.Ο αναδρομος ουρανος διχνει οτι μπορει να κανεις και τις αλλαγες μονο για την αλλαγη χωρις παραπερα απεκτασει καποιου σχεδιου.
Απο την αλλη ο ποσειδωνας, αναδρομος και αυτος, δεν βοηθα να εχεις σαφη εικονα για τι πραγματικα θελεις και ετσι δεν μπορεις να προσεγγισεις τον στοχο.
Η ακμη του 10 ειναι στον τοξοτη και απο εκει διχνει οτι εισαι ενας ανθρωπος με ανεπτυγμενο και ευρη φασμα ιδεων περι των επαγγελματικων σου.
Ο κρονος στον 9 αναδρομος διχνει οτι μπορει να σταματησεις τις σπουδες σου και να συνεχισεις σε μεγαλητερη ηλικια καθως και μαζεμενη γνωση και φιλοσοφια απο προηγουμενες ζωες.
Κατα την γνωμη μου προσπαθησε να καταλαβεις πιο απο τα τρια επαγγελματα ειναι πιο κοντα στις πεποιθησεις σου και ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις ή να παρεις και 2 πτυχειο.
ΥΣ επεισης πρεπει να προσεξεις την αντιθεση ποσειδωνα με αρη-ερμη η ποια αν την εκμεταλευτεις σωστα μπορει να σου δωσει πολλα καλλιτεχνικα χαρισματα.Γιατι οπως λεει και ενα μελος του site :ο σοφος κυβερνα τα αστρα του!!!Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
29-09-2008, 07:44 PM #7
μου έκανες τηνκαρδια περιβόλι...:weird:
παντως τα 2 εκ των 3 θελουν φοβερο διαβασμα εχω ελπιδες??? θεωρώ πως το θεμα διαβασματος το εχω μου αρεσει να μαθαινω απλα η μια επιλογη παει πολυ μακρια μεχρι να εχω καρπους και αυτη ενω μου αρεσει με φοβιζει...
Σε ευχαριστώ!!!!!:bigsmile:
-
29-09-2008, 09:59 PM #8
Αγαπητή περιβόλι ... εε stabie ήθελα να πω. :bigsmile:
Να πω την αμαρτία μου δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά θα βοηθούσε να κατονομάσεις αυτές τις τρεις επιλογές που σε έχουν βάλει σε ... τρίλημμα (με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?). Για πολλούς ανθρώπους το να προσδιορίσουν από νωρίς τι θα κάνουν στο υπόλοιπο της ζωής τους επαγγελματικά είναι ένα δυσβάσταχτο φορτίο, πόσω μάλλον για έναν πολυπράγμονα δίδυμο (χαίρω πολύ) με Ουρανό καβάλα στο Μεσουράνημα!! Περιμένω με περιέργεια να μάθω ποιες είναι οι επιλογές και πόσο ... εκκεντρικές είναι!
Για να σοβαρευτούμε όμως, επειδή ο Ουρανός είναι απέναντι από τον Ήλιο σου, στον άξονα MC/IC και δη σε μεταβλητά ζώδια, θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι στην πορεία της ζωής σου, εκτός από τις αμφιταλαντεύσεις μεταξύ οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων, θα αλλάξεις γνώμη ξανά και ξανά, για να είσαι προετοιμασμένη όταν οι κατάλληλες διελεύσεις (όπως του Κρόνου και του Ουρανού και όχι μόνο) θα ενεργοποιούν αυτή σου την προδιάθεση.
Όπως λέει κι ο Μητσάκος παραπάνω, μέσα από το όποιο χιούμορ, μην αποκλείσεις καμία από αυτές τις επιλογές αν πιστεύεις ότι τις θέλεις. Την αβεβαιότητα αυτή την έχεις -- κατά την ταπεινή μου γνώμη -- λόγω της χιαστί μεταξύ Ήλιου και Κρόνου, γι' αυτό χαλάρωσε λίγο.
Τελικά ασχολήθηκα... είναι να μη μπω στο τριπάκι.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
29-09-2008, 10:56 PM #9
οι επιλογές είναι νομική (που με ψιλοφοβίζει το μακροχρόνιο των σπουδών...), η μετάφραση (που με προβληματίζει επειδή απ'ότι ξέρω δεν είναι καλοπληρωμένη στην Ελλάδα και ειμαι και λίγο υλίστρια...και πρακτικη...) και τρίτον δεν έχω σταθεροποιηθεί αλλά θα είναι σίγουρα κατι σχετικό με μετακινήσεις, ταξίδια, το ψάχνω αλλά σαν τομέα ακόμα τουλάχιστον τον προτιμω... Ωστόσο αν μπορούσα θα έκανα και τρία...αλλά ακόμα δεν μπορώ να τελειώσω την καταραμένη τη γαλλική φιλολογία...
αυτά....ε όχι και εκκεντρικά!!
-
29-09-2008, 11:07 PM #10
Βλέπω εδώ μια super executive Γαλλικού ομίλου τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στις δημόσιες σχέσεις ή στο νομικό τμήμα. Μια χαρά συνδυάζονται
Η νομική είναι όπως το παντεσπάνι στην τούρτα -- από πάνω μπαίνουν τα άλλα προσόντα. ¶λλωστε ταιριάζει και στο Δίδυμο (για το μπλα μπλα) και στον Τοξότη (δικαιοσύνη -- κι ο Δίας στο 12ο!). Προχώρα και μη φοβάσαι!!Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.