- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 20
Thread: Ερώτηση ωριαίας
-
28-09-2008, 08:47 PM #11
Re: Ερώτηση ωριαίας
Συμφωνω οτι ειναι δυσκολη η ωριαια και οχι μονο η ωριαια αλλα ολη η αστρολογισα, αλλα οπως λεει και η κ. Γιαννακοπουλου στα βιβλια της και συγκεκριμενα στην σελ.245 του βιβλιου της "Τα χαμένα κλειδια" οι αρχαριοι πρπει να τολμησουν την ερμηνεια μιας ωριαιας ας ειναι και λαθος. Εξαλλου πως θα μαθουμε αν δεν τολμησουμε.
Ευχαριστω.
-
29-09-2008, 03:27 AM #12
Αγαπητή nilia
Αφού διαθέτετε το βιβλίο της κας Γιαννακοπούλου για την Ωριαία, έχετε ένα καλό εγχειρίδιο. Η κα Γιαννακοπούλου είναι η πρώτη που δίδαξε και έκανε γνωστή την Ωριαία στην Ελλάδα και έκανε σπουδές σε ειδική σχολή Ωριαίας του εξωτερικού. Είχα την χαρά να την παρακολουθήσω.
Όπως έλεγε, πρέπει να κρατάμε τα θέματα και τις απαντήσεις, να βλέπουμε την εξέλιξη και να επανεξετάζουμε τα λάθη στο αποτέλεσμα ή τα σωστά αποτελέσματα, ώστε μέσα από το αρχείο μας να διαπιστώνουμε την εξέλιξή μας μέσα από την Ωριαία. Με τον χρόνο και το αρχείο μας, γινόμαστε καλύτεροι. Όποιος δίνει άμεσα απάντηση μέσω Ωριαίας, στα γρήγορα, μόνο Ωριαία δεν ασκεί.
Εξαιρετική δουλειά με μεγάλο όγκο μελέτης έχει κάνει η κα Ανδριοπούλου Νίκη, ίσως από τα ελάχιστα άτομα που ασχολήθηκαν επισταμένα με την Ωριαία στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη η μελέτη της, που θα έδινε πολλά σαφή και σπάνια παραδείγματα στους μελετητές του συγκεκριμένου κλάδου.
Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
26-05-2009, 12:44 PM #13
:unsure: Eρώτηση: Τι ώρα είναι σημαντική στο ζήτημα,stin erotisi;? Αν τεθεί το θέμα στην Αθήνα παράδειγμα στις 5 Ιουνίου στο 18,04 (ΧΩΡΙΣ Θερινή ώρα πάντα) αλλά στείλvo την ερώτηση με ταχυδρομείο,σε αστρολόγος στο Τόκιο ας πούμε.Τι ώρα πρέπει αυτός να τεθεί,ti στιγμή όταν αυτός αύξηση ti χάρτη για παράδειγμα(του Τόκιο,και αργότερα), ή τη στιγμή της Αθήνας 18.04,όταν έγινε ακριβώς η ερώτησή μου;? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
29-05-2009, 07:46 PM #14
-
30-05-2009, 12:58 AM #15
Aγαπητη Astro Liv η ωρα που μπαινει στον χαρτη μια ωριαιας ειναι η ωρα που κατανοει πληρως ο Αστρολογος - ερμηνευτης την ερωτηση,ακομη κ αν βρισκεται χιλιομετρα μακρια απο τον ερωτων.Επομενως η σωστη ωρα ειναι οταν ακουσει την ερωτηση η οταν την διαβασει κ την καταλαβει επακριβως.
-
30-05-2009, 11:12 AM #16
Με το συμπάθιο, και επειδή με την ωριαία δεν έχω ασχοληθεί, αλλά αν πρόκειται για ...αργόστροφο που χρειάζεται ίσως και κανα 2ωρο για να καταλάβει, θα πιαστεί η ώρα που ξεκίνησε να το σκέφτεται ή η ώρα που το κατανόησε; :toung:
(ξέρω, ξέρω, δεν είναι σωστό να προκαλώ ευτελισμό της κουβέντας αλλά το έχω μέσα μου :embarrest )
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-05-2009, 06:36 PM #17
:blush: Αναμφίβολα, κάτι καταλαβα,σας ευχαριστώ,υπάρχουν oμως ερωτήσεις... ενδιαφέρουσα ερωτήσει και tou Μητσάκο. Δηλαδή αν to καταλαβαινη μετά από 2 ημέρες τότε αλλάξουν όλους τους πλανήτες απο τη στιγμή που ηθελα εγώ να ρωτήσω(δηλαδή μοίρα στα χέρια του)...προς τι δικόι μας ώρα τοτε στηv ερωτήσει; Aν είμαι ύποπτει aς πουμε και στείλvo το χάρτη έτοιμο για να to διαβάσει, aλλά και την άμεση ερώτηση παράλληλα,ποιο μαθηματικό σύστημα θα ακολουθήσει o αστρολόγος;? Διαβάσεi το χάρτη έτοιμο,ή τα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα(στιv ερωτήσει);?Eυχαριστώ. :respect:
-
01-06-2009, 02:14 AM #18
Μητσακο ελεος,ας μην μπερδευουμε τον κοσμο, δεν υπαρχει περιπτωση αστρολογος να καταλαβει την ερωτηση μετα απο δυο ημερες οσο αργοστροφος κ αν ειναι, κ αυτο γιατι, αν μια ερωτηση δεν ειναι πολυ συγκεκριμενη, κανει τις αναλογες ερωτησεις ωστε να συγκεκριμενοποιηθει το ερωτημα, αν κ παλι δεν κατανοησει το ερωτημα,τοτε μιλαμε για τον περιπτερα της γειτονιας μας κ οχι για αστρολογο.
Αν στειλεις ενα χαρτη ετοιμο για να στον αναλυσει δεν αλλαζει η ωρα,αναλυει τον χαρτη που εχει μπροστα του, αν παλι του στειλεις την ερωτηση σε μηνυμα,ο χαρτης βγαινει με βαση την ωρα που το διαβασε ο αστρολογος,αν δεν το κατανοησε πληρως το ερωτημα ειναι υποχρεωμενος να ζητησει περαιτερω λεπτομερειες,μολις τις παρει, εκεινη η στιγμη ειναι η στιγμη που θα καταστρωθει ο χαρτης της ωριαιας.
-
17-04-2010, 03:49 AM #19
Γεια σας!! Έθεσα ένα ερώτημα το οποίο αφορά τη μητέρα μου (χωρίς η ίδια να το γνωρίζει αλλα ξέρω ότι την απασχολεί έντονα, υπόψιν οτι με την αστρολογία δεν έχει αρνητισμό, την παραδέχεται σα σύστημα.) και θα ήθελα κάποιες κατευθυντήριες γραμμές.. Η ερώτηση έχει περίπου ως εξής: ρώτησα λοιπόν αν θα την ωφελήσει μία συγκεκριμένη ενέργεια που σκέφτηκε να κάνει, που σχετίζεται με την υπηρεσία της-τη δουλειά της, ένα θέμα καριέρας δηλαδή. Ποιοί θα πρέπει να είναι οι αντίστοιχοι οίκοι που θα κοιτάξω? Αν δεν κάνω λάθος, μάλλον πρόκειται για σύστημα παράγωγων οίκων,...δηλ, θα είναι ο 10ος (καριέρα) (το θέμα δεν είναι τόσο καθημερινό για να το αντιστοιχισω με τον 6ο.) του 4ου (μητέρα)?? και η απάντηση στην ερώτηση?? Την ερώτηση την έθεσα 17 Απριλίου 2 και 33 μετά τα μεσάνυχτα.. Θα εκτιμούσα μία βοήθεια..
-
17-04-2010, 08:24 PM #20
Αγαπητη Χρυσανθη,
εφόσον εσύ ησουν εκείνη η οποία έθεσε τελικά την ερώτηση Εσυ αντιπροσωπεύεσαι από τον 1ο οίκο. Εχεις δίκιο. Θα χρησιμοποιήσεις το συστημα των παράγωγων οίκων. Αρχικά, η μητέρα σου αντιπροσωπεύεται απο τον 4ο. Ωστόσο, οι λεξεις με τις οποίες έθεσες την ερωτηση σου [για αυτο τον λόγο έχει σημασία η ερωτηση] θα είναι εκείνες με τις οποίες θα γίνει η κατάλληλη επιλογή των οίκων. Οι υπηρεσίες είναι θέμα του 6ου (αν δεν κανω λαθος), Σε αυτή την περίπτωση θα κοιτάξεις τον 6ο από τον 4ο. Επειδή όμως ψιλιάζομαι οτι δεν έχει να κάνει τόσο με υπηρεσίες κτλ αλλα με την καταλληλότητα ή οχι μιας κίνησης για την καριέρα της, τότε σε αυτή την περίπτωση ναι, θα κοιτάξεις τον παράγωγο 10ο ξεκινώντας από τον 4ο. Δηλαδη θα εξετάσεις τον 1ο οίκο.
Συμβουλή : Να δώσεις μεγάλη σημασία στην Σελήνη. Θεωρώ οτι αποτελεί πολυ καλος δείκτης (αν και γενικος σηματοδότης) σε τέτοιου είδους ερωτήματα "κίνησης"
με εκτίμηση
Cancerian.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.