s
Ιατρική Αστρολογία!!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Ελένη

Ιατρική Αστρολογία!!

Ψάχνοντας το site για άρθρο σχετικό με την ιατρική αστρολογία δεν κατόρθωσα να βρω κάτι ανάλογο κι όμως κάπου το έχει πάρει το μάτι μου :weird:
    Θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να εντοπίσω στο χάρτη μου για πρόβλημα υγείας σχετικό με τα ισχία? Γνωρίζω ότι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει αυτή την περιοχή του σώματος είναι ο Κρόνος όμως τι όψεις πρέπει να προσέξω για να μου δώσει μελλοντικά προβλήματα
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Ιατρική Αστρολογία!!

Αγαπητή Αριδήλη

Το ισχίον σχετίζεται με τον Κρόνο (άρθρωση) και τον Ζυγό (λεκάνη). Οι δύσκολες όψεις στο γενέθλιο ή προοδευτικά θα αναδείξουν την ευαισθησία. στις δύσκολες όψεις να έχετε υπ΄όψη και εκείνη των 22,5 μοιρών.

Αν σας ενδιαφέρουν ιατρικά περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το ακόλουθο λινκ:

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Ελένη

Βλέποντας το χάρτη μου με γενέθλιο Κρόνο στις 22 και 16 Υδροχόου θα πρέπει ν'ανυσηχώ όταν γύρω στα 5χρόνια που ο Κρόνος θα περάσει στον Σκορπιό και θα τετραγωνίσει το γενέθλιο μου :weird: Σωστά ?
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Αριδήλη

Οι δύσκολες όψεις του Κρόνου προς την γενέθλια θέση φέρνουν συνήθως κρίση συνειδησιακή και ωρίμανσης, μέσα από ξεκαθαρίσματα ή εμπόδια. Αλλά δεν αρκούν για προβλήματα υγείας, καθώς τότε όλοι κάθε μία επταετία θα είχαμε ανάλογες ευαισθησίες. Για καθένα χωριστά, τα προγνωστικά συστήματα της εκάστοτε χρονιάς δηλώνουν τις λεπτομέρειες.

Εξ άλλου μία προδιάθεση ευαισθησίας στην υγεία, δεν αναδεικνύει και πρόβλημα που θα εξελιχθεί. Για κάθε θέμα υγείας, γνωρίζοντας την ευαισθησία ως τάση, αν διατηρήσουμε την σωστή προνοητική στάση, μπορεί να μην εξελιχθεί περεταίρω.

Γι'αυτό και παρά την ερμηνεία κάποιων στοιχείων ειδικά για την υγεία, καλό είναι αν ανησυχήσουμε να συναντήσουμε τον ανάλογο γιατρό για να γίνει έγκαιρα διάγνωση και πρόληψη ή θεραπεία. Δεν θα ήταν καλό να αφεθούμε στην αστρολογική μελέτη, παρά μόνο ως προειδοποίηση.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)