s
Επαγγελματικές τάσεις γενεθλίου χάρτη;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Επαγγελματικές τάσεις γενεθλίου χάρτη;

Γεια σας σε όλους. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να μπορέσω μέσω του φόρουμ να πάρω μία αστρολογική άποψη για τα επαγγελματικά μου. Τα στοιχεία μου είναι τα εξής: 18/5/85 στις 22.55 στη Θεσσαλονίκη. Αστρολογικά σε ποιά επαγγέλματα ή σε ποιόν τομέα υπάρχει κάποια θετική τάση. Είμαι φοιτήτρια Πολυτεχνείου αλλά κάτι μου λέει ότι η ψυχούλα μου δεν ανήκει εκεί...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!
    Φιλάκια !!!!!!

Re: Επαγγελματική Τάση;;;;Βοήθεια!

Quote Originally Posted by peponi96 View Post
    Γεια σας σε όλους. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να μπορέσω μέσω του φόρουμ να πάρω μία αστρολογική άποψη για τα επαγγελματικά μου. Τα στοιχεία μου είναι τα εξής: 18/5/85 στις 22.55 στη Θεσσαλονίκη. Αστρολογικά σε ποιά επαγγέλματα ή σε ποιόν τομέα υπάρχει κάποια θετική τάση. Είμαι φοιτήτρια Πολυτεχνείου αλλά κάτι μου λέει ότι η ψυχούλα μου δεν ανήκει εκεί...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!
    Φιλάκια !!!!!!
    Στην 1η σελίδα και δεξιά, κάτω από τη διαφήμιση του Ζωή & Ζώδια έχει κάμποσες επιλογές. Αν πατήσεις την επιλογή "Δωρεάν ωροσκόπιο" και στη συνέχεια "γενέθλιος χάρτης" και βάλεις τα στοιχεία σου, θα έχεις μια πολύ καλή και επεξηγηματική παρουσίαση του γενέθλιου αστρολογικού σου χάρτη. Θα βρεις ενδιαφέροντα στοιχεία και για την εδώ απορία σου αλλά και για τις όψεις που κάνει ο Δίας σου από τον 2ο Οίκο (ερώτηση που έκανες σε άλλη ενότητα). Καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο και την εισαγωγή αλλά και τον επίλογο, γιατί θα βρεις αντιφατικές ερμηνείες.
    Καλή ...διασκέδαση :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Επαγγελματική Τάση;;;;Βοήθεια!

Ευχαριστώ Μητσάκο! Φιλάκιαααααααααα

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)