s
Συναστρίες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Συναστρίες

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε μία συναστρία, όπου δεν υπάρχει όψη ανάμεσα στον Ήλιο του ενός με τη Σελήνη του άλλου (αν και οι 2 ήλιοι και οι 2 σελήνες σχηματίζουν τρίγωνα) και δεν πέφτουν πλανήτες του ενός στον 7ο οίκο του άλλου (εκτός από τον Χείρωνα), τα πράγματα δείχνουν δυσοίωνα?

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by ed77 View Post
    Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε μία συναστρία, όπου δεν υπάρχει όψη ανάμεσα στον Ήλιο του ενός με τη Σελήνη του άλλου (αν και οι 2 ήλιοι και οι 2 σελήνες σχηματίζουν τρίγωνα) και δεν πέφτουν πλανήτες του ενός στον 7ο οίκο του άλλου (εκτός από τον Χείρωνα), τα πράγματα δείχνουν δυσοίωνα?
    Είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα σε μια συναστρία που θα ήταν -τουλάχιστον- ανόητο να χαρακτηρίζαμε μια σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων δυσοίωνη από δυο πράγματα.Βαρύ..
    Δώσε όμως και κανένα άλλο στοιχείο..οίκους,ζώδια,ποιο ς έχει τι κ που..και κάποιος που ξέρει καλύτερα από μενά μπορεί να σου πει κάτι χρήσιμο.
    Αν δεν κάνω λάθος ο Χείρωνας στον έβδομο δεν μου φαίνεται καθόλου κακός.Μπορεί να σημαίνει επούλωση πληγών μέσα από την σχέση..λέω εγώ τώρα..
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by ed77 View Post
    Καλησπέρα!

Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...E9%F2-1-a.html
    και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Εγώ είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερο (και εμπεριεχόμενο τον Υδροχόο) και σελήνη στον Ιχθύ. Το άλλο άτομο είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό και σελήνη στον Καρκίνο. Ο ηλιος μου πέφτει στον 12ο οίκο του και ο δικός του στον 1ο μου (μαζί με την Αφροδίτη του). Η δική μου Αφροδίτη πέφτει στον 11ο οίκο του και η σελήνη μου στον 5ο του οίκο. Από τη συναστρία που έβγαλα με τη αντίστοιχο υπολογιστικό πρόγραμμα του site, έχουμε τις εξής "καλές" όψεις:

Ήλιος τρίγωνο Ήλιος
    Σελήνη τρίγωνο Σελήνη
    Αφροδίτη τρίγωνο ¶ρη
    Σελήνη σύνοδο Δία (και αντιστρόφως)
    Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός

αλλά και κάποιες που έχω διαβάσει ότι είναι πολύ δύσκολες, όπως

Ήλιος τετάγωνο ¶ρη
    Ήλιος σύνοδο Πλούτωνα
    ¶ρης σύνοδο Σελήνη
    ¶ρης σύνοδο Κρόνο
    Ουρανός τετράγωνο Ήλιος
    Κρόνος αντίθεση Αφροδίτη
    Πλούτωνας τετράγωνο Σελήνη
    Σελήνη τετράγωνο ΒΔ (και αντιστρόφως)

Ανέφερα ενδεικτικά κάποιες που μου φαίνονται σημαντικές.
    Πλανήτες στον 7ο οίκο δεν υπάρχουν, εκός από τον Χείρωνά μου που πέφτει στον 7ο οίκο του.

Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)