s
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 37 of 37

Re: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

η leoma, λιγο πιο πανω, αναφερεται στο ποσειδωνας συνοδος μεσουρανημα. στο αντιθεση μεσουρανημα (ανοχη 1,92) τι ισχυει??????? ευχαριστω!

η δευτερη φαση, εχει ξεκινησει πολυ πιο πριν, αλλα καπου εκει στα 30, αρχισα να νιωθω να φτανει ο κομπος στο χτενι! (και συγγνωμη που εριξα αλλο σχολιο πιο πριν. αυτο δεν ειχε φανει ακομα..)

για να σου δωσω να καταλαβεις...η δευτερη φαση, ξεκινησε με την εισοδο του πλουτωνα στον τοξοτη. πριν σχεδον 14 χρονια. τωρα που παει να μας αδειασει τη γωνια απ τον επαγγελματικο τομεα, ερχονται παλι τα θεματα αυτα στο προσκηνιο. πως ομως? ελα ντε! .......

καλημέρα πάντως leoma μου, ξέχασα να σου πω χτές, αλλά τα βρήκες ό λ α!!! έτσι είναι ακριβώς όπως τα λές...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by fisherman_ View Post
    η leoma, λιγο πιο πανω, αναφερεται στο ποσειδωνας συνοδος μεσουρανημα. στο αντιθεση μεσουρανημα (ανοχη 1,92) τι ισχυει??????? ευχαριστω!
    Πάνω-κάτω τα ίδια όσον αφορά την κοινωνική εικόνα που έχει το άτομο για τον εαυτό του αλλά και μια απατηλή εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι γι' αυτόν, πράγματα που είναι ικανά να παρασύρουν και να παραπλανούν το άτομο με κίνδυνο αυτός να εθιστεί είτε σε ουσίες είτε σε ιδεολογίες.
    Στον τομέα της καριέρας ταιριάζουν τα καλλιτεχνικά, ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με τη φαντασία, όπως ο τομέας του θεάματος (κινηματογράφος, ταχυδακτυλουργία?).
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by fisherman_ View Post
    σε μενα παντως, που τυχαινει να εχω κρονο στον δεκατο, ενω μεχρι καποιο σημειο της ζωης μου ολα ηταν οπως τα περιγραφει η τελευταια παραγραφος (οργανωση, μεθοδικοτητα, αφοσιωση κλπ..) απο μια φαση και περα περασα στη...δευτερη παραγραφο, αυτη που λεει πως βγαινουν φοβοι αποτυχιας, αισθημα μοναξιας και οτι δεν υπαρχει κανεις να βοηθησει κλπ.
    Ε, απο τοτε, τα επαγγελματικα πανε κατα διαολου! σε ολες τις δουλιες που εχω παει, οταν φευγω μου λενε ολοι ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ! σε θελουμε ΕΔΩ!! αλλα καμια απο ολες αυτες τις δουλιες δεν ητανε για μενα. ενω το χω, δε μπορω να βρω μια δουλια που να μου προσφερει κι εμενα κατι. μονιμως προσφερω. υπηρετω. και ενω στην αρχη αυτο μου δινει, μετα μου παιρνει. αδειαζω.
    Ο Κρόνος στο 10ο είναι στο φυσικό του οίκο, αλλά αν ο χειρισμός του στο συγκεκριμένο τομέα που σε απασχολεί δεν ήταν ο αποτελεσματικότερος είναι πολύ πιθανόν να φέρει τους φόβους ανασφάλειας και αποτυχίας, αφού ο Κρόνος ΕΙΝΑΙ οι φοβίες και ανασφάλειές μας, αυτές που μας ωθούν να αποδείξουμε στους άλλους ότι αξίζουμε. Γι' αυτό και η περίφημη επιστροφή του Κρόνου, όταν βιώνεται μ' αυτόν τον τρόπο μας δείχνει ότι έκλεισε ένας κύκλος που δεν πήγε και τόσο καλά και έχεις μια ευκαιρία να κάνεις το νέο ξεκίνημα, τον καινούργιο κύκλο, στον οποίο θα εξετάσεις τα λάθη του προηγούμενου και θα κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις.

Σημειωτέον, αφού έχεις και τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με το IC, κάποια στιγμή πριν την επιστροφή του Κρόνου σου είχες αντίθεση του διελαύοντα Κρόνου με το γενέθλιο Ποσειδώνα που βρίσκεται εκεί κάτω, κι αυτή η αρκετά δύσκολη διέλευση εξηγεί την κατάθλιψη που ένιωσες, τα φαντάσματα που ίσως ένιωσες να σε κυνηγούν, τη σκληρή κριτική που ασκείς στον εαυτό σου όσον αφορά την αποδοτικότητά σου. Γενικά οι σκληρές όψεις Κρόνου και Ποσειδώνα φέρνουν στην επιφάνεια απογοητεύσεις και αποθαρρύνσεις -- απλά περιμένεις να περάσουν.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

σευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που εδωσες. τις διαβασα ηδη μια στα γρηγορα..αλλα θα τις διαβασω παλι και παλι..να τα δω στην πραξη!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 40 users browsing this thread. (0 members and 40 guests)