- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: IC - Ακμή 4ου οίκου
-
23-09-2008, 11:53 PM #1
IC - Ακμή 4ου οίκου
στο ποστ σας λετε για τις ακμες του ζωδιου σε καθε οικο. στην περιπτωση μου αν δεν κανω λαθος δεν εχει ακμη καποιο ζωδιο. απλα βρισκεται το ζωδιο κριος (δηλαδη στον αστρολογικο χαρτη μου ο πινακας με τις ακμες των οικων δεν υπαρχει, αν θελετε ελεγξετε το και εσεις 17-9-1977 12:00 αθηνα). τοτε τι γινεται??
«Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος
«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης
http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm
-
24-09-2008, 12:24 AM #2
Re: IC - Ακμή 4ου οίκου
Γεια σου Ρούλα,
κάθε οίκος έχει ακμή σε κάποιο ζώδιο. Αν παρατηρήσεις τον χάρτη που σου βγάζει, η ακμή του 4ου οίκου είναι στους Ιχθύς. Κατά έναν περίεργο λόγο ωστόσο, όταν βάζω τα δικά σου στοιχεία δεν βγάζει τους πίνακες με τους οίκους.... Δεν ξέρω γιατί όμως... Δοκίμασα άλλες γνωστές μου ημερομηνίες και τα βγάζει όλα κανονικά. Σε σένα όχι, ίσως λόγω ώρας -επειδή είναι ακριβώς 12.00 και την παίρνει αυτόματα ως υποθετική ώρα-, κάτι γίνεται με το υπολογιστικό. Θα το προωθήσω στους ειδήμονες για να βρουν λύση!
Ελπίζω ωστόσο να σε διαφώτισα ως προς την ακμή του 4ου. :bigsmile:
-
24-09-2008, 12:45 AM #3
Η λύση βρέθηκε!! Να 'ναι καλά ο Dell!
Σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στη σελίδα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στο υπολογιστικό πρόγραμμα:
Εάν δεν γνωρίζετε ώρα γέννησης, συμπληρώστε 12:00. Aν γεννηθήκατε ΑΚΡΙΒΩΣ στις 12:00, τότε συμπληρώστε 11:59 ή 12:01 - 12:00 συμπληρώστε μόνο εάν δεν γνωρίζετε ώρα γέννησης)
Δοκίμασε αν μπορείς ένα λεπτό πριν ή μετά τις 12 και θα βγουν όλα οκ!! :bigsmile:
-
24-09-2008, 01:54 AM #4
Σας ευχαριστω πολυ που μου λυσατε την απορια!
«Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος
«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης
http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.