s
IC - Ακμή 4ου οίκου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    roula

IC - Ακμή 4ου οίκου

στο ποστ σας λετε για τις ακμες του ζωδιου σε καθε οικο. στην περιπτωση μου αν δεν κανω λαθος δεν εχει ακμη καποιο ζωδιο. απλα βρισκεται το ζωδιο κριος (δηλαδη στον αστρολογικο χαρτη μου ο πινακας με τις ακμες των οικων δεν υπαρχει, αν θελετε ελεγξετε το και εσεις 17-9-1977 12:00 αθηνα). τοτε τι γινεται??
    «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος

«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης

http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm

Όνομα:
    Μαρία

Re: IC - Ακμή 4ου οίκου

Quote Originally Posted by roulachania View Post
    στο ποστ σας λετε για τις ακμες του ζωδιου σε καθε οικο. στην περιπτωση μου αν δεν κανω λαθος δεν εχει ακμη καποιο ζωδιο. απλα βρισκεται το ζωδιο κριος (δηλαδη στον αστρολογικο χαρτη μου ο πινακας με τις ακμες των οικων δεν υπαρχει, αν θελετε ελεγξετε το και εσεις 17-9-1977 12:00 αθηνα). τοτε τι γινεται??
    Γεια σου Ρούλα,

κάθε οίκος έχει ακμή σε κάποιο ζώδιο. Αν παρατηρήσεις τον χάρτη που σου βγάζει, η ακμή του 4ου οίκου είναι στους Ιχθύς. Κατά έναν περίεργο λόγο ωστόσο, όταν βάζω τα δικά σου στοιχεία δεν βγάζει τους πίνακες με τους οίκους.... Δεν ξέρω γιατί όμως... Δοκίμασα άλλες γνωστές μου ημερομηνίες και τα βγάζει όλα κανονικά. Σε σένα όχι, ίσως λόγω ώρας -επειδή είναι ακριβώς 12.00 και την παίρνει αυτόματα ως υποθετική ώρα-, κάτι γίνεται με το υπολογιστικό. Θα το προωθήσω στους ειδήμονες για να βρουν λύση!

Ελπίζω ωστόσο να σε διαφώτισα ως προς την ακμή του 4ου. :bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Η λύση βρέθηκε!! Να 'ναι καλά ο Dell!

Σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στη σελίδα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στο υπολογιστικό πρόγραμμα:

Εάν δεν γνωρίζετε ώρα γέννησης, συμπληρώστε 12:00. Aν γεννηθήκατε ΑΚΡΙΒΩΣ στις 12:00, τότε συμπληρώστε 11:59 ή 12:01 - 12:00 συμπληρώστε μόνο εάν δεν γνωρίζετε ώρα γέννησης)
    γι' αυτό και δεν σου βγάζει καθόλου οικοθεσία...

Δοκίμασε αν μπορείς ένα λεπτό πριν ή μετά τις 12 και θα βγουν όλα οκ!! :bigsmile:

Όνομα:
    roula

Σας ευχαριστω πολυ που μου λυσατε την απορια!
    «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος

«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης

http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)