- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 37
Thread: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
22-09-2008, 05:10 PM #21
Re: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
γεια σας! θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα και ελπίζω να καταλάβω κάτι. Γενικά σπουδάζω κάτι που μου αρέσει ελάχιστα,αν και βρήκα μία διέξοδο στον τομέα της γλωσσολογίας. Το μεσουράνημα στο χάρτη μου είναι στις 19 μοίρες 06'49'' στην Παρθένο και κάνει εξάγωνο με το Βέρτεξ, σύνοδο με τον κλήρο της τύχης(τη λειτουργία του δεν την έχω καταλάβει ακόμα!),σύνοδο με τον ήλιο και αντίθεση με Β.Δεσμό.
Είμαι παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη,Δία στον 7ο , Ζυγό και κλήρο τύχης στον 10ο οίκο. Θέλω απελπισμένα να φύγω σπό την Ελλάδα, με πιάνει πάντα μία τόσο μεγάλη κατάθλιψη και μελαγχολία που βλέπω πως εξελίσσονται οι καταστάσεις εδώ. Πιστεύετε πως θα το καταφέρω βάσει των παραπάνω όψεων; Σας ευχαριστώ πολύ!
-
22-09-2008, 07:08 PM #22
Με ηλιο στον 9 δειχνει την ταση σου για ταξιδια στο εξωτερικο,την αγαπη για ξενες κουλτουρες ,το να θελεις να διευρεινεις τον πνευματικο σου οριζοντα κ.τ.λ.Ομως την απογοητευση και το βαρος της ψυχης σου που δειχνεις οτι εχεις δεν προκειτε να εξαφανιστει φευγωντας απο το μερος γεννησης σου.Σαν τοξοτης θα επρεπε να ησουν ενας αισιοδοξος ανθρωπος αλλα δυστηχως ο κρονος στον 1 οικο σε βαρενει ακομα και τωρα που δεν εχεις αντιμετωπησει αρκετες δυσκολιες.Εισαι μικρη για να βαζεις το κεφαλι κατω και αν στα 20 υπογραφεις imo στο 50 τι θα κανεις?
Προσπαθησε να δεις την θετικη πλευρα της ζωης(που λεει και το ασμα:bigsmileκαι σιγουρα θα καταφερεις πολλα στην ζωη σου
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
23-09-2008, 12:24 AM #23
ευχαριστώ πολύ gianna! Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα,αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, το μεσουράνημα πότε "ενεργοποιείται"; πώς το μαθαίνουμε; προσπαθώ να μάθω αστρολογία,χχ! ευχαριστώ πολύ!
ps: to imo είναι από το immortality, που είναι το όνομά μου, αθανασία! ευχαριστώ πολύ gianna για τη βοήθειά σου!! :-)
-
23-09-2008, 09:06 AM #24
Aρχικα αυτο που πρεπει να προσεξεις για εμενα ειναι η συνοδος κρονου ,ποσειδωνα,ουρανου στο 1 οικο σου.Στην αρχικη σελιδα μπορεις να βρεις λεπτομεριες για της θεσεις αυτες καθως και σε θεματα μεσα στο forum .
Ο ερμης μεσα στον 10 σε βοηθαει να ενεργοποιηθεις σε θεματα καριερας απο μικρη ηλικια,με συνεργασια (ζυγος) αλλα βγαζοντας και τα στοιχεια της παρθενου δηλ με πρακτικοτητα,κριτικη διαθεση και συγκεκριμενη πρακτικοτητα.Διχνει επεισης χρησιμοτητα και παραγωγηκοτητα κα οχι διακριση στην επαγγελματικη ιεραρχια.Τα επαγγελματα που συσχετιζοντε με το ζωδιο της παρθενου ειναι κτηνιατρικη ,νοσιλευτικη,οτι εχει να κανει με θεματα υγειας(διατροφη,διαιτιτικη ,φυσιοθεραπεια κ.α.) καθως λογιστικη ή οτι εχει να κανει με οτιδηποτε λεπτομερες που χρειαζετε ακτιβεια.
Πιστευω οτι αν ενεργοποιησεις τον κρονο και με σοφια αποφασισεις για την ζωη σου και δεν ζαλιστεις απο τον ποσειδωνα και αλλαζεις συνεχεια γνωμη απο τον ουρανο θα καταφερεις πολλα.
Υ.Σ. συγγνωμη για το imo αλλα μου εκανε πιο πολυ για απεσιοδοξια παρα για αθανασια.
Η ζωη ειναι μπροστα σου:nuts:
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
23-09-2008, 11:53 AM #25
να ρωτήσω κι εγώ κάτι σε σχέση με επαγγελματικές επιτυχίες και αποτυχίες... αν δηλαδή κάποιος έχει μεσουράνημα σε σύνοδο με τον ποσειδώνα ή μεσουράνημα τρίγωνο με τη σελήνη είναι καλό σημάδι???
-
23-09-2008, 03:37 PM #26
[quote=giannas;65425
Υ.Σ. συγγνωμη για το imo αλλα μου εκανε πιο πολυ για απαισιοδοξια παρα για αθανασια.
:nuts: quote]
imo απ το immortal φανταζομαι κ οχι emo απ το emotional που παραπεμπει στα "μελαγχολικα" παιδακια που ειναι στη μοδα....
σορυ για το οφ τοπικ...συνεχιστε...:toung::bigsmile :οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
23-09-2008, 11:24 PM #27
Εύλογη απορία, γιατί ο Ποσειδώνας είναι κάπως θολός
για ένα σημείο όπως το Μεσουράνημα. Ίσως είναι ένδειξη ότι το άτομο δεν βρίσκει εύκολα τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, είναι μπερδεμένο ως προς την κοινωνική του ταυτότητα και επηρεάζεται εύκολα από τις γνώμες των άλλων. Επειδή ο Ποσειδώνας συμβολίζει κάτι ιδεαλιστικό αλλά και δημιουργικό από καλλιτεχνική άποψη, ο επαγγελματικός προσανατολισμός που του ταιριάζει είναι γύρω από την καλλιτεχνική προσφορά και σε συνδυασμό με το τρίγωνο του MC με τη Σελήνη να πετύχει την αναγνώριση του ευρέος κοινού κάποια στιγμή σ' αυτό που κάνει. Υπάρχουν βέβαια και οι τομείς της κοινωνικής προσφοράς, όπου ο Ποσειδώνας έχει ένα ταλέντο. Το βέβαιο είναι ότι το άτομο θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά σκληρά στην αρχή για να μπορέσει να πετύχει την καταξίωση σ' αυτό που θα επιλέξει.
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
24-09-2008, 12:12 AM #28
σ' ευχαριστώ πολύ leoma!!!
-
24-09-2008, 12:55 AM #29
σε μενα παντως, που τυχαινει να εχω κρονο στον δεκατο, ενω μεχρι καποιο σημειο της ζωης μου ολα ηταν οπως τα περιγραφει η τελευταια παραγραφος (οργανωση, μεθοδικοτητα, αφοσιωση κλπ..) απο μια φαση και περα περασα στη...δευτερη παραγραφο, αυτη που λεει πως βγαινουν φοβοι αποτυχιας, αισθημα μοναξιας και οτι δεν υπαρχει κανεις να βοηθησει κλπ.
Ε, απο τοτε, τα επαγγελματικα πανε κατα διαολου! σε ολες τις δουλιες που εχω παει, οταν φευγω μου λενε ολοι ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ! σε θελουμε ΕΔΩ!! αλλα καμια απο ολες αυτες τις δουλιες δεν ητανε για μενα. ενω το χω, δε μπορω να βρω μια δουλια που να μου προσφερει κι εμενα κατι. μονιμως προσφερω. υπηρετω. και ενω στην αρχη αυτο μου δινει, μετα μου παιρνει. αδειαζω.
-
24-09-2008, 12:59 AM #30
Πότε παρατήρησες τη δεύτερη φάση; Εκεί κοντά στα 30 μήπως;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.