- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: ερωτηση για συναστρια
-
15-09-2008, 02:31 PM #1
ερωτηση για συναστρια
καλησπερα και απο μενα. υπολογιζοντας την συναστρια βλεπω οτι ο ηλιος του συντροφου μου κανει συνοδο με τον ηλιο μου. Τι ερμηνεια μπορουμε να δωσουμε σε αυτο?? σας ευχαριστω
-
16-09-2008, 02:03 AM #2
Re: ερωτηση για συναστρια
Οτι έχετε ίσως το ίδιο ζώδιο και κατ'επέκταση ότι ζητάτε τα ίδια πράγματα σε πολλά ζητήματα;;; Ότι υπάρχει μια ταυτότητα απόψεων ίσως;;;
Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
16-09-2008, 04:39 AM #3
δύο καρκίνοι μαζί;;Δε θα ξεκολλάτε ο ένας απ τον άλλον:nuts:
γκρίνια (χαριτωμένη)
πολλά συναισθήματα παλλίροια και άμπωτη,πολλές μπηχτές,μουτράκια κι όποιος κλατάρει πρώτος:bigsmile:
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο κατά τα άλλα η σύνοδος των ήλιων στη συναστρία.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
16-09-2008, 10:58 AM #4
-
22-09-2008, 03:35 PM #5
γειά σας!!! χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας...
μπορεί κάποιος να μου πει αν ταιριάζω ερωτικά αλλά και φιλικά με αντρα καρκίνο που έχει ωροσκόπο ιχθύ, σελήνη στον κριό, αφροδίτη στον καρκίνο και άρη στο λέοντα??? εγώ είμαι κριός, με ωροσκόπο ταύρο, σελήνη στους ιχθείς, αφροδίτη και άρη στον υδροχόο...
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...!
-
22-09-2008, 03:40 PM #6
Γεια σου annakriari,
επειδή και άλλη μία φορά πόσταρες κάτι ανάλογο, αν θες, για να μην μεταφερθεί στο black hole forum, πόσταρέ το σε νεο θέμα στο φόρουμ "Οι εραστές της αστρολογίας". Εκεί, ίσως κάποιο μέλος σε βοηθήσει, αν θέλει και μπορεί βέβαια.
-
22-09-2008, 06:12 PM #7
[εγώ είμαι κριός, με ωροσκόπο ταύρο, σελήνη στους ιχθείς, αφροδίτη και άρη στον υδροχόο...
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...![/QUOTE]
Εγω πιστευω οτι για να μπεις στην διαδικασια της συναστριας θα πρεπει να κατανοησεις πρωτα τον δικο σου γενεθλιο χαρτη.Απο οτι ειδα εισαι μικρη και ειναι φυσικο να σε απασχολουν τα ερωτικα σου.Η σεληνη σου θελει τον ρομαντισμο και δειχνει μια ευαισθητη ψυχη που ομως μεταλλασει την διαθεση σου αναλογα τα εξωτερικα ερεθισματα.Οσο για την αφροδυτη σου, θελει να δεσμευτει?Μπορει να δωσει συναισθημα με τον τροπο που θελει η ψυχη σου?Ή μηπως ο συντροφος σου δεν "πιανει" τον τροπο που αγαπας.Το τετραγωνο ηλιου-ουρανου το κοντρολαρεις ή διαλυεις τα παντα πανω στα νευρα(ουρανος)και στον αυθορμιτισμο σου (ηλιος-κριος)?
Οι σχεσει δυσκολα γινοντε και καλλιεργουντε και θα σου προτεινα ,αφου δειχνεις ενδιαφερον για την αστρολογια, να ασχοληθεις πρωτα με τον εαυτο σου και σιγουρα οταν θα βρεθει ο καταλληλος για εσενα θα το νιωσεις και δεν θα χρειστει να ρωτησεις για την συναστρια σας.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
23-09-2008, 11:36 AM #8
ευχαριστώ πολύ ΓΙΑΝΝΑ!!!:bigsmile::worried:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.