s
Προβολή στίχων σε καλλιτέχνες/εταιρίες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Προβολή στίχων σε καλλιτέχνες/εταιρίες

Γεια σας! Είμαι μέλος εδώ και λίγο καιρό και διαβάζω συχνά το site σας
    και μου είναι πολύ χρήσιμο. Μαθαίνω για την αστρολογία και διαβάζω
    ενδιαφέροντα άρθρα που μου χρησιμεύουν στην ζωή μου. Ευχαριστώ γι αυτό!
    Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι για έναν φίλο μου και όποιος γνωρίζει
    και θέλει να απαντήσει ας το κάνει. Είναι Υδροχόος και είναι γεννημένος
    στην Κύπρο (Λεμεσό) και ζει Κύπρο 08/02/87 Ώρα 11:30 πμ.
    Έχει μεγάλο ταλέντο στους στίχους και έχει γράψει πάρα πολύ ωραία κομμάτια.
    (Ίσως μπορείτε να το διακρίνετε και στον χάρτη του).
    Θέλει να αρχίσει να τα στέλνει σε εταιρίες/καλλιτέχνες (Κύπρο και Ελλάδα) για να δει αν τους αρέσουν
    και δεν ξέρει ποιες είναι οι κατάλληλες μέρες/περίοδοι για να έρθει σε επαφή με τέτοια άτομα
    και να υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες για καλή επικοινωνία και ίσως συνεργασία.
    Μπορεί κάποιος να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Προβολή στίχων σε καλλιτέχνες/εταιρίες

Αγαπητέ Full_life

Αυτό που ζητάτε είναι δύσκολο να απαντηθεί σε λίγες γραμμές, καθώς θέλει αρκετή μελέτη για να επιλεγούν οι καλύτερες περίοδοι για να προωθήσει τα ενδιαφέροντά του ο φίλος σας. Αν κάποιο μέλος μπορεί να το κάνει, φυσικά θα σας απαντήσει. Διαφορετικά, θα ήταν καλό να επισκεφθείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας για να μελετήσει τον γενέθλιο χάρτη και τον ετήσιο και να κρίνει τις καλές περιόδους.

Γενικά βλέποντας το γενέθλιο ωροσκόπιο θα έλεγα πως ο φίλος σας έχει ένα "άστρο". Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει προσπάθεια, είναι όμως ένα προικισμένο παλικάρι. Απλά η παρούσα χρονιά δεν του προσέφερε τις δυνατότητες για προώθηση των ενδιαφερόντων του. Ίσως όμως του έδωσε εσωτερικά ερεθίσματα και τον βοήθησε να αποτυπώσει βιώματα και συγκινήσεις με τον τρόπο που ξέρει. Κάτι που άρχισε γύρω στα 19 σαν έργο και τώρα τον ωθεί να τολμήσει, θα δει περισσότερο το φως μέσα στο 2009, όχι όμως άμεσα και ως τα 24 του πρέπει να έχει βρεθεί ένας χώρος να αναγνωρίσει το ταλέντο του. Αυτό σημαίνει φυσικά προσπάθεια και υπομονή. Κάποια στιγμή η εκτίναξη θα είναι εντυπωσιακή.

Αλλά για συγκεκριμένες περιόδους και ημερομηνίες, χρειάζεται η αστρολογική μελέτη μέσω Επιλεκτικής αστρολογίας και όπως σας είπα είναι δουλειά που συνήθως γίνεται με τη βοήθεια ενός αστρολόγου που θα συναντήσει ο ίδιος.

Γενικά θα έλεγα πως μπορεί να τολμήσει και να μην επιτρέψει σε αναστολές ή ατολμία να εμποδίσουν να αναδείξει αυτά που πολύ ωραία μπορεί να κάνει. Είναι ταλαντούχος και του εύχομαι καλή πρόοδο.

Να είστε καλά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Λίλιαν

Κάτι ακόμη:
    Επειδή είναι νέο παλικάρι, ίσως θα υπάρξουν κάποιοι να εκμεταλλευτούν το έργο του. Πρέπει να φροντίσει πριν δώσει κείμενά του, να τα έχει εξασφαλίσει πνευματικά. Θα υπάρχει τρόπος στην Κύπρο. Αν θέλετε, συμβουλεύστε τον για να μην τα καπηλευτεί κάθε γνωστός ή μη συνθέτης που συνθέτει και γράφει - όπως γνωρίζουμε κάποιους- δεκάδες τραγούδια τον μήνα (!!!). Μην εμπιστεύεται κανέναν του χώρου.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Κυρία Λίλιαν Σίμου για το ενδιαφέρον και την απάντηση σας!
    Κι εγώ πιστεύω πως το κατέχει αυτό αλλά και άλλα πολλά πράγματα.
    Και όπως πολύ σωστά λέτε κι εσείς τις πιο πολλές φορές δεν τολμάει να προχωρήσει.
    Ελπίζω να καταφέρει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα γιατί του αξίζει.
    Θα του μεταφέρω αυτά που μου είπατε. Πιστεύω θα χαρεί πάρα πολύ όταν τα ακούσει!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)