s
Πλουτωνας στον 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Γιάννα

Πλουτωνας στον 10

Εχω διαβασει οτι σε εναν γεννεθλιο χαρτη αν υπαρχει πλουτωνας στον 10 μπορει να φερει διασημοτητα (καλη η κακη).Αν λοιπον ο διερχομενος πλουτωνας αγγιξει την ακμη του 10 και περασει στον οικο μπορει να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα?Εκτος του οτι μπορει να εχουμε αλλαγει καριερας.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Re: Πλουτωνας στον 10

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Εχω διαβασει οτι σε εναν γεννεθλιο χαρτη αν υπαρχει πλουτωνας στον 10 μπορει να φερει διασημοτητα (καλη η κακη).Αν λοιπον ο διερχομενος πλουτωνας αγγιξει την ακμη του 10 και περασει στον οικο μπορει να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα?Εκτος του οτι μπορει να εχουμε αλλαγει καριερας.
    Πολλά μπορεί να συμβούν. Μπορείς όμως να μελετήσεις και τις διελεύσεις των "μικρων" για αρχή και θα δεις πολλά πράγματα να συμβαίνουν, όχι αμέσως, αλλά με το σταθερό και διαβρωτικό ρυθμό του Πλούτωνα. Επίσης θα σε βοηθήσει πολύ αν μελετήσεις και τις όψεις του Διελαύνοντα Πλούτωνα με τους γενέθλιους "μικρούς" σου.

Για παραδειγμα, όταν ο δικός μου διελαύνων Πλούτωνας άγγιξε με τρίγωνο το γενέθλιο ¶ρη μου στον Κριό, στον άξονα 3ου-9ου, άρχισα να "τρώω" κολλήματα με τα γυμναστήρια, τις διατροφές, και ευτυχώς μόνο σε καλό μου βγήκε.
    Ο Πλούτωνας οταν μεταμορφώνει, μεταμορφωνει για πάντα (ευτυχώς!)
    Ξεκίνα σιγα σιγα τη μελέτη και θα διαπιστωσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για σενα.

Και το πιο σημαντικό: Ο Πλούτωνας μας κανει πολλες φορες να συνειδηοποιήσουμε πόσο τρομακτικά μεγαλη δυναμη κρυβεται μεσα μας και δεν τη βλεπουμε. Το μεγαλύτερο δωρο του ειναι να μας "ανοίξει" τα μάτια μέσα μας.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Η λέξη "διασημότητα" μου κάθεται λίγο περίεργα και μου φέρνει περισσότερο σε Λέοντα και Ήλιο. Με γενέθλιο Πλούτωνα στο 10ο υπάρχει η τάση το άτομο να θέλει από μικρό να κάνει τον αρχηγό και κατόπιν να εξελιχθεί σε κάποιο πρόσωπο εξουσίας (είτε καλής είτε κακής, βέβαια, λαμβάνοντας υπόψη και πολλούς άλλους παράγοντες, είτε του χάρτη είτε της πορείας της ζωής του).

Η διέλευση του Πλούτωνα από το 10ο σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στην κοινωνική θέση του ατόμου, στη δουλειά του, στη σταδιοδρομία του. Μπορεί να του δώσει μια θέση ισχύος και εξουσίας και παράλληλα να τον καταποντίσει αν δεν χειριστεί σωστά αυτή τη θέση και εμπλακεί σε παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να υποκινήσουν αντιδράσεις από το περιβάλλον του. Εδώ έγκειται και η "καταστροφική", που λένε, ιδιότητα του Πλουτωνάκου. Ο Πλούτωνας τηρεί τους κανόνες και είναι και πολύ αυστηρός, δεν κάνει μισές δουλειές, οπότε εναπόκειται στους χειρισμούς του ατόμου που τον δέχεται σαν διέλευση.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Χρύσα

Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους!

Οταν στον γενεθλιο χαρτη εχεις Πλουτωνα στον 10ο σε τετραγωνο με την Αφροδιτη στον 7ο κ στην προοδο γινεται εξαγωνο, ποια οψη τελικα εχει την περισσοτερη βαρυτητα?? Περα απο τα της ελευθερης βουλησης κ της δυναμης να ελεγχεις τις τασεις σου, απο αποψης αστρολογικης ποια θεωρειται πως υπερισχυει τελικα?

Ευχαριστω,

Χρυσα

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους!

Οταν στον γενεθλιο χαρτη εχεις Πλουτωνα στον 10ο σε τετραγωνο με την Αφροδιτη στον 7ο κ στην προοδο γινεται εξαγωνο, ποια οψη τελικα εχει την περισσοτερη βαρυτητα?? Περα απο τα της ελευθερης βουλησης κ της δυναμης να ελεγχεις τις τασεις σου, απο αποψης αστρολογικης ποια θεωρειται πως υπερισχυει τελικα?

Ευχαριστω,

Χρυσα
    Η πρόοδος θα ενεργοποιήσει τη γενέθλια όψη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)