s
κρονος, διας και πλουτωνας στο χαρτη μου.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

κρονος, διας και πλουτωνας στο χαρτη μου.

βρισκομαι σε μια σχεδον απελπιστικα μακροχρονη φαση που τελειωνει οπου ναναι και θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις για την καλυτερη αστρολογικη ερμηνεια και κατανοηση του παροντος μου.
    1)ο κρονος, ειναι σημερα στις 13 μοιρες της παρθενου. ο πρωτος οικος μου ξεκιναει στις 15,35. τι σημαινει η μεταβαση ενος τετοιου πλανητη απο τον δωδεκατο στον πρωτο μου, τι σημαινει η παρουσια του στον καθενα απο τους δυο οικους (μου)??
    2)ο πλουτωνας, φευγει απο τον τοξοτη και μπαινει συντομα στον αιγοκερω. εκτος απο τις ετησιες που λενε καποια πραγματα, θα ηθελα κανα δυο κουβεντες παραπανω, μιας και σε εμενα τουλαχιστο, αλλαζει ζωδιο αλλα αργει πολυ να αλλαξει οικο, και να παει απο τον 4ο στον 5ο.
    3)ο διας, βρισκεται τωρα στις 12,36 του αιγοκερω, και ειναι στον 4ο οικο μου. ποτε μπαινει στον 5ο, που ειναι στις 17,10 και τι σημαινει αυτη η μεταβαση??
    ευχαριστω πολυ!!!

Re: κρονος, διας και πλουτωνας στο χαρτη μου.

Quote Originally Posted by fisherman_ View Post
    βρισκομαι σε μια σχεδον απελπιστικα μακροχρονη φαση που τελειωνει οπου ναναι και θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις για την καλυτερη αστρολογικη ερμηνεια και κατανοηση του παροντος μου.
    1)ο κρονος, ειναι σημερα στις 13 μοιρες της παρθενου. ο πρωτος οικος μου ξεκιναει στις 15,35. τι σημαινει η μεταβαση ενος τετοιου πλανητη απο τον δωδεκατο στον πρωτο μου, τι σημαινει η παρουσια του στον καθενα απο τους δυο οικους (μου)??
    2)ο πλουτωνας, φευγει απο τον τοξοτη και μπαινει συντομα στον αιγοκερω. εκτος απο τις ετησιες που λενε καποια πραγματα, θα ηθελα κανα δυο κουβεντες παραπανω, μιας και σε εμενα τουλαχιστο, αλλαζει ζωδιο αλλα αργει πολυ να αλλαξει οικο, και να παει απο τον 4ο στον 5ο.
    3)ο διας, βρισκεται τωρα στις 12,36 του αιγοκερω, και ειναι στον 4ο οικο μου. ποτε μπαινει στον 5ο, που ειναι στις 17,10 και τι σημαινει αυτη η μεταβαση??
    ευχαριστω πολυ!!!
    Για το πρώτο ερώτημά σου σου παραθέτω αποσπάσματα από το άρθρο ''Οι διελεύσεις του Κρόνου από τους οίκους''

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ : Φανταστείτε πως ο Κρόνος μπαίνει στην Πτώση του . Δεν λειτουργεί καλά εκεί , χρειάζεται η πρέπουσα σημασία για να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα. Ανοίγει ένας νέος τριακονταετής ( 30 ) κύκλος ο οποίος εδώ κάνουμε τον απολογισμό. Βέβαια μέσα από βιωματικές καταστάσεις προσπαθείς να βρεις τα κακώς κείμενα αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να το βρεις. Γιατί ο Κρόνος εκεί σου βγάζει ένα τσαμπουκά περίεργο ,θες να κανείς το κάτι παραπάνω γιατί …νομίζεις πως άδικα ταλαιπωρείσαι. Δεν είναι δε και σπάνιο φαινόμενο να πέσεις και στο ποταπό συναίσθημα της ζήλιας. Γιατί αυτοί και όχι εγώ? Τότε είναι που ουσιαστικά κανείς το λάθος της ζωής σου. Μπαίνεις σε μονοπάτια δύσβατα με ανυπολόγιστες συνέπειες.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ : Εδώ έχουμε τον κλείσιμο του κύκλου και πρέπει τα οποία ΄΄χρέη ΄΄ να κλείσουν για να μην τα πάρουμε ΄΄κληρονομιά΄΄ στον Νέο 30 έτη κύκλο. Είναι ο απολογισμός , κάτι αντίστοιχο που κάνουν οι λογιστές με τον ισολογισμό. Βέβαια αν ο τρόπος ζωής σου ήταν από εδώ και από εκεί με εμπλοκή σε ψιλοπαρανομες δραστηριότητες και σου βγει κανένα ένταλμα , διαταγή πληρωμής , ή ακόμα εγκλεισμός σε νοσοκομείο ή σωφρονιστικό ίδρυμα , τότε να ξέρεις από αυτόν τον απολογισμό έχεις για αυτά τα 30 έτη της ζωής σου. Ακόμα και αν έμεινες μόνος πάει να πει πως δεν συμμερίστηκες της μοναξιά των άλλων όταν σε είχαν ανάγκη. Εκεί μαζεύεις τα κομμάτια σου και αλλάζεις τρόπο ζωής. Ακόμα και εκεί να ξέρεις ο Κρόνος σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις την ζωή σου όχι με τον εύκολο τρόπο αλλά μέσω της αυταπάρνησης , της ενδοσκόπησης και εν τέλει της Αρετής. Να θυμάσαι πως ότι κάνουμε αντηχεί στην αιωνιότητα.

2) Ο Πλούτωνας είναι ένας πάρα πολύ αργός πλανήτης και γενικά οι επιδράσεις του αφορούν ολόκληρες γενιές. Τα αποτελέσματα της διέλευσής του φανερώνονται μέτα από μακροοοοόσυρτες διαδικασίες και τα οποία αντιλαμβανόμαστε εν καιρώ... Ίσως το ότι βρίσκεται στον 4ο οίκο σου να σημαίνει πως οτιδήποτε δεν είναι γερό σε θέματα σπιτιού και οικογένειας να ''γκρεμιστεί'' ώστε να δημιουργηθεί κάτι άλλο υγιές στη θέση του. Πλούτωνας γενικά: Αναδόμηση μέσα από την διάλυση.

3)Στις 2 Νοέμβρη ο Δίας θα είναι στις 17 του Αιγόκερω. Γενικά μπορείς να συνδυάσεις τις ιδιότητες του πλανήτη :επέκταση,εύνοια με τα θέματα που αφορούν τον 5ο οίκο σχέσεις-φλερτ και δημιουργία και να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.Βέβαια μια διέλευση φέρνει απλά τάσεις που δεν σημαίνει ότι θα γίνουν απαραίτητα και γεγονότα αν δεν επαληθεύονται από άλλα 3 τουλάχιστον προγνωστικά συστήματα. Όπως επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο και οι όψεις που θα σχηματίζει ο Δίας, ή ο κυβερνήτης του 5ου κ.τ.λ

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!
    Για οποιοδήποτε λάθος παρακαλώ διορθώστε με..μην παραπληροφορώ κιόλας..
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Re: κρονος, διας και πλουτωνας στο χαρτη μου.

σ ευχαριστω πολυ! ηταν κατατοπιστικοτατα ολα αυτα που μου εγραψες! να σαι καλα!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)