s
8ος οικος και ζηλεια?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

8ος οικος και ζηλεια?

Καλησπερα σε ολους και σε ολες,

αν και θα επιθυμουσα περισσοτερο να απευθυνω την ερωτηση μου πιο προσωπικα
    παρ΄ολα αυτα θα σας θεσω ενα μικρο θεματακι που με απασχολει και θα ηθελα την
    βοηθεια σας.Και καθοτι ειμαι νεα στην αστρολογια ελπιζω να μην παρεξηγησετε τυχουσες παρανοησεις μου.Η ερωτηση μου αφορα τον 8ο οικο..και την που οπως αναφερεται σε αρθρα εχει να κανει και με την σεξουαλικη πραξη...
    Δεδομενου οτι ο συντροφος μου εχει την νυμφη του(ζυγος)στον 8ο του οικο,ενω εγω στον 8ο εχω μονο ιχθυς και δεδομενου οτι η ηρα μου ειναι στον ζυγο πως και εκεινου στον υδροχοο,θα ηθελα να ρωτησω..μηπως θα επρεπεν με ανησυχουν λιγο περισσοτερο οι σεξουαλικες του ''ατασθαλιες'',ενω μεχρι σημερα πραγματικα
    δεν με απασχολουσαν,η'μηπως εχω κανει καποιο λαθος απο την αποψη κατα ποσο
    εχει να κανει ο 8ος οικος με το σεξ? σας ευχαριστω πολυ για τον χωρο σας και ελπιζω να καταλαβατε την ερωτηση μου.Τυχουσες διευκρινησεις παρακαλω να μου τισ ζητησετε.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: 8ος οικος και ζηλεια?

Αγαπητή ribena

Αν και δεν αφορά η παρούσα στήλη απορίες προσωπικές, θα σας απαντήσω γιατί πιστεύω πως είστε λίγο μπερδεμένη.

Σχετικά με την λέξη "νύμφη" μάλλον εννοείτε ακμή; Όπως και να έχει, για τα θέματα της ψυχολογικής συμπεριφοράς ενός ανθρώπου δεν αρκεί μόνο μία θέση πλανήτη ή πλανητοειδούς, ούτε μία ακμή σε συγκεκριμένο ζώδιο.

Μπορεί με την ακμή στον Ζυγό ο ενδιαφερόμενος να έχει την τάση να κάνει σχέσεις ολοκληρωμένες (όχι όμως αταξίες...) και αφού έχετε την Ήρα σας στον Ζυγό, μπορείτε να κατανοήσετε τον χειρισμό με τον οποίο θα διατηρήσετε την σχέση σας ισορροπημένη και θερμή, αφού αυτό αναζητά σε βαθύτερο επίπεδο κι εκείνος. Η Ήρα στον Υδροχόο δείχνει πως θα του άρεσε μία γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, μοντέρνα οπτική, ή εκκεντρική. Εσείς ασχολείστε με την αστρολογία, έχετε κάποια ανάλογα χαρακτηριστικά.
    Εξ άλλου η Ηρα δεν είναι σεξουαλική σύντροφος, αναδεικνύει τον/την σύντροφο που αναζητάμε στη ζωή και πώς θα τον/την επιθυμούσαμε.

Επαναλαμβάνω επί της ουσίας όμως, η συμπεριφορά του καθενός προκύπτει ως τάση από το σύνολο ενός χάρτη, από την παιδεία και την οικογένεια, καθώς και άλλους περιβαντολογικούς παράγοντες που την καλλιεργούν. Τέλος, υπάρχει και η ελεύθερη βούληση: κάθε άνθρωπος έχει την δύναμη να πάρει την ζωή στα χέρια του!
    Η σωστή οπτική της Αστρολογίας αρνείται πεισματικά την μοιρολατρεία!

Να είστε καλά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)