- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 154
-
11-09-2008, 05:23 PM #141
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)
εννοω οτι κατα καιρους βλεπω να να συνδεουν τον καθε πλανητη με στοιχεια που δινει στην εξωτερικη εμφανιση..για παραδειγμα εχω ακουσει οτι ο κρονος δινει αδυνατη σιλουετα η οτι ο ουρανος δινει αρκετο υψος κ αλλου μετριο..διαφορα..για τον ποσειδωνα δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο η αληθεια ειναι..γνωριζεις κατι απο αυτα?!εγω βλεπω πως ειμαι στον καθρεπτη απλα ειχα την περιεργεια να δω ποιος πλανητης η ο ωροσκοπος επιρεαζουν περισσοτερο την εμφανιση μου..υποψην οτι εχω σεληνη στον ταυρο(χι χι)κ αφροδιτη καρκινο..τα λεμε..
-
11-09-2008, 05:27 PM #142
μια γενικη απορια για οποιον ξερει...εαν ενας πλανητης στον γενεθλιο χαρτη ειναι στην τελευταια μοιρα ενος ζωδιου τοτε παιρνει επιρροες κ απο το επομενο ζωδιο η καμια σχεση?επειδη εχω αφροδιτη στις 29 κ 14 μοιρες του καρκινου αναρωτιομουν μηπως και..για οποιον γνωριζει..ευχαριστω!
-
11-09-2008, 05:51 PM #143
Διάβασε αυτό: Αστρολογία για όλους - View Single Post - H 29η μοίρα....! :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-09-2008, 11:43 AM #144
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ωροσκόπο Αιγόκερο με εμπεριεχόμενο τον Υδροχόο στον 1ο οίκο (ακμή 2ου είναι στον Ιχθύ). Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο για τον ωροσκόπο, δεν μου ταιριάζει καθόλου η περιγραφή για ωροσκόπο Αιγόκερο, ενώ έχω πολλά στοιχεία από την περιγραφή που αναφέρεται σε ωροσκόπο Υδροχόο! Πώς γίνεται αυτό? Η ώρα γέννησής μου είναι ακριβής και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ακμή του 1ου οίκου μου είναι στις 20 και κάτι μοίρες του Αιγόκερου... Σημειωτέον, ότι δεν έχω κανένα πλανήτη στον υδροχόο!
Ευχαριστώ πολύ!
-
26-09-2008, 11:51 AM #145
Υπάρχει η άποψη ότι τα στοιχεία του ωροσκόπου εκδηλώνονται περισσότερο μετά από κάποια ηλικία, συνήθως μετά τα 30.
Υπάρχει περίπτωση να μην είσαι τόσο ...αντικειμενική με την εξέταση του εαυτού σου
Στοιχεία Υδροχόου ούτως ή άλλως θα είχες, είτε "κοιμισμένα" είτε πιο έντονα.:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-09-2008, 12:16 PM #146
Μητσάκο, σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν ξέρω εάν είμαι αντικειμενική στην εξέταση του εαυτού μου, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι καθόλου φιλόδοξη επαγγελματικά, ούτε με απασχολεί τόσο η δουλειά, όσο ένα άτομο με ωροσκόπο Αιγόκερο! Δεν αναλώνομαι καθόλου σε σκέψεις που αφορούν τη δουλειά!!! Το μόνο στο οποίο πέφτει μέσα η περιγραφή είναι η κατάθλιψη που με πιάνει ενίοτε (και που λογικά θα με κάνει να φαίνομαι και ψυχρή), όπου δεν ξέρω εάν φταίει ο ωροσκόπος ή η σεληνούλα που έχω στον Ιχθύ
Όσο για την επίδραση του ωροσκόπου μετά τα 30.... Εχτές αισίως έκλεισα τα 31, οπότε...
-
26-09-2008, 12:57 PM #147
Είπαμε, συνήθως μετά τα 30. Δλδ, μπορεί και στα 32 ή και αργότερα. Εξαρτάται πότε θα ...κατανοήσει η ψυχή σου, ανάλογα με το πότε θα ενεργοποιηθεί αυτός μηχανισμός
Κάτι που ίσως σε βοηθήσει σε μια πιο διευρυμένη παρουσίαση του ζωδίου του Αιγόκερω μπορείς να το βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%ED%EF%FD.html
Α, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
26-09-2008, 01:10 PM #148
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :bigsmile:
-
16-09-2009, 10:32 AM #149
Είμαι λέων με ωροσκόπο καρκίνο. Μπορώ να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που διάβασα για τον ωροσκόπο μου με αντιπροσωπεύουν απόλυτα (ειδικά αυτό με το χαρακτηριστικό περπάτημα).
-
21-09-2009, 02:40 AM #150
Καλημέρα,
Τα στοιχεία με βάση του ωροσκόπου είναι χρησιμότατα στην κατανόηση της προσωπικότητας...Δεν λέω, αλλά δεν επιβεβαιώνουν παντα την εξωτερική εμφάνιση ή τον χαρακτήρα. Διάβασα και τα άρθρα Ηλίου - Ωροσκόπου, και Σελήνης τα οποία είναι πολύ οκ, αλλά ενω έχω ήλιο στους Διδύμους, ωροσκόπο ιχθύ και σελήνη στον καρκίνο, και έχω στοιχεία και από τα τρία παραπανω, 8 στους 10 με κάνουν σκορπιό! ¨οταν λέω δίδυμος, χμ με κοιτάνε περίεργα...[COLOR="Plum"]Εκείνος που φταίει φοβάται τον νόμο, εκείνος που δε φταίει φοβάται τη μοίρα...(Π. Σιρ)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.