s
Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση) - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 131 to 140 of 154
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)

Παντως δεν θυμιζεις Σκορπιο Μαρια! Κατα την γνωμη μου τουλαχιστον. Εκτος απο την ταση σου να κανεις "τον δικηγορο του διαβολου"!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Εγώ πάντως με ωροσκόπο Ταύρο, τό 'χω το στοιχείο :bigsmile:
    (Του Ταύρου)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by teetyna View Post
    αγαπητη leoma σε ευχαριστω για την απαντηση σ..κοιτα,σε περιπτωση που εχει σημασια ο ουρανος ειναι στην 3 μοιρα του αιγοκερω αναδρομος κ ο κρονος κ ποσειδωνας ειναι στην 11η κ 12η μοιρα του αιγοκερω αντιστοιχα επισης αναδρομοι..οποτε ουτε ο ουρανος ουτε κανεις κανει συνοδο με ωροσκοπο καθαρα..α κ ο διας μ ειναι στην 22η μοιρα διδυμων σε συνοδο με ερμη κ αντιθεση με ωροσκοπο οπως καταλαβαινεις..εχεις κατι να προσθεσεις μετα απο αυτα?με ενδιαφερει να καταλαβω πως επιδρουν ολοι αυτοι οι παραγοντες στο τι βγαζω προς τα εξω μηπως κ καταφερω να με μαθω λιγο κ σωσω τιποτα!οποιος εχει κατι να συμπληρωσει please,δωστε ενα χερι βοηθειας...φιλουρες..
    Ώστε λοιπόν ο Δίας-κυβερνήτης κάνει δυνατή όψη με τον ωροσκόπο, οπότε τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σου τονίζονται και φαίνονται -- ο Τοξότης εκπέμπει μια αυτοπεποίθηση και μια μεγαλοπρέπεια, κυρίως στο επίπεδο των μεγάλων ιδεών. Με το Δία απέναντί του δείχνει ότι σε τραβάει οτιδήποτε πρόσχαρο και μεγαλοπρεπές, με μια δόση υπερβολής, σε σημείο που οι άλλοι να σε βλέπουν ναι μεν αισιόδοξη αλλά και με τον κίνδυνο να φαίνεσαι αρκετές φορές αλαζονική και περήφανη ή επιδεικτική! Και η σύνοδος του Δία με τον Ερμή σου δίνει από τη μια πλευρά μια ικανότητα να μαθαίνεις και να αφομοιώνεις γρήγορα, να λες με άνεση τη γνώμη σου και γενικά να μιλάς πάρα πολύ (ίσως να πλατειάζεις κιόλας) -- όψη πολύ χρήσιμη στην κοινωνική ζωή, κερδίζεις τις εντυπώσεις -- από την άλλη σου δίνει και μια ισχυρή δόση φαντασίας και υπερβολής αλλά και δογματισμού που να χρειαστεί να ελέγξεις. Μπορεί να έχεις ταλέντο να διηγείσαι έντεχνα ιστορίες (βλέπε διάσημο Τοξότη παραμυθά Walt Disney!!).

Όσο για τους υπόλοιπους "νοικάρηδες" του 1ου οίκου, παίζουν κι αυτοί το ρόλο που αναφέραμε όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

καλημερα leoma κ ευχαριστω!εισαι αρκετα κατατοπιστικη..ελπιζω τουλαχιστον να φαινονται σε μενα περισσοτερο οι χαρες του τοξοτη(εστω κ υπερβολικες)κ του ουρανου στον 1ο οικο παρα αυτες του μουντου κρονου κ του ονειροπαρμενου κ απροσιτου ποσειδωνα..ηθελα να σε ρωτησω κ κατι αλλο εφοσον ξερεις να μ πεις..αυτο που ειχες αναφερει περι φυση καθρεπτη που δινει ο ποσειδωνας στον 1ο οικο σημαινει με απλα λογια οτι μπορει να μην εχω μια ταυτοτητα κ αναλογα με τον χωρο κ τα ερεθισματα που δεχομαι να βγαζω κ διαφορετικα στοιχεια κ εικονα προς τους αλλους?γιατι ισως δεν ειναι κ τελειως λαθος αυτο...φιλια..

Όνομα:
    dnaki

Αν έχει κάποιος ωροσκόπο Λέων,ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ηλιος?Κι αν συμβαίνει αυτό πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται κ τι όψεις κάνει για μια πιο σαφή εικόνα?
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

καλημερα leoma κ ευχαριστω!εισαι αρκετα κατατοπιστικη..ελπιζω τουλαχιστον να φαινονται σε μενα περισσοτερο οι χαρες του τοξοτη(εστω κ υπερβολικες)κ του ουρανου στον 1ο οικο παρα αυτες του μουντου κρονου κ του ονειροπαρμενου κ απροσιτου ποσειδωνα..ηθελα να σε ρωτησω κ κατι αλλο εφοσον ξερεις να μ πεις..αυτο που ειχες αναφερει περι φυση καθρεπτη που δινει ο ποσειδωνας στον 1ο οικο σημαινει με απλα λογια οτι μπορει να μην εχω μια ταυτοτητα κ αναλογα με τον χωρο κ τα ερεθισματα που δεχομαι να βγαζω κ διαφορετικα στοιχεια κ εικονα προς τους αλλους?γιατι ισως δεν ειναι κ τελειως λαθος αυτο...φιλια..
    Δεν εννοούσα ότι δεν έχεις ταυτότητα με τον Ποσειδώνα στον 1ο (ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια να γίνει κάτι τέτοιο αλλά ούτε και ο Δίας), απλά ότι είσαι ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον ή από συγκεκριμένα άτομα που συναναστρέφεσαι και ίσως ταυτίζεσαι ορισμένες φορές με αυτά με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε βλέπουν σαν έναν "σωτήρα", κάποιον που τους καταλαβαίνει και συμπάσχει με τα προβλήματά τους, ένα αποκούμπι, κάτι τέτοιο. Με το ίδιο σκεπτικό αλλά σε άλλο επίπεδο, μπορεί -- ας πούμε -- να είσαι και ο εκφραστής κάποιου παγκόσμιου καλλιτεχνικού ρεύματος της εποχής σου.

Υ.Γ. ΜΗΝ μου κακολογείτε τον Κρόνο Μουρτζούφλης ξεμουρτζούφλης, φυλάει τα σύνορα της ατομικότητάς μας.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Αν έχει κάποιος ωροσκόπο Λέων,ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ηλιος?Κι αν συμβαίνει αυτό πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται κ τι όψεις κάνει για μια πιο σαφή εικόνα?
    Βεεεέβαια...:bigsmile:

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Παντως δεν θυμιζεις Σκορπιο Μαρια! Κατα την γνωμη μου τουλαχιστον. Εκτος απο την ταση σου να κανεις "τον δικηγορο του διαβολου"!:bigsmile:
    Μαλλον δεν ειμαι και αντιπροσωπευτικο παραδειγμα....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by leoma View Post

Δεν εννοούσα ότι δεν έχεις ταυτότητα με τον Ποσειδώνα στον 1ο (ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια να γίνει κάτι τέτοιο αλλά ούτε και ο Δίας), απλά ότι είσαι ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον ή από συγκεκριμένα άτομα που συναναστρέφεσαι και ίσως ταυτίζεσαι ορισμένες φορές με αυτά με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε βλέπουν σαν έναν "σωτήρα", κάποιον που τους καταλαβαίνει και συμπάσχει με τα προβλήματά τους, ένα αποκούμπι, κάτι τέτοιο. Με το ίδιο σκεπτικό αλλά σε άλλο επίπεδο, μπορεί -- ας πούμε -- να είσαι και ο εκφραστής κάποιου παγκόσμιου καλλιτεχνικού ρεύματος της εποχής σου.

Υ.Γ. ΜΗΝ μου κακολογείτε τον Κρόνο Μουρτζούφλης ξεμουρτζούφλης, φυλάει τα σύνορα της ατομικότητάς μας.
    και παλι ευχαριστω που ασχοληθηκες με τις αποριουλες μου..τα λες πολυ ωραια!.leoma οταν δε θα βαριεσαι θα ηθελα αν μπορεις το εξης..με αυτα τα στοιχεια που ξερεις για τον 1ο οικο μου να κανεις μια προσπαθεια να μ πεις κ τι εξωτερικα χαρακτηριστικα δινουν.ετσι απο περιεργεια..επειδη βλεπω οτι εισαι ψαγμενη στο θεμα μπορεις να προσπαθησεις κατα προσεγγιση??!οποτε μπορεις κ αν θες..θα τα πουμε..καλη συνεχεια...

Όνομα:
    Μαρία

και παλι ευχαριστω που ασχοληθηκες με τις αποριουλες μου..τα λες πολυ ωραια!.leoma οταν δε θα βαριεσαι θα ηθελα αν μπορεις το εξης..με αυτα τα στοιχεια που ξερεις για τον 1ο οικο μου να κανεις μια προσπαθεια να μ πεις κ τι εξωτερικα χαρακτηριστικα δινουν.ετσι απο περιεργεια..επειδη βλεπω οτι εισαι ψαγμενη στο θεμα μπορεις να προσπαθησεις κατα προσεγγιση??!οποτε μπορεις κ αν θες..θα τα πουμε..καλη συνεχεια...
    Τι εννοείς "εξωτερικά χαρακτηριστικά" εκτός από αυτά που μπορείς να δεις στον καθρέφτη;:unsure:

Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)