- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: πλανητικές διελεύσεις
-
09-09-2008, 03:02 PM #1
πλανητικές διελεύσεις
καλησπέρα σε όλους!!
δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό forum. όποιος μπορεί ας μου λύσει μια απορία που έχω. κοιτάζοντας τις πλανητικές διελεύσεις διάβασα οτι δεν περιλαμβάνονται πλανήτες όπως κρόνος πλούτωνας και σελήνη. είναι σημαντική η επιροή αυτών? αλλάζει κάτι στις προβλέψεις αν στις πλανητικές διελεύσεις συμπεριληφθούν και αυτοί? για παράδειγμα σήμερα διάβασα οτι ενδεχομένως θα νιώθω υπεραισιόδοξη και εγώ μάλλον το αντίθετο νιώθω μήπως φταίνε οι παραπάνω πλανήτες? που μπορώ να βρίσκω πως επηρρεάζουν το προσωπικό μου ωροσκόπιο? συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και για το μεγάλο κείμενο:embarrest:embarrest
-
09-09-2008, 03:28 PM #2
Re: πλανητικές διελεύσεις
Οι Κρόνος και Πλούτωνας έχουν πολύ αργή κίνηση (ιδίως ο Πλούτωνας) και οι θέσεις που έχουν αλλάζουν πολύ αργά. Παραμένουν έτσι στον ίδιο οίκο χρόνια, οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους κρατάνε κάμποσο. Από την άλλη, για ακριβώς τους αντίθετους λόγους δεν συμπεριλήφθηκε η Σελήνη. Αυτή πάει με ...χίλια, που λένε, και αλλάζει θέση πάρα πολύ γρήγορα.
Σίγουρα θα ήταν πιο ολοκληρωμένη η εικόνα αν έμπαιναν και αυτά τα σώματα.
Από την άλλη, μην θεωρείς ότι μόνο με τις διελεύσεις μπορείς να βγάλεις άκρη, ή ότι μόνες τους οι διελεύσεις μπορεί και να σου δείξουν το μέλλον σου ή το πώς είσαι τώρα. Μια μυρουδιά θα πάρεις και αυτή σε ψυχολογικό επίπεδο -και αν, μάλιστα.
Θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι και οι αστρολόγοι, όταν θέλουν να δούνε κάτι, οι διελεύσεις είναι το τρίτο στη σειρά στοιχείο που θα αναλύσουν, μετά τις επιστροφές και τα προοδευτικά, και όλα μαζί συνδυαστικά.
Οι διελεύσεις φαντάζουν εύκολο σύστημα πρόβλεψης (και ως έναν βαθμό είναι) αλλά και πάλι πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά άλλα πραγματάκια για να κάνουμε δουλίτσα.
Επιπλέον, μια όψη διέλευσης μπορεί να κρατήσει μια μέρα, μπορεί δύο, μπορεί και τρεις, μπορεί και δεκαπέντε. Στο τυποποιημένο πρόγραμμα θα σου λέει κάθε ημέρα που διαρκεί η όψη "σήμερα θα έχετε...." ή, στην καλύτερη, "όσο διαρκεί η όψη".
Ένα άλλο σημείο είναι η αναφορά στους οίκους, η οποία λείπει μεν, θα προστεθεί από ό,τι ξέρω, δε. Βέβαια, τους οίκους στους οποίους γίνεται η όψη μπορείς να τους δεις και να έχεις πιο συγκεκριμένη εικόνα. Όσον αφορά δε τους πλανήτες που δεν αναφέρονται, δεν είναι δύσκολο να να δεις πού είναι καθώς οι θέσεις και οι όψεις που σχηματίζουν καταγράφονται. Αν μια όψη σου βγάζει χαρά, αλλά ο Κρόνος βρίσκεται στον 5ο σου οίκο και σχηματίζει δύσκολες όψεις, είναι λογικό να έχεις άλλη ερμηνεία.
Αυτά προς το παρόν :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-09-2008, 03:52 PM #3
σέυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου μητσάκο!
-
09-09-2008, 03:59 PM #4
-
09-09-2008, 06:18 PM #5
-
09-09-2008, 06:58 PM #6
Τις οψεις αυτες μπορεις να τις δεις στον πινακα οψεων κατω απο τον προσωπικο σου χαρτη με τις διελευσεις. Τους οικους στον ιδιο χάρτη. Δεν δινεται ομως ερμηνεια.:bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-09-2008, 07:09 PM #7
αισθάνομαι λίγο....κάπως που δεν το είχα προσέξει οτι στον ίδιο χάρτη έχει αυτά που ρωτούσα::blink:embarrestσε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
-
09-09-2008, 07:15 PM #8
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.