- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: απορια συναστρίας..
-
22-07-2008, 01:34 AM #1
απορια συναστρίας..
γειά σας.. γράφω για πρώτη φορά.. θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι σημαίνει να έχει ο σύντροφος μου τον δία του(σύνοδο με αφροδίτη μου) και τον ουρανό του(σύνοδο με αφροδίτη μου) στον έβδομο οίκο της συναστρίας μας & στον καρκίνο που είναι και το ζώδιο μου και εγώ να έχω εκει ήλιο , ερμή, αφροδίτη?? αυτός είναι αιγόκερος με ωροσκόπο τοξότη, εγώ καρκίνος με υδροχόο... ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
24-07-2008, 10:49 AM #2
Re: απορια συναστρίας..
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει στο πώς θα μάθω να αναλύω την συναστρία μου με άλλο άτομο; Γνωρίζω πώς να την βγάλω, δοκίμασα κιόλας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα από τους πίνακες παράθεσης των πλανητών, άσχετη γαρ...Πρέπει να ξεκινήσω από κάπου αλλά δεν γνωρίζω από που ώστε να έχω ένα σωστό πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να καταλάβω γρηγορότερα...Τοξότης με Ιχθύ τί πιθανότητες έχουν άραγε;Σας δίνω τα στοιχεία μας και όποιος μπορεί να μου απαντήσει αν ταιριάζουν τα ορωσκόπιά μας τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ: Γεννήθηκα στις 29/11/1982 ώρα 07:30 στα Ιωάννινα
Εκείνος:Γεννήθηκε στις 23/02/1979 ώρα 23:45 στην Φρανκφούρτη Γερμανίας (ώρα Γερμανίας).
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
24-07-2008, 02:33 PM #3
-
25-07-2008, 01:30 PM #4
Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το κοίταξα και τώρα τουλάχιστον θα καταλάβω τα βασικά από τον πίνακα της συναστρίας που με ενδιαφέρει. :bigsmile:
-
30-07-2008, 03:15 PM #5
καλημέρα!! Γραφω και εγω πρωτη φορα. Διαβαζοντας τη συναστρια τη δικη μου και του φιλου μου και προσπαθωντας να καταλαβω καποια πραγματα, εχω σταθει σε κατι που μου εκανε εντυπωση: Τι σημαινει αραγε οτι οι πλανητες Κρονος, πλουτωνας, ποσειδωνας και χειρων να κανουν συνοδο μεταξυ τους?
Επισης ΒΔ συνοδο με Ουρανο
ΒΔ συνοδο με Πλουτωνα
ΒΔ συνοδο με Λιλιθ
Επισης Μεσουρανημα συνοδο ωροσκοπο
Επισης Σελήνη συνοδος Κρονος και Διας συνοδο με Κρονο.
Εχω ταλαιπωρηθει πολυ με αυτη τη σχεση και ειναι σαν η λογικη να μην μπορει να πορευτει με το συναισθημα. Τα φωτα σας παρακαλω!!!
Ευτυχια
-
09-09-2008, 01:13 PM #6
καλημερα σε ολους!!!Αληθεια υπαρχει καποιος να μου απαντησει στην προηγουμενη ερωτηση μου? Μηπως η κα Σιμου θα ειχε την καλοσυνη να με διαφωτησει?
-
09-09-2008, 07:07 PM #7
Γεια σου Ευτυχία.
Δυο ποστ πανω απο το δικο σου, η skytree παραθετει δυο link σε αρθρα του site για την συναστρια, τα οποια μπορεις να διαβασεις. Επισης μεσα στα forums υπαρχουν πολλα αρθρα που θα σε βοηθησουν αν ψαξεις λιγο. [Ακομη και με την λεξη συναστρια στην αναζητηση.
Οι οψεις που παραθετεις ειναι πολλες, και τα στοιχεια ελλειπη.
Η ερμηνεια χαρτη συναστριας ειναι πολυπλοκη υποθεση, σε καθε περιπτωση χρειαζεται χρονο ...
φιλικα :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.