- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 281 to 290 of 293
Thread: Συναστρίες
-
08-09-2008, 03:46 AM #281
Re: Συναστρίες
Συμφωνώ απολύτως κι ας είμαι ακόμα μόνο 24 ετών. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, έτσι δε θα είχαμε κανένα από όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σχέσεις μας....:embarrest
Υ.Γ.:Πόσα νεύρα ακόμα θα μου φέρνει αυτός ό ¶ρης στο Ζυγό και για πόσο άραγε ακόμη;;;;!!!!!Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
08-09-2008, 11:12 AM #282
Καλημέρα. Θέλω να επισυνάψω δύο πίνακες συναστριών γιατί χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια και θέλω να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη και για τις δύο συναστρίες ώστε να μου πεί κάποιος ποιά από τις δύο είναι καλύτερη όσον αφορά την μακροχρόνια διάρκεια, την κατανόηση, την συναισθηματική κάλυψη και γενικά αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ποιός από τους δύο θεωρείτε ότι διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία για μια σοβαρή σχέση με διάρκεια στον χρόνο...ως και τον γάμο. Από την άποψη του τί νιώθω, νιώθω πολύ έντονα και για τους δύο αλλά δεν μπορώ να έχω και τους δύο, πρέπει να διαλέξω ανάμεσά τους κι επειδή ταιριάζω πολύ και με τους δύο στα περισσότερα θέματα ελπίζω σε μια δική σας βοήθεια καθώς μερικές φορές οι απ' έξω είναι πιό αντικειμενικοί και μπορούν να δούν πιο καθαρά...κι επειδή δεν μας γνωρίζετε, θέλω να σας παραθέσω τους πίνακες των συναστριών μας για να μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα...αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να μικρύνω την εικόνα και αυτή η διαδικασία την αλλιώνει και δεν φαίνεται καθαρά...σας δίνω λοιπόν τις ημερομηνίες γέννησης μας κι αν κάποιος έχει όρεξη να ρίξει μια ματιά και να μου πεί τί να κάνω τον ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
Η δική μου ημερομηνία γέννησης: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Ημερομηνία ατόμου Α: 12/04/1984 ώρα 15.35 Φιλιάτες
Ημερομηνία ατόμου Β: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον προθυμοποιηθεί να με βοηθήσει να βγώ από το δίλλημα...
-
08-09-2008, 11:43 AM #283
-
08-09-2008, 11:54 AM #284
Δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει αυτή η τακτική...άλλωστε με το άτομο Α είμαι ήδη σε μια σχέση που όμως είναι πολύ χτυπημένη...ταλαιπωρήθηκα πολύ για κάποια διαστήματα και κυρίως με δικές μου υποχωρήσεις η σχέση αυτή άντεξε πολύ στο χρόνο...υπάρχουν όμως και τα θετικά στοιχεία στην ιστορία αυτή που δεν με αφήνουν απλά να πώ ότι φεύγω και δοκιμάζω αλλού...το άτομο Β από την άλλη δεν επιδίωξα να το γνωρίσω, ούτε να ξεκινήσω κάτι ερωτικό, απλά με προσέγγισε και από τότε υπάρχει μεταξύ μας μια φιλική επαφή με έντονα τα ερωτικά στοιχεία στην επικοινωνία, και μου αρέσει πάρα πολύ να συζητάω μαζί του, να κάνω παρέα, με ελκύει και ερωτικά αλλά αν δεν ξεκαθαρίσω την σχέση μου με το άτομο Α δεν μπορώ να δοκιμάσω αν ταιριάζω ερωτικά με το άτομο Β, ούτε να κάνω φυσικά παράλληλη σχέση...γι' αυτό ζητάω την βοήθειά σας, μήπως μέσα από τις συναστρίες μας βλέπετε κάτι που θα μπορούσε να καθορίσει την συμβατότητα μεταξύ μας...γιατί εγώ είμαι πολύ φορτισμένη και επιρρεασμένη για να αναλύσω σωστά και ορθολογικά τους χάρτες των συναστριών και τα μπερδεύω...
-
09-09-2008, 04:36 AM #285
Να ρωτησω κατι με ολο το θαρρος...Θα βασισεις δηλαδη την επιλογη σου σε μια συναστριακη αναλυση??? (ακομα κι αν γινοταν απο αστρολογο δηλαδη, αλλα ποσο μαλλον οταν δε θα γινει....)
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
09-09-2008, 08:42 AM #286
Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται την κατάσταση και να αποφασίσεις εσύ.
Εσύ πρέπει και κανένας άλλος. Οποιοσδήποτε και να κοιτούσε τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν δεν θα είχε το δικαίωμα να σου υποδείξει οποιαδήποτε απόφαση. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να υποδείξει ενδεχόμενες ιδανικές καταστάσεις ή δυσλειτουργικές. Από εκεί και πέρα όμως η ευθύνη των επιλογών είναι δική σου. Και έτσι πρέπει να είναι.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-09-2008, 09:47 AM #287
Καλημέρα. Όχι μόνο από την ανάλυση των χαρτών της συναστρίας, φυσικά όχι...έχω ήδη ρίξει κι άλλα κριτήρια στο παιχνίδι και κάνω συγκρίσεις...αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή έκατσε να είμαι από την μία ευνοημένη από την τύχη έχοντας δύο υπέροχους άντρες ερωτευμένους μαζί μου, κι από την άλλη τόσο άτυχη που δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιός από τους δύο είναι για να μείνει...Αυτό ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί γιατί αυτό εγώ δεν ξέρω πώς να το διαβάσω στην συναστρία...είμαι καινούρια σχετικά και δεν έχω μάθει να κάνω καλή ανάλυση. Φοβάμαι λοιπόν να δοκιμάσω να κάνω πειράματα πάνω σε ένα ερώτημα τόσο σημαντικό...και γι' αυτό ζήτησα την βοήθειά σας, γιατί βλέπω πώς οι περισσότεροι γνωρίζετε πάρα πολλά και θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στο ποιά από τις δυό συναστρίες δείχνει σχέση με μακροχρόνια διάρκεια ή τουλάχιστον αν μπορεί κάποιος να διακρίνει κάποια περισσότερα θετικά στοιχεία στην μία από τη άλλη.
-
09-09-2008, 09:51 AM #288
Καλημέρα. Φυσικά και η τελική επιλογή θα είναι δική μου...αλλά δεν είναι εύκολο να χαλαρώσω...καθόλου μάλιστα.Ακόμα κι αν δεις τους χάρτες μας και μου προτείνεις για παράδειγμα να διαλέξω τον πρώτο από τον δεύτερο, εγώ ίσως να αποφασίσω τελικά το τελείως αντίθετο. Αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη, νομίζω πώς έχει ενδιαφέρον να ρίξετε μια ματιά αν έχετε όρεξη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
-
09-09-2008, 10:44 AM #289
Αν ξεραμε αγαπητη Ζουπιαρα τι να διαλεξουμε απο πριν για να εχουμε μια καλη σχεση πολλοι απο εμας θα ημασταν με αλλους\αλλες και ολα θα ηταν αλλιως:bigsmile:
Απλα θα πρεπει να ρισκαρεις που λενε ,αφου δεν εισαι ερωτευμενη με τα δυο καλα παιδια που σε αγαπανε [,γιατι αν ησουν ερωτευμενη με εναν απο τους δυο θα ηξερες ]
Οι χαρτες μπορει να λενε χιλια δυο καλα ,κακα ,και τα αγαπητα μελη να σου πουνε δυο κουβεντες αλλα εσυ ισως κανεις το ακριβως αντιθετο οπως ειπες....Επομενως θα ρισκαρεις ετσι δεν ειναι ζουπιαρα;;;;;
με εκτιμηση
-
09-09-2008, 10:55 AM #290
Βασικά το κύριο πρόβλημα είναι ότι είμαι ερωτευμένη και με τους δύο...κι από που προκύπτει αυτό;Ότι ενώ είμαι με τον έναν σκέφτομαι τον άλλο και πώς θα ήταν αν ήταν αυτός εκείνη τη χρονική στιγμή μαζί μου...
Ότι πρέπει να ρισκάρω το ξέρω, απλά αφήνω τον χρόνο να μου δείξει, ο οποίος είναι τελικά ο μοναδικός που γνωρίζει τί μέλλει γενέσθαι...
Πάντως απλά και μόνο που μπορώ να το συζητήσω με κάποιους που δεν μας γνωρίζουν και δεν επηρεάζονται καθόλου από τις καταστάσεις με βοηθάει πολύ...τουλάχιστον ακούω κι από αλλού αυτά που ήδη ξέρω ότι πρέπει να κάνω για να βγώ από το αδιέξοδο.
Λές αν χαλαρώσω και σταματήσω να το σκέφτομαι συνέχεια ή να κάνω συνεχώς συγκρίσεις να έρθει η λύση στο πρόβλημά μου; Ίσως τότε να δώ πιό καθαρά τα πράγματα, ή να διακρίνω ένα σημάδι που να μου λέει πολύ περισσότερα για το ποιός μπορεί να μου προσφέρει καλύτερη συναισθηματική κάλυψη;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.