s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 29
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 29 of 42 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... LastLast
Results 281 to 290 of 420
    Όνομα:
    Χρυσα...

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    δυστυχως! αλλα οταν το ξεπερναμε...το ξεπερναμε για τα καλα..!(Οοοοοοοταν συμβει αυτο!)
    ΝΑΙ ΝΑΙ....Εχω σεληνη στον ταυρο...δεν ξεχναω αλλα ουτε και το θυμιζω και σε κανεναν ιδιαιτερα....:nuts::nuts:
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Γιάννα

Kαι εγω συμφωνω!Η εκδικηση το μονο που καταφερνει ειναι να δηλητηριαζει την ψυχη μας.Η αδιαφορια και η μεγαλοψυχια συνηθως "ποναει" περισσοτερο αυτον που εχει κανει την λαδια.
    Δεν ξερω αν εχετε διαβασει το΄ οδυπορικο της επιστροφης ΄αλλα η συνχωρεση ειναι το μεγαλειο πιστευω της ψυχης.Και εγω προσωπικα δεν θελω να βαρινω το καρμα μου ουτε να "φορτωθω" κανεναν για λαθος λογους και στην επομενη ζωη.
    Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι και δεν μπορεις να ελπιζεις οτι ενας αναπηρος(ψυχικα) θα "πηδηξει".Σιγουρα η προδοσια ποναει αλλα και η εκδικηση σε τρωει.Πιστευω στην θεια δικαιοσυνη Και μεχρι στιγμης με εχει δικαιωσει.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Kαι εγω συμφωνω!Η εκδικηση το μονο που καταφερνει ειναι να δηλητηριαζει την ψυχη μας.Πιστευω στην θεια δικαιοσυνη Και μεχρι στιγμης με εχει δικαιωσει.
    Καμια φορα η εκδικηση σε λυτρωνει αναλογα το τι σου εχει συμβει.....
    Επισης και καμια φορα η θεια δικαιοσυνη αργει πολυ.....
    Με εκτιμηση Δεσποινα-Κουκι:bigsmile:

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Kαι εγω συμφωνω!Η εκδικηση το μονο που καταφερνει ειναι να δηλητηριαζει την ψυχη μας.Η αδιαφορια και η μεγαλοψυχια συνηθως "ποναει" περισσοτερο αυτον που εχει κανει την λαδια.
    Δεν ξερω αν εχετε διαβασει το΄ οδυπορικο της επιστροφης ΄αλλα η συνχωρεση ειναι το μεγαλειο πιστευω της ψυχης.Και εγω προσωπικα δεν θελω να βαρινω το καρμα μου ουτε να "φορτωθω" κανεναν για λαθος λογους και στην επομενη ζωη.
    Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι και δεν μπορεις να ελπιζεις οτι ενας αναπηρος(ψυχικα) θα "πηδηξει".Σιγουρα η προδοσια ποναει αλλα και η εκδικηση σε τρωει.Πιστευω στην θεια δικαιοσυνη Και μεχρι στιγμης με εχει δικαιωσει.

συμφωνω απολυτα...λεω οτι ειναι εκεινη τη στιγμη που ποναω και μετα γεια σου...σιγα που θα κανω τη χαρη να ασχοληθω και περαιτερω...

Quote Originally Posted by omo View Post
    Ίσα ίσα. Οι ταύροι δεν ξεχνούν ποτέ....
    Σίγουρα, δεν το ξεχνάμε ευκολα (εμείς και η Κύπρος! χεχε!)
    Μας στεναχωρεί, μας τρωει αλλά βρε παιδί μου, δεν το ανταποδίδουμε, δεν περιμενουμε 10 χρόνια στη γωνία στημενοι να φάμε τις σαρκες αυτού που μας εβλαψε.
    Και ξερεις τί άλλο πιστευω? Εχουμε πολύ καλό μηχανισμό απώθησης και όταν προχωράμε, λεμε ότι προχωράμε, ο κόσμος να χαλάσει.

δε ξερω αν παιζουν ρολο τα ζωδια, οι πλανητες, οι ιδιοσυγκρασιες. ισως και να παιζουν, με την εννοια οτι καποιος με πολυ σκορπιο μεσα του, να το σκεφτοταν το ζητμα εγκδικηση. ισως.
    εγω απο τη μερια μου λεω οτι ...δεν το χω. δε μπορω να μπω σε σκοτεινα μονοπατια, και να περιμενω την ωρα και τη στιγμη που το υποψηφιο θυμα θα πεσει στην παγιδα που καρτερικα θα του στηνω, για να το εγκδικηθω. αν θα εκανα κατι τετοιο, μεσα στην παγιδα το καλυτερο και το χειροτερο που θα μπορουσε να δει, θα ηταν ο εαυτος του. τιποτα αλλο. χωρις κακια.
    αλλα και παλι...σχεδον παντα ειναι τσαμπα ενεργεια. τσαμπα χασιμο χρονου και ενεργειας, που θα μπορουσε να δοθει αλλου, η εστω, με αλλο, πιο...ορθοδοξο τροπο.

Quote Originally Posted by fisherman_ View Post
    δε ξερω αν παιζουν ρολο τα ζωδια, οι πλανητες, οι ιδιοσυγκρασιες. ισως και να παιζουν, με την εννοια οτι καποιος με πολυ σκορπιο μεσα του, να το σκεφτοταν το ζητμα εγκδικηση. ισως.
    εγω απο τη μερια μου λεω οτι ...δεν το χω. δε μπορω να μπω σε σκοτεινα μονοπατια, και να περιμενω την ωρα και τη στιγμη που το υποψηφιο θυμα θα πεσει στην παγιδα που καρτερικα θα του στηνω, για να το εγκδικηθω. αν θα εκανα κατι τετοιο, μεσα στην παγιδα το καλυτερο και το χειροτερο που θα μπορουσε να δει, θα ηταν ο εαυτος του. τιποτα αλλο. χωρις κακια.
    αλλα και παλι...σχεδον παντα ειναι τσαμπα ενεργεια. τσαμπα χασιμο χρονου και ενεργειας, που θα μπορουσε να δοθει αλλου, η εστω, με αλλο, πιο...ορθοδοξο τροπο.
    Είπαμε...οι ιχθύεις έχετε άλλον τρόπο "εκδίκησης" και...εχμμμμ!! Οι Ποσειδώνιοι γενικώς...:toung:

Δυσκολεύομαι να πιστεψω πως ενα ψαρακι εκδικείται. Τουλαχιστον τα ψαρακια που γνωρίζω αλλά και οι υδροχόοι με τους "μικρούς" στους ιχθύς, ειναι σχεδόν ..άγιοι άνθρωποι βρε παιδιά!

Και ξαναλέω...

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Η καλύτερη εκδίκηση είναι αυτή των ιχθύων...πολύ απλά σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις και να θέλεις να αυτομαστιγωθείς...αν πιάσει βέβαια...:toung:

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Και ξαναλέω...

Λες? Πίστευα πως μόνο οι Καρκίνοι έχουν το παραπάνω "χάρισμα"!
    Όπως και να εχει αγαπάμε τα ψαρακια αλλά και τα καρκινάκια.

Page 29 of 42 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)