- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
-
07-12-2005, 03:22 AM #1
Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών;
Ποια είναι τα παιδιά Indigo?
Με αφορμή ερώτηση μέλους σχετικά με την πρόσφατη εκπομπή της τηλεόρασης στην οποία αναφέρθηκε μία γενιά παιδιών τον Απρίλιο του 1983, γράφω το άρθρο αυτό, που ίσως έχει μία σύνδεση με το θέμα της εκπομπής. Δεν είδα την εκπομπή, αλλά με ενημέρωσαν φίλοι που την παρακολούθησαν. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να δεχθώ πως μόνο σε ένα μήνα ενός έτους, υπάρχουν άτομα με ιδιαιτερότητες. Δεν το αποκλείω, καθώς δεν διαθέτω στοιχεία προς έρευνα, αλλά εξακολουθώ να έχω σοβαρές επιφυλάξεις.
Ωστόσο, μπορώ να παραθέσω πληροφορίες που διαθέτω, μετά την ανακάλυψη ενός από τους πλανήτες που ονομάζονται «γενιάς», δηλαδή αφορούν σώματα μακρινότερα του Πλούτωνα και σχετίζονται με θέματα ομάδων ανθρώπων, κι όχι ιδιαίτερα με το ατομικό μας ωροσκόπιο.
Ο Quaoar, είναι ένα τέτοιο σώμα, το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την αρχή σχεδόν της ανακάλυψής του. Θα αναφερθώ σε ένα μελλοντικό άρθρο για τον πλανήτη αυτόν.
Ο πλανήτης συνδέεται με μία γενιά παιδιών, που αποκαλούνται Indigo παιδιά (παιδιά με το χρώμα του λουλακιού!). Ας μην φανεί αστείο το χαρακτηριστικό του χρώματος, γιατί το συγκεκριμένο χρώμα σχετίζεται με το τσάκρα του τρίτου ματιού, επομένως εννοούν οι ερευνητές ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν ικανότητα χρήσης του τρίτου ματιού και των ψυχικών δυνάμεων που σχετίζονται με αυτό.
Τα παιδιά ανήκουν στην δεκαετία του 1980 σε μικρό αριθμό, σε μεγαλύτερο αριθμό στη δεκαετία του 1990 και λίγα ενσαρκώθηκαν προς το τέλος του 2002. Εννοείται, φυσικά, πως δεν μιλάμε για όλες τις γεννήσεις αυτών των περιόδων. Αλλά αυτές οι περίοδοι, έχουν σε ασυνήθιστο βαθμό και συχνότητα, ενσαρκώσεις ατόμων με ψυχικές δυνάμεις.
Τα Indigo παιδιά λέγεται πως είναι μοναδικά. Οι δάσκαλοι, οι γονείς, το περιβάλλον τα θεωρούν «διαφορετικά», αν και δεν είναι σε θέση ακόμη κάποια από αυτά να δείξουν την διαφορετικότητά τους. Δονούνται και δέχονται δονήσεις υψηλές και θα ξεχωρίζουν από αυτά που έχουμε ως τώρα δει. Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε το αστρολογικό τους αποτύπωμα, θα λέγαμε πως είναι ένας συνδυασμός των βαρέων πλανητών, δηλαδή του Ουρανού, του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Quaoar. Στην ουσία, ο Πλούτωνας και ο Quaoar είναι οι δείκτες αυτής της γενιάς.
Η σειρά αυτή των παιδιών θεωρείται πως ξεκίνησε το 1983, όταν οι δύο αυτοί πλανήτες εισήλθαν στο ζώδιο του Σκορπιού (άραγε είναι σύμπτωση η συνύπαρξή τους στο ζώδιο της αναγέννησης, του αποκρυφισμού και της μύησης?). Εκείνη τη χρονιά μάλιστα, τα δύο αυτά σώματα έκαναν τη πρώτη τους σύνοδο μετά τη δεκαετία του 1940. Δηλώνουν ενδεχόμενα την έναρξη μίας ακόμη σημαντικής γενιάς, που θα χαρακτηρίσει κάποια μελλοντική εποχή. Λέγεται πως στην ώριμη ηλικία τους, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό του πλανήτη μας!
Η γενιά αυτή παίρνει μεγαλύτερη ώθηση και αυξάνεται, κατά την δεκαετία του 1990, όταν οι δύο πλανήτες είναι σύνοδο, ανοιχτή στην αρχή (8 μοιρών πάνω-κάτω) και φθάνουν σε στενή σύνοδο 2-3 μοιρών στο τέλος του 1993. Συνεχίζουν να είναι σε σύνοδο, αλλά καταλαμβάνουν δύο ζώδια, τον Σκορπιό και τον Τοξότη. Ως το 1995, είναι σε σύνοδο άλλοτε στον Σκορπιό κι άλλοτε στον Τοξότη (λόγω ανάδρομης κίνησης), οπότε και μπαίνουν και οι δύο στον Τοξότη από τον Ιανουάριο του 1995 και για επτά χρόνια ως τον Νοέμβριο του 2002.
Με τις έντονες αυτές επιδράσεις, τα άτομα που αναφέρω, θα βιώνουν στον εσωτερικό τους κόσμο το χάος και την ανάγκη για ριζική αλλαγή, πλήρη μετασχηματισμό. Λόγω της διαφορετικής ποιότητας κι απόκλισης της όψης, θα έχουν μεταξύ τους διαφορές, αλλά πάντα με μία ψυχική ικανότητα που θα τα χαρακτηρίζει και θα τα κάνει να ξεχωρίζουν.
Στην γενιά αυτή, συμμετέχει η σύνοδος του Ουρανού με τον Ποσειδώνα, από τον Ιανουάριο του 1990 ως τον Δεκέμβριο του 1996. Ο ιδεαλισμός που επαναστατεί ή ανατρέπεται, στο ζώδιο του Αιγόκερου, των κοινωνικών και συντηρητικών μας θεσμών. Σε εξάγωνο η σύνοδος του Ουρανού και του Ποσειδώνα με τη σύνοδο του Πλούτωνα με τον Quaoar, έχουμε μία γενιά ανθρώπων με εξαιρετικές δυνατότητες δονήσεων, βαρέων πλανητών και μεταφυσικής δυναμικής. Θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τριγμούς στο σαθρό σύστημα της κοινωνίας μας και να κάψουν κυριολεκτικά κάθε τι το σάπιο και το αρρωστημένο. Θέματα φιλοσοφίας, γνώσης, επιστήμης, ιατρικής, ιδεολογίας, θεσμών κοινωνικών, θα περάσει από την εξονυχιστική έρευνα και μελέτη αυτών των ατόμων και θα αλλάξει ριζικά. Το κατεστημένο θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί και θα αναγεννηθεί.
Τα τελευταία Indigo παιδιά, θα έχουν τη σύνοδο Πλούτωνα και Quaoar στον Τοξότη, αλλά θα τους λείπει το εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Ο μεγάλη μεταλλαγή, θεωρητικά πάντα μιλώντας, πρέπει να βασιστεί στη γενιά αυτή του Σκορπιού, με το εξάγωνο των δύο προαναφερθέντων πλανητών. Αυτό μοιάζει να είναι το πλέον ισχυρό σχήμα. Αλλά τα τελευταία Indigo, θα έχουν την αποστολή να επεκτείνουν την νέα φιλοσοφία ζωής που θα προκύψει.
Η ενέργεια της συνόδου του Πλούτωνα, αυτού του τόσο σημαντικού πλανήτη μας με τον νέο-ανακαλυφθέντα Quaoar, χαρακτηρίζει και την είσοδο στον 21ο αιώνα. Αυτά τα δύο σώματα μοιάζουν να στεφανώνουν με την ισχύ τους και την αργή και βαθιά δράση τους, τη νέα χιλιετηρίδα. Θεωρείται από τους ερευνητές, πως η γενιά των Indigo παιδιών τελειώνει γύρω στο τέλος του 2002, ενδεχόμενα με τη σύνοδό τους τον Νοέμβριο. Αλλά, δηλώνουν πως πρέπει να ερευνηθεί η στιγμή της αναχώρησης του Πλούτωνα από τον Τοξότη το 2008 και του Quaoar το 2017. Πιθανοί σταθμοί σημαντικών γεγονότων, ή η πρώτη μας αντίληψη για τη γενιά των Indigo? Γιατί δεν αποκλείεται τα παιδιά αυτά να είναι η έναρξη μίας εποχής με ανθρώπους διαφορετικούς, ίσως να είναι προάγγελοι γι' αυτούς της εποχής του Πλούτωνα και του Quaoar στον Αιγόκερο. Μία εποχή αρκετά δύσκολη και σκληρή.
Αυτό που φαίνεται για τη γενιά που περιγράφω, είναι πως καθορίζουν μία μεταβατική περίοδο. Θα μπορούν να κατανοήσουν το χάος και να δημιουργήσουν νέες μορφές μέσα από αυτό. Δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τον κόσμο, ίσως μέσα από ένα συμβολικό θάνατο και μία εκ βαθέων αλλαγή. Μπορεί να μας διδάξουν την παροδικότητα όλων των πραγμάτων και το τέλος μίας ολόκληρης εποχής, στο κατώφλι του Υδροχόου. Να αναζητήσουν την απελευθέρωση από την πλεονεξία, την κτητικότητα, την θρησκοληψία, το σαθρό πολιτικό σύστημα, την μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο Πλούτωνας θα τους ωθήσει να θέσουν τέλος. Ο Quaoar να ανακαλύψουν μέσα στο χάος, μία νέα αχτίδα ελπίδας και ζωής.
Ωραίο ακούγεται� Μακάρι η γενιά αυτή να είναι πρωτεργάτες μίας νέας εποχής!
-
08-12-2005, 03:32 AM #2
Re: Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών?
Πολυ ωραιο Λιλιαν,
με κατατοπησε αρκετα,
γιατι κοιταζοντας μονο τον Απριλη,
δυσκολευτηκα αρκετα.
Κατανοω, απο την αλλη, πλευρα βεβαια,
οτι πρεπει καποιες εκπομπες να κανουν
και τηλεθεασεις...
Ή τον Απριλιο του 83 ή 9 μηνες πριν,
την εποχη που εγινε η συλληψη αυτων
των παιδιων, καποιοι να εκαναν καποια
πειραματα και τωρα να βλεπουμε τα
αποτελεσματα...
-
13-12-2005, 09:10 PM #3
Re: Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών?
Πιστεύω ότι το άρθρο σου ήταν προάγγελος για μια ευρύτερη αναζήτηση για αυτή τη γεννιά των ανθρώπων. Ως μητέρα δυο χαρισματικών παιδιών με έντονη διαίσθηση γεννημένα το πρώτο 24/10/1988 και το δεύτερο 19/8/1992 θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα "χαρίσματα" έχουν να κάνουν με ερύτερα γνωρίσματα γεννιάς και όχι συγκεκριμένα για τα παιδιά του Απρίλη 1983. Ισως θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι μου ζητήθηκε στο Μαιευτήριο να συμπληρώσω ένα αντίστοιχο ερωτηματολόγιο για το δεύτερό μου παιδί. Με "ψυχολογικά ερωτήματα" που αφορύσαν εμένα (γεννήθηκα στις 22/9/1964) σήμερα έχω μια θέση ειδικής Συμβούλου. Τότε είχα αποκτήσει το δεύτερο πτυχίο.
Ενώ δεν είχε δωθεί αντίστοιχο ερωτηματολόγιο σε καμία άλλη μητέρα στον όροφο του Μαιευτηρίου.Σας αφήνω να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για παρόμοιες έρευνες.
Σοφία.
Αυτός που δεν γνωρ'ιζει τίποτα και δεν το καταλαβαίνει, είναι ανόητος. Πρέπει να τον αποφύγεις.
Αυτός που δεν γνωρίζει τίποτα και το έχει συνειδητοποιήσει, είναι απλοϊκός. Πρέπει να τον διδάξεις.
Αυτός που έχει γνώσεις και δεν το ξέρει, κοιμάται ξύπησέ τον.
Αυτός που έχει γνώσεις και το ξέρει, είναι σοφός. Ακολούθησέ τον.[/B][/I]
-
18-01-2007, 06:59 AM #4
Re: Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών;
Λοιπόν διαβάζοντας αυτό το άρθρο σας σε ένα άλλο φόρουμ μπορώ να πω, πως τουλάχιστον εξοργήστικα... οπότε θα σας επικολήσω την απάντησή μου από εκείνο το φόρουμ μιας και το άτομο που το αναπαρήγαγε ήταν ανίκανο να υπερασπισθεί τις θέσεις του άρθρου όπως και η πλειοψηφία των οπαδών του μεταφυσικού που για εμένα είναι όλα αισχρά ψεύδη εις βάρος της αληθινής επιστήμης και της ημιμάθειας ορισμένων θυμάτων..
Ελπίζω να μην διαγραφεί η δημοσίευσή μου ως "σχησματική"
Επικολλώ λοιπόν (αφαιρόντας τα κομμάτια που δεν είμαι και τόσο κόσμιος)
----------------------------------------------------------------
όσο και να προσπαθώ να μην παίρνω το φόρουμ στα σοβαρά η ψευδοεπιστήμη είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία μου και στην πραγματική ζωή...
Θα αναφερθώ σε ένα μελλοντικό άρθρο για τον πλανήτη αυτόν.
σχετίζεται με το τσάκρα του τρίτου ματιού, επομένως εννοούν οι ερευνητές ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν ικανότητα χρήσης του τρίτου ματιού και των ψυχικών δυνάμεων που σχετίζονται με αυτό
Το γενικό νόημα ήταν το εξής: Τσάκρα... τρίτο μάτι... ψυχικές δυνάμεις... όλα αυτά τί είναι? έχουν κάποια υπόσταση? γιατί όσα άρθρα από αξιόπιστους συγγραφείς και να διάβαζα δε τα είδα να αναφέρονται πουθενά..
Δονούνται και δέχονται δονήσεις υψηλές και θα ξεχωρίζουν από αυτά που έχουμε ως τώρα δει.
Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε το αστρολογικό τους αποτύπωμα
θα λέγαμε πως είναι ένας συνδυασμός των βαρέων πλανητών, δηλαδή του Ουρανού, του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Quaoar
Δύο υποθέσεις μπορώ να κάνω για το "Βαρής πλανήτης"
1. Με μεγάλη μάζα. Ο Πλούτωνας έχει μικρότερη μάζα ακόμα και από το ίδιο το φεγγάρι. Και εάν είναι όντως η μάζα η αιτία του χαρακτηρισμού αυτού γιατί δεν αναφέρεται και ο Διας?
2. Αποτελούμενοι απο βαρέα στοιχεία. Οι 2 από τους 3 πλανήτες που αναφέρθηκαν είναι ως επί το πλείστον μάζες αερίων οπότε σχεδόν παντελής απουσία βαρύτερων στοιχείων... Επίσης ο Πλούτωνας δεν πιστεύω να αποτελείται από τπτ βαριά στοιχεία... το παράξενο είναι πως δεν υπάρχουν αυστηρές προβλέψεις για την σύσταση, ιδαίτερα, του Πλούτωνα αλλά ο τσαρλατάνος συγγραφέας το γνωρίζει με βεβαιότητα από ότι φαίνεται...
Σημείωση: Στον άλλον πλανήτη δεν έχει νόημα να αναφερθούμε διότι δεν υπάρχει.
Η σειρά αυτή των παιδιών θεωρείται πως ξεκίνησε το 1983, όταν οι δύο αυτοί πλανήτες εισήλθαν στο ζώδιο του Σκορπιού (άραγε είναι σύμπτωση η συνύπαρξή τους στο ζώδιο της αναγέννησης, του αποκρυφισμού και της μύησης?).
Για αυτά στην παρένθεση για τον χαρακτηρισμό του Σκορπιού πρώτη φορά τα ακούω αλλά για να τα λέει ο συγγραφέας αυτός θα ξέρει.. α επίσης η Παρθένος είναι το ζώδιο του σεξ....
Η γενιά αυτή παίρνει μεγαλύτερη ώθηση και αυξάνεται, κατά την δεκαετία του 1990, όταν οι δύο πλανήτες είναι σύνοδο, ανοιχτή στην αρχή (8 μοιρών πάνω-κάτω) και φθάνουν σε στενή σύνοδο 2-3 μοιρών στο τέλος του 1993. Συνεχίζουν να είναι σε σύνοδο, αλλά καταλαμβάνουν δύο ζώδια, τον Σκορπιό και τον Τοξότη. Ως το 1995, είναι σε σύνοδο άλλοτε στον Σκορπιό κι άλλοτε στον Τοξότη (λόγω ανάδρομης κίνησης), οπότε και μπαίνουν και οι δύο στον Τοξότη από τον Ιανουάριο του 1995 και για επτά χρόνια ως τον Νοέμβριο του 2002.
Με τις έντονες αυτές επιδράσεις, τα άτομα που αναφέρω, θα βιώνουν στον εσωτερικό τους κόσμο το χάος και την ανάγκη για ριζική αλλαγή, πλήρη μετασχηματισμό. Λόγω της διαφορετικής ποιότητας κι απόκλισης της όψης, θα έχουν μεταξύ τους διαφορές, αλλά πάντα με μία ψυχική ικανότητα που θα τα χαρακτηρίζει και θα τα κάνει να ξεχωρίζουν.
Επίσης είναι για μένα άγνωστο πως και γιατί τα ουράνια σώματα επηρεάζουν την διαδικασία της γέννησης αλλά το προσπερνάμε και αυτό....Είμαι αδαής.. το είπαμε...
Στην γενιά αυτή, συμμετέχει η σύνοδος του Ουρανού με τον Ποσειδώνα, από τον Ιανουάριο του 1990 ως τον Δεκέμβριο του 1996. Ο ιδεαλισμός που επαναστατεί ή ανατρέπεται, στο ζώδιο του Αιγόκερου, των κοινωνικών και συντηρητικών μας θεσμών
Σε εξάγωνο η σύνοδος του Ουρανού και του Ποσειδώνα με τη σύνοδο του Πλούτωνα με τον Quaoar
Και εδώ αρχίζουν τα καλά...
έχουμε μία γενιά ανθρώπων με εξαιρετικές δυνατότητες δονήσεων, βαρέων πλανητών και μεταφυσικής δυναμικής
Η ενέργεια της συνόδου του Πλούτωνα
Επίσης ορισμένα άλλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Ποιός είναι ο συγγραφέας, ποια η ιδιότητά του και τέλευταίο μα σημαντικότερο... ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
Σημείωση: Όσο έγραφα τα παραπάνω έκανα μια μικρή έρευνα για τον Quaoar και είδα πως είναι ένα ουράνιο σώμα στην ζώνη Κούιπερ (πολύ πολύ μακριά από εμάς... πιο πέρα ακόμα και από τον Πλούτωνα) είναι ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ και από τον Πλούτωνα...
Το σώμα αυτό ανακαλήφθηκε το 2002 και είναι διακριτό μόνο από ισχυρότατα τηλεσκόπεια στα οποία ο συγγραφέας ποτέ του δεν θα έχει πρόσβαση...
Επομένως πως γνωρίζει ο συγγραφέας για όοοολα αυτά τα παιδιά και τις ιδιότητές τους και για τις ιδέες τους μιας και έστω πως έστω ότι το κείμενο γράφτηκε μόλις χθες θα είχε χρόνο μόλις 4 χρόνια να ψυχολογήσει το λιγότερο 15 χρονα παιδιά ?
Λέτε να έχει καταφέρει να βρει τόσα που να κάνει ολόκληρη στατιστική και ψυχολογική έρευνα (αφήνω ασχολίαστα τα περί μεταφυσικού γιατί δεν γνωρίζω, δυστυχώς, τί έρευνα χρειάζεται για αυτή τη περίπτωση) σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα? Γιατί μου μάθαν πως οι έρευνες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να γίνουν...
Προς εσένα που αναδημοσιεύεις το κείμενο... Σε παρακαλώ ή σβήσε το θέμα ή ανακάλεσε ότι έχεις πει στο θέμα ! Εάν θες να κάνεις επανάσταση όπως λες σε άλλο θέμα... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Τα χαρακτηριστηκά τους
•
Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι (και συχνά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο)
•
Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.
•
Η προσωπική αξία δεν είναι θέμα. Συχνά αυτά τα παιδιά λένε στους γονείς «ποιοι είναι».
•
Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή)
•
Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά.
•
Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
•
Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να κάνουν πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο, γεγονός που τα κάνει να φαίνονται αντικομφορμιστές απέναντι σε οποιοδήποτε σύστημα.
•
Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά .
•
Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»).
•
Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.
Όσοι έχουν έστω και τη μικρή υπόνεια πως τα λεγόμενου του κειμένου ευσταθούν ας διαβάσουν την παραπάνω απάντηση.
Εσύ τουλάχιστον που έκανες το θέμα τουλάχιστον διάβασε την απάντησή μου και δώσε μου εάν διαφωνείς τουλάχιστον σοβαρή απάντηση (προσπάθησε να μην απαντήσεις σαν 16χρονο κοριτσάκι)
Ως indigo που λες ότι ίσως είσαι, θα έχεις όπως φαίνεται δυνατή απάντηση ικανή να αποστομώσει έναν κακό, συντηριτικό, σκεπτικιστή (που δεν είμαι), φορέα αρνητικής ενέργειας κτλπ...
Υ.Γ. Δεν είμαι χθεσινός σε αυτά αλλά προχθεσινός...
-------------------------------------------------------------------
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας (εάν το διαβάσει κανείς) και ελπίζω σε μια δυνατή απάντηση....
-
18-01-2007, 07:00 AM #5
συγγνώμη έκανα διπλή δημοσίευση...
-
18-01-2007, 05:31 PM #6
Αγαπητέ φίλε,
σκεφτήκατε μήπως αυτά τα οποία εσείς διαβάσατε αλλά δεν είχατε τις γνώσεις για να ερμηνεύσετε, κάποιοι άλλοι μπορεί να καταλαβαίνουν και να ερμηνεύουν εξαιρετικά?Τα περισσότερα ήταν ατυχή αλλά εκείνο για το εξάγωνο ήταν κορυφαίο.
Συγνώμη από το Forum και τους αναγνώστες μας και από τη Λίλιαν προσωπικά, δεν εχω μπει άλλη φορά στη διαδικασία να απαντώ σε τέτοια δημοσιεύματα αλλά μια φορά κι εγώ δεν άντεξα να το διαβάσω και να σιωπήσω!!
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος-Συνεργάτης του myhoroscope
-
18-01-2007, 06:06 PM #7
περιμένω να με διαφωτίσετε και να διαψεύσετε τα λεγόμενά μου...
-
18-01-2007, 06:58 PM #8
r0dney said:
(προσπάθησε να μην απαντήσεις σαν 16χρονο κοριτσάκι)
Ως indigo που λες ότι ίσως είσαι, θα έχεις όπως φαίνεται δυνατή απάντηση ικανή να αποστομώσει έναν κακό, συντηριτικό, σκεπτικιστή (που δεν είμαι), φορέα αρνητικής ενέργειας κτλπ...
Σε αυτη την παραθεση παντως θα συμφωνησω ελαφρως με τον Rodney
H απαντηση της συγκεκριμενης χρηστριας (απο οπου και να ναι) ακουστηκε σαν κοριτσι προεφηβικης ηλικιας με τον γνωστο εγωισμο πιστευοντας κατα την δικια της γνωμη οτι ξεχωριζει...
Kαι γω μπορει να πιστευω οτι ειμαι προεδρος της δημοκρατιας αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι ομως...
Με τσαντιζουν απιστευτα τα ατομα που προσπαθουν να προσποιηθουν οτι ειναι καποιοι\καποιες...
-
18-01-2007, 07:10 PM #9
προς αποφυγή παρεξηγήσεων το συγκεκριμένο αναφερόταν στην συγγραφέα του θέματος που είχα δει στο άλλο φόρουμ που σας έλεγα. Μην θεωρήσετε παρακαλώ πως αναφέρομαι στο κείμενο προσωπικά σε κανέναν από εδώ γιατί όταν το έγραψα δεν ήξερα ούτε ποιος, που, πότε , γιατί έγραψε το συγκεκριμένο. Μετά από ένα ψάξιμο στο google το βρήκα
-
19-01-2007, 12:41 AM #10
Απαντώ στην περίεργη επίθεση που δέχθηκε το άρθρο αυτό, μόνο και μόνο για να δώσω την πληροφόρηση στο μέλος που ενδιαφέρθηκε πως ο Quaoar δεν υπάρχει!!!!
Ο Quaoar ανακαλύφθηκε από τους αστρονόμους Chad Trujillo και M.Brown, στο Palomar Observatory της California, στις 4/6/02 και είναι καταγεγραμμένος με τον αριθμό 50000. Έχει περίοδο 283 ετώ και 288 ημερών. Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν αστρονομικές πληροφορίες να τον μάθει.
Στα σχόλια περί της αξιοπιστίας της αστρολογίας και της μεταφυσικής, των ψυχικών διεργασιών, των συμβολισμών τους και των συσχετισμών, δεν θα απαντήσω. Έχω και προσωπικά απαντήσει σε σχετικές ενότητες και ερωτήσεις, αλλά έχουν απαντήσει και πολλοί άλλοι. Η αστρολογία είναι μία γνώση χιλιάδων ετών, που υπάρχει γιατί έχει τα δεδομένα της και αυτά όποιος τα μελετά, μπορεί να κατανοήσει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει, καθώς οι δρόμοι της γνώσης είναι ανοιχτοί για όσους θέλουν να τους διαβούν, αλλά κανείς δεν μας υποχρεώνει να το κάνουμε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.