- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 261 to 270 of 293
Thread: Συναστρίες
-
05-09-2008, 08:10 AM #261
Re: Συναστρίες
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
05-09-2008, 09:34 AM #262
-
05-09-2008, 11:00 AM #263
-
05-09-2008, 11:08 AM #264
-
05-09-2008, 12:53 PM #265
Καλημέρα & από μένα... έχω μερικές απορίες σε μία συναστρία, βασικά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί, αν η συναστρία αυτή δείχνει μια καρμική σχέση...
Παραθέτω παρακάτω μερικές όψεις τις οποίες δεν μπορώ να ερμηνεύσω σωστά αρχάρια βλέπετε...
Ο Ήλιος μου κάνει Τετράγωνο με τον Ήλιο του.
Η Σελήνη μου κάνει Σύνοδο με τον Χείρων του και Τετράγωνο με την Λίλιθ του.
Ο Ερμής μου κάνει Σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης του.
Η Αφροδίτη μου κάνει Σύνοδο με την Σελήνη του, την Αφροδίτη του και Τετράγωνο με τον Πλούτωνα του.
Ο Δίας μου (κυβερνήτης του ζωδίου μου) κάνει Τετράγωνο με τον ¶ρη του.
Ο Ποσειδώνας μου κάνει Σύνοδο με τον Ποσειδώνα του (κυβερνήτης του ζωδίου του).
Σας δίνω και τα στοιχεία μας μήπως σας βοηθήσω περισσότερο να μου πείτε κάτι πάνω σ' αυτό που ρώτησα.
Δικά μου: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Δικά του: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
05-09-2008, 02:28 PM #266
Λοιπόν θα κάνω μια προσπάθεια:bigsmile:
Ηλιος τετράγωνο με Ηλιο σημαίνει απλά πως είστε διαφορετικοί σαν προσωπικότητες και συχνά θα υπάρχουν συγκρούσεις
Σελήνη σύνοδος με Χείρων:Οψη που λειτουργεί θεραπευτικά και για τους δυο,καθώς η Σελήνη επουλώνει με τη συμπεριφορά της τις τραυματικές εμπειρίες του Χείρωνα,κι αυτός αισθάνεται καλά μαζί της και ανταποδίδει
Αφροδίτη σε σύνοδο με Σελήνη σημαίνει πως η σχέση χαρακτηρίζεται απο στοργή κ ζεστασιά,κ νιώθετε καλά μαζί.Αφροδίτη σε σύνοδο με Αφροδίτη καλή επικοινωνία στην αγάπη,ίδιες προτιμήσεις
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα,είναι μια δύσκολη όψη.Το άτομο με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει καταλυτικά απέναντι στην Αφροδίτη,θα την υποβάλλει σε αρκετές δοκιμασίες ψυχολογικού επιπέδου,μια στον ουρανό και μια στο χώμα που λέμεΤάσεις ελέγχου τόσο του άλλου προσώπου όσο και της ίδιας της σχέσης απο τον Πλούτωνα.Ακόμα και το σεξ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο χειραγώγησης.Η συγκεκριμένη όψη δίνει κ ένα τόνο καρμικότητας στη σχέση.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο αν και ψάχνοντας λίγo παραπάνω στο site θα βρείς αρκετά αξιόλογα άρθρα :bigsmile:What goes around comes around
-
06-09-2008, 01:59 PM #267
Ότι γενικώς δεν μπορείς να παίρνεις στα σοβαρά την υποτιθέμενη επιρροή των Δεσμών. Δεν είναι καν πλανήτης, ένα νοητό σημείο είναι. Πώς μπορεί να σε επηρεάσει;
Όσον αφορα τώρα και το επίπεδο της προσωπικής εμπειρίας, έχω σύνοδο Ωροσκόπου - Νότιου Δεσμού και θεωρώ πως σε τίποτε δεν επαληθεύονται τα όσα βαρύγδουπα λέγονται.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
06-09-2008, 04:51 PM #268
Εγώ πάλι,όσον αφορά το επίπεδο προσωπικής εμπειρίας,κ έχοντας τις παρακάτω όψεις στο γενέθλιο χάρτη μου..
Β. Δεσμός Χιαστί Ήλιος 1.49
Β. Δεσμός Τετράγωνο Σελήνη 0.47
Β. Δεσμός Αντίθεση Αφροδίτη 2.20
Β. Δεσμός Τρίγωνο Αρης 0.12
Β. Δεσμός Τετράγωνο Δίας 1.18
Β. Δεσμός Εξάγωνο Ουρανός 4.65
Β. Δεσμός Τρίγωνο Χείρωνας 5.31
Β. Δεσμός Σύνοδος Βέρτεξ 1.67
Β. Δεσμός Τρίγωνο Μεσουράνημα 1.47 ...... όπου Ηλιος-Κρόνος-Ερμής βρίσκονται στο 12ο,και Β.Δ στον Τοξότη "εμπεριεχόμενος",όπως επίσης και αυτές...
Βέρτεξ Χιαστί Ήλιος 0.19
Βέρτεξ Τετράγωνο Σελήνη 2.15
Βέρτεξ Αντίθεση Αφροδίτη 0.53
Βέρτεξ Τρίγωνο Αρης 1.80
Βέρτεξ Τετράγωνο Δίας 0.49
Βέρτεξ Σύνοδος Β. Δεσμός 1.67
Βέρτεξ Τρίγωνο Μεσουράνημα 3.14 ...θεωρώ πως μόνο βαρύγδουπα δεν είναι τα όσα λέγονται:nea:Και πίστεψε τούτο:Είναι καταστάσεις που έζησα πολλά χρόνια πριν,που δεν ήξερα καν τι σημαίνει Αστρολογία και Κάρμα,και τώρα βρίσκω κάποια εξήγηση για όσα είχα περάσει,καθώς και γι αυτό το περίεργο συναίσθημα που πάντα είχα όταν γνώριζα κάποια συγκεκριμένα άτομα και που πραγματικά δεν εξηγείτε με λόγια!"κατά τη δική μου γνώμη 'πάνταWhat goes around comes around
-
06-09-2008, 05:08 PM #269
απο τις παρακατω όψεις υπάρχει κάποια σημαντικη, καποια που δείχνει πρόβλημα στη σχέση
ουρανος αντιθεση ερμη
ουρανος συνοδος ποσειδωνα
ουρανος εξαγωνο πλουτων
-
06-09-2008, 05:12 PM #270
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.