s
Συναστρίες - Page 27
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 27 of 30 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast
Results 261 to 270 of 293

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Νομίζω η συνοδος Ν.Δεσμού με ήλιο είναι κακή γι αυτόν που έχει τον Ν.Δεσμό.....δημιουργεί μεν μια αισθηση μεγάλης οικειότητας, κάτι σαν "παλιοί γνωστοί":toung: τον "τραβάει" όμως πίσω σε καταστάσεις από τις οποίες υποτίθεται πρέπει να ξεφύγει......νομίζω:unsure:
    Όντως. Νομίζεις.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

2. Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Όντως. Νομίζεις.
    Δηλαδή?? Εσύ τι πιστεύεις?
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Όντως. Νομίζεις.
    Αιγόκεροι. Οικονομία ΚΑΙ στα λόγια
    Μ'αρέσει ! Πες μας τη γνώμη σου το λοιπόν.:bigsmile:

δεν ειναι ολοι οι αιγοκεροι οικονομικοι στα λογια

Όνομα:
    Εφη

Καλημέρα & από μένα... έχω μερικές απορίες σε μία συναστρία, βασικά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί, αν η συναστρία αυτή δείχνει μια καρμική σχέση...
    Παραθέτω παρακάτω μερικές όψεις τις οποίες δεν μπορώ να ερμηνεύσω σωστά αρχάρια βλέπετε...

Ο Ήλιος μου κάνει Τετράγωνο με τον Ήλιο του.

Η Σελήνη μου κάνει Σύνοδο με τον Χείρων του και Τετράγωνο με την Λίλιθ του.

Ο Ερμής μου κάνει Σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης του.

Η Αφροδίτη μου κάνει Σύνοδο με την Σελήνη του, την Αφροδίτη του και Τετράγωνο με τον Πλούτωνα του.

Ο Δίας μου (κυβερνήτης του ζωδίου μου) κάνει Τετράγωνο με τον ¶ρη του.

Ο Ποσειδώνας μου κάνει Σύνοδο με τον Ποσειδώνα του (κυβερνήτης του ζωδίου του).

Σας δίνω και τα στοιχεία μας μήπως σας βοηθήσω περισσότερο να μου πείτε κάτι πάνω σ' αυτό που ρώτησα.

Δικά μου: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
    Δικά του: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by ζουπιαρα View Post
    Καλημέρα & από μένα... έχω μερικές απορίες σε μία συναστρία, βασικά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί, αν η συναστρία αυτή δείχνει μια καρμική σχέση...
    Παραθέτω παρακάτω μερικές όψεις τις οποίες δεν μπορώ να ερμηνεύσω σωστά αρχάρια βλέπετε...

Ο Ήλιος μου κάνει Τετράγωνο με τον Ήλιο του.

Η Σελήνη μου κάνει Σύνοδο με τον Χείρων του και Τετράγωνο με την Λίλιθ του.

Ο Ερμής μου κάνει Σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης του.

Η Αφροδίτη μου κάνει Σύνοδο με την Σελήνη του, την Αφροδίτη του και Τετράγωνο με τον Πλούτωνα του.

Ο Δίας μου (κυβερνήτης του ζωδίου μου) κάνει Τετράγωνο με τον ¶ρη του.

Ο Ποσειδώνας μου κάνει Σύνοδο με τον Ποσειδώνα του (κυβερνήτης του ζωδίου του).

Σας δίνω και τα στοιχεία μας μήπως σας βοηθήσω περισσότερο να μου πείτε κάτι πάνω σ' αυτό που ρώτησα.

Δικά μου: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
    Δικά του: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
    Λοιπόν θα κάνω μια προσπάθεια:bigsmile:
    Ηλιος τετράγωνο με Ηλιο σημαίνει απλά πως είστε διαφορετικοί σαν προσωπικότητες και συχνά θα υπάρχουν συγκρούσεις
    Σελήνη σύνοδος με Χείρων:Οψη που λειτουργεί θεραπευτικά και για τους δυο,καθώς η Σελήνη επουλώνει με τη συμπεριφορά της τις τραυματικές εμπειρίες του Χείρωνα,κι αυτός αισθάνεται καλά μαζί της και ανταποδίδει
    Αφροδίτη σε σύνοδο με Σελήνη σημαίνει πως η σχέση χαρακτηρίζεται απο στοργή κ ζεστασιά,κ νιώθετε καλά μαζί.Αφροδίτη σε σύνοδο με Αφροδίτη καλή επικοινωνία στην αγάπη,ίδιες προτιμήσεις
    Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα,είναι μια δύσκολη όψη.Το άτομο με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει καταλυτικά απέναντι στην Αφροδίτη,θα την υποβάλλει σε αρκετές δοκιμασίες ψυχολογικού επιπέδου,μια στον ουρανό και μια στο χώμα που λέμεΤάσεις ελέγχου τόσο του άλλου προσώπου όσο και της ίδιας της σχέσης απο τον Πλούτωνα.Ακόμα και το σεξ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο χειραγώγησης.Η συγκεκριμένη όψη δίνει κ ένα τόνο καρμικότητας στη σχέση.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο αν και ψάχνοντας λίγo παραπάνω στο site θα βρείς αρκετά αξιόλογα άρθρα :bigsmile:
    What goes around comes around

Ότι γενικώς δεν μπορείς να παίρνεις στα σοβαρά την υποτιθέμενη επιρροή των Δεσμών. Δεν είναι καν πλανήτης, ένα νοητό σημείο είναι. Πώς μπορεί να σε επηρεάσει;
    Όσον αφορα τώρα και το επίπεδο της προσωπικής εμπειρίας, έχω σύνοδο Ωροσκόπου - Νότιου Δεσμού και θεωρώ πως σε τίποτε δεν επαληθεύονται τα όσα βαρύγδουπα λέγονται.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    dnaki

Ότι γενικώς δεν μπορείς να παίρνεις στα σοβαρά την υποτιθέμενη επιρροή των Δεσμών. Δεν είναι καν πλανήτης, ένα νοητό σημείο είναι. Πώς μπορεί να σε επηρεάσει;
    Όσον αφορα τώρα και το επίπεδο της προσωπικής εμπειρίας, έχω σύνοδο Ωροσκόπου - Νότιου Δεσμού και θεωρώ πως σε τίποτε δεν επαληθεύονται τα όσα βαρύγδουπα λέγονται.
    Εγώ πάλι,όσον αφορά το επίπεδο προσωπικής εμπειρίας,κ έχοντας τις παρακάτω όψεις στο γενέθλιο χάρτη μου..
    Β. Δεσμός Χιαστί Ήλιος 1.49
    Β. Δεσμός Τετράγωνο Σελήνη 0.47
    Β. Δεσμός Αντίθεση Αφροδίτη 2.20
    Β. Δεσμός Τρίγωνο Αρης 0.12
    Β. Δεσμός Τετράγωνο Δίας 1.18
    Β. Δεσμός Εξάγωνο Ουρανός 4.65
    Β. Δεσμός Τρίγωνο Χείρωνας 5.31
    Β. Δεσμός Σύνοδος Βέρτεξ 1.67
    Β. Δεσμός Τρίγωνο Μεσουράνημα 1.47 ...... όπου Ηλιος-Κρόνος-Ερμής βρίσκονται στο 12ο,και Β.Δ στον Τοξότη "εμπεριεχόμενος",όπως επίσης και αυτές...

Βέρτεξ Χιαστί Ήλιος 0.19
    Βέρτεξ Τετράγωνο Σελήνη 2.15
    Βέρτεξ Αντίθεση Αφροδίτη 0.53
    Βέρτεξ Τρίγωνο Αρης 1.80
    Βέρτεξ Τετράγωνο Δίας 0.49
    Βέρτεξ Σύνοδος Β. Δεσμός 1.67
    Βέρτεξ Τρίγωνο Μεσουράνημα 3.14 ...θεωρώ πως μόνο βαρύγδουπα δεν είναι τα όσα λέγονται:nea:Και πίστεψε τούτο:Είναι καταστάσεις που έζησα πολλά χρόνια πριν,που δεν ήξερα καν τι σημαίνει Αστρολογία και Κάρμα,και τώρα βρίσκω κάποια εξήγηση για όσα είχα περάσει,καθώς και γι αυτό το περίεργο συναίσθημα που πάντα είχα όταν γνώριζα κάποια συγκεκριμένα άτομα και που πραγματικά δεν εξηγείτε με λόγια!"κατά τη δική μου γνώμη 'πάντα
    What goes around comes around

απο τις παρακατω όψεις υπάρχει κάποια σημαντικη, καποια που δείχνει πρόβλημα στη σχέση

ουρανος αντιθεση ερμη
    ουρανος συνοδος ποσειδωνα
    ουρανος εξαγωνο πλουτων

Quote Originally Posted by Roxanne View Post
    απο τις παρακατω όψεις υπάρχει κάποια σημαντικη, καποια που δείχνει πρόβλημα στη σχέση

ουρανος αντιθεση ερμη
    ουρανος συνοδος ποσειδωνα
    ουρανος εξαγωνο πλουτων
    μαλλον η πρωτη,αν δεν κανω λαθος:unsure:

Page 27 of 30 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)