s
Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41
  1. Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Τι παει να πει ψυχαναγκαστικος ? Σπαστικος ο Ηλιος στην Παρθενο ? Ευχαριστουμε βρε .....
    Εγω παλι θα ελεγα οτι ο συνδιασμος Σεληνης στον Ιχθυ (πλεω στο ονειρο και ταξιδευω σε πελαγη ποσειδωνεια ) , της Αφροδιτης στον Καρκινο ( θα γινεις η μαμα μου , παει και τελειωσε ... και μην τυχον υοθετησεις αλλο παιδακι ..... ) και ο Ηλιος στην Παρθενο ( Ε την θελω και την ασφαλεια μου , και την λεπτομερια μου ... ) :scared:

Αλλα οχι και σπαστικος ... αν εσεις δεν βρισκετε το κουμπι μας , δεν σας φταιμε εμεις . Αλλα για μια ψαρινα ο Παρθενος ειναι λιγο σκληρος ( με τις κριτικες που θα κανει ) ... λεω εγω τωρα ....... :w00t:

:embarrest :embarrest
    Συγγνώμη βρε Αθηνούλα, δεν ήθελα να σας θίξω ... απλά μου βγήκε το παράπονο (γτι οι Παρθένοι απ'οτι κτλβ από πρώτο χέρι έχουν μια τάση να βάζουν το "πρέπει" πάνω από το "θέλω" και το "νιώθω" με αποτέλεσμα να κλείνονται στον εαυτό τους και να "καίνε" καταστάσεις)
    Θα έλεγες οτι ο συνδυασμός αυτό ειναι τι...??
    Κοίτα το σκληρός δεν θα το έλεγα ... ποντάρω στη Σελήνη του καλή μου για να με σώσει
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post

Είναι κι αυτή μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, άλλά δεν θα ταίριαζε πιο πoλύ σε σκύλο ?
    Όσο για το ψυχαναγκαστικό..νομίζω πως οι Παρθένοι ταλαιπωρούν και πιέζουν τον εαυτό τους εξίσου πολύ με τους γύρω τους... γι'αυτό ρωτάω

Χμμ...Προτιμω τα σκυλια απο τους Παρθενους-δεν μιλανε και εχουν ηδη γουνα...!!!!:toung::toung::bigsmile:

3. Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Χμμ...Προτιμω τα σκυλια απο τους Παρθενους-δεν μιλανε και εχουν ηδη γουνα...!!!!:toung::toung::bigsmile:
    Ε καλά ,όχι κι έτσι ... :toung:
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Εξαρταται και απο τι εχει αναγκη ο καθενας !!! :bigsmile:

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Εξαρταται και απο τι εχει αναγκη ο καθενας !!! :bigsmile:

Δεν ειναι θεμα αναγκης, αλλα επιβιωσης...

Πάντως εσύ έχεις προφανώς πολλά ράμματα για την γούνα μας.....

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    :embarrest :embarrest
    Συγγνώμη βρε Αθηνούλα, δεν ήθελα να σας θίξω ... απλά μου βγήκε το παράπονο (γτι οι Παρθένοι απ'οτι κτλβ από πρώτο χέρι έχουν μια τάση να βάζουν το "πρέπει" πάνω από το "θέλω" και το "νιώθω" με αποτέλεσμα να κλείνονται στον εαυτό τους και να "καίνε" καταστάσεις)
    Θα έλεγες οτι ο συνδυασμός αυτό ειναι τι...??
    Κοίτα το σκληρός δεν θα το έλεγα ... ποντάρω στη Σελήνη του καλή μου για να με σώσει
    Δεν ειναι μονο οι Παρθενοι που θα βαλουν το '' πρεπει '' πανω απο το '' θελω '' και το '' νιωθω '' . Εξαλλου αυτο μπορει να ειναι σχετικο , ετσι ? Δεν κρινουμε μονο απο το ηλιακο ζωδιο . Ειναι πολλα ...

Και αν οι Ηλιοι σας κανουν αντιθεση ? Καλο θα ηταν να συμπεριλαβεις ολο το συνολο του χαρτη ( του συνθετου ) ..
    Σκληρος με την κριτικη του βρε συ . Το ειπα με την εννοια οτι ενας ιχθυς ή ακομη και ενας καρκινος δυσκολα θα αντεξει κριτικες , σαν ευαισθητοι ( αντε και υπερ-ευαισθητοι ) που ειναι . :bigsmile:

Δεν ειναι θεμα αναγκης, αλλα επιβιωσης...
    Οπως το παρει κανεις !!!:noworry:

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Πάντως εσύ έχεις προφανώς πολλά ράμματα για την γούνα μας.....
    Oχι μωρε ενταξει...λιγο pain in the ass ωρες ωρες:toung:...ειστε μια εμπειρια..

θα βγουμε οφφ και το αφεντικο θα μου τη πει παλι:toung::toung:

Oχι μωρε ενταξει...λιγο pain in the ass ωρες ωρες:toung:...ειστε μια εμπειρια..

θα βγουμε οφφ και το αφεντικο θα μου τη πει παλι:toung::toung:

Το χειρότερο όμως είναι να έχεις ακμή πεμπτου στον παρθένο, εκεί να δεις ψυχασθένεια:crazy: Γιατί το είπε αυτό και τι εννοούσε και μήπως ήθελε να πει άλλο και μήπως δεν κατάλαβα καλά και σντουπ :nuts: έτσι τους έχεις τρελλάνει όλους

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)