s
Συναστρίες - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 30 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 241 to 250 of 293

Re: Συναστρίες

διαβαζοντας ολα τα παραπανω...μπερδευτηκα αρκετα μιας και ειμαι ασχετη με γωνιες και τετραγωνα!!!
    αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε μια συναστρια που πολεμαω να βγαλω ακρη....
    αυτος ΛΕΩΝ εγω ΙΧΘΥΣ ( το γατι τρωει το ψαρι???)
    ωροσκοπο και οι δυο στον Ζυγο
    επειδη δεν θελω να σας κουρασω καποια πραγματα μου εκαναν εντυπωση και δεν ξερω αν παιζουν καποιον ρολο ...
    ο Ηλιος του χιαστι με τον Ηλιο μου
    και σε αντιθεση με τον Ερμη μου
    Η σεληνη του χιαστι με τον Ηλιο μου και σε συνοδο με τον Δια και τον Ουρανο μου
    Η αφροδιτη του σε αντιθεση με τον Ηλιο μου και χιαστι με τον Ερμη μου
    Η σεληνη του κανει τετραγωνο με την Λιλιθ (γιατι οταν ακουω για λιλιθ με πιανει συγκρυο?)
    Ο κρονος του χιαστι με τον Ωροσκοπο μου
    Ο Διας του σε συνοδο με την Σεληνη μου
    Ο ποσειδωνας του επισης χιαστι με την Σεληνη μου την αφροδιτη μου και τον Κρονο μου και κανει τριγωνο με το μεσουρανημα μου ......(αληθεια το τριγωνο ειναι κατι καλο?)
    Η λιλιθ του ειναι χιαστι με την Λιλιθ μου
    Η λιλιθ του εξαγωνο με τον αρη μου και τριγωνο με τον Δια και τον ΟΥρανο
    Ο ωροσκοπος του κανει τριγωνο με την σεληνη μου τον κληρο τυχης και την λιλιθ

Οτι νομιζετε οτι ειναι πιο σημαντικο μου το εξηγειτε αν θελετε....και αν μπορει καποιος να με διαφωτισει τι ειναι τελικά τα πιο σημαντικά σημεια που πρεπει να κοιταξει καποιος σε μια συναστρια?

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

συγνωμη ξεχασα!!!!
    Ο αρης του ειναι σε αντιθεση με την αφροδιτη μου και τον κρονο μου
    Ο αρης του ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και χιαστι με τον βερτεξ μου
    Οπλουτων του σε αντιθεση με τον Ηλιο μου και χιαστι με τον ερμη και την αφροδιτη!!!

τελικα η οψη χιαστι, ειναι ευνοϊκή?

και να σας ρωτησω κατι, αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα.
    οταν καποιος εχει την αφροδιτη του στον 4ο οικο σου και εσυ εχεις τον ωροσκοπο σου στον 4ο οικο του δημιουργει μια σχεση οικογενειακη?

Quote Originally Posted by luna123 View Post
    και να σας ρωτησω κατι, αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα.
    οταν καποιος εχει την αφροδιτη του στον 4ο οικο σου και εσυ εχεις τον ωροσκοπο σου στον 4ο οικο του δημιουργει μια σχεση οικογενειακη?
    Από μόνα τους αυτά, όχι :bigsmile:
    Αν, π.χ., παίζει και ¶ρης ή κάποιος άλλος "κακεργέτης" με άσχημες όψεις, η "οικογενειακή" σχέση πάει περίπατο :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

5. Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
    Έστω τα άτομα Α και Β.
    Ο Πλούτωνας του Α είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του Β (3.39) και το Β. Δεσμό του (1.00)
    Ο Γενέθλιος Πλούτωνας του Α είναι κυβερνήτης του γεν. χάρτη (ωροσκόπος σκορπιός με Πλ. στον 1ο οίκο, σύνοδος με σελήνη)
    Η γενέθλια Αφροδίτη του Β είναι σε τρίγωνο (4.00) με το γεν. Β. δεσμό του.
    Ο Πλούτωνας του Β σχηματίζει πολλές όψεις με πλανήτες του Α.
    Στον composite υπάρχει αντίθεση Πλούτωνα - Αφροδίτης.

Τι πιστεύετε πως προκαλούν τα παραπάνω?
    Ποια η σημασία των επαφών Πλούτωνα - Αφροδίτης σε μια συναστρία, μεταξύ τους και με άλλους πλανήτες ???

Ευχαριστώ!
    Κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ ??? :embarrest
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ ??? :embarrest
    Με τόσες όψεις με τον Β.Δ. θα τη ονομάζανε κάποιοι ...καρμική σχέση
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

7. Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Με τόσες όψεις με τον Β.Δ. θα τη ονομάζανε κάποιοι ...καρμική σχέση
    Καλε λές ???? :suspiciou
    Υπάρχει και μια σύνοδος Ν. Δεσμου με Ήλιο και Β. δεσμού με Σελήνη ....

Χμμμμ και για τις όψεις με τον Πολύτωνα τι λες? Βοηθούν την κατάσταση ή το αντίθετο?

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Καλε λές ???? :suspiciou
    Υπάρχει και μια σύνοδος Ν. Δεσμου με Ήλιο και Β. δεσμού με Σελήνη ....

Χμμμμ και για τις όψεις με τον Πολύτωνα τι λες? Βοηθούν την κατάσταση ή το αντίθετο?
    Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη δείχνουν ισχυρή έλξη, που οδηγεί και εύκολα στο ...κρεβάτι
    Δείχνουν όμως και ισχυρή συναισθηματική ένταση, η οποία απαιτεί και σωστή διαχείριση ιδίως από τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα, ο οποίος μπορεί να εκτραπεί συμπεριφερόμενος αυταρχικά και να κάνει κουρέλι τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης :nuts:

Για το σύνθετο δεν ξέρω, έχει άλλες ερμηνείες και δεν μας τις έχουνε μάθει ακόμα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

9. Re: Συναστρίες

Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !!!!

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη δείχνουν ισχυρή έλξη, που οδηγεί και εύκολα στο ...κρεβάτι
    Δείχνουν όμως και ισχυρή συναισθηματική ένταση, η οποία απαιτεί και σωστή διαχείριση ιδίως από τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα, ο οποίος μπορεί να εκτραπεί συμπεριφερόμενος αυταρχικά και να κάνει κουρέλι τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης :nuts:

Για το σύνθετο δεν ξέρω, έχει άλλες ερμηνείες και δεν μας τις έχουνε μάθει ακόμα
    Αυτά ισχύουν μόνο για τις σκληρές όψεις ή και για τα τρίγωνα ;
    What goes around comes around

Page 25 of 30 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 114 users browsing this thread. (0 members and 114 guests)