s
Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    ...:bigsmile: μια Σελήνη στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου δεν παίρνει χαρακτηριστικά και από το επόμενο ζώδιο...είναι μια κλασσική παρεξήγηση που περιφέρεται εδώ και καιρό στο φόρουμ και δεν έχει διευκρινιστεί ξεκάθαρα...εχμμμ!!! Εδώ και πολύ καιρό ...μεχριιιιιιιιιιιιιιι αυτό το θεματάκι...:nuts:
    πωπωπω το να επαιρνε κι απο υδροχοο θα με βολευε περισσοτερο. απαισιος συνδιασμος μου ακουγεται. εκφραση συναισθηματων μηδεν. τι να πω..

..εχω μπλεξει νομιζω τις αφροδιτες και τις Σεληνες...
    αυτος εχει σεληνη στον ζυγο και αφροδιτη στον Παρθενο...εγω εχω σεληνη στους διδυμους και αφροδιτη στον κριο..
    Μπορει καποιος να με φωτίσει???? ωστοσο...αυτος ειναι ΛΕΩΝ και εγω ΙΧθΕΙΣ και οι δυο με Ωροσκοπο Ζυγο... ή αυτα δε παιζουν ρολο? μπορουμε να απομονωσουμε δηλαδη τα ζωδια και τους ωροσκοπους σε συγκεκριμενα θεματα και να κοιταμε τους πλανητες ο,τι αλλο????

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    πωπωπω το να επαιρνε κι απο υδροχοο θα με βολευε περισσοτερο. απαισιος συνδιασμος μου ακουγεται. εκφραση συναισθηματων μηδεν. τι να πω..
    Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα!!!

Όνομα:
    Αντζελα

Τι να πω κι εγώ, που η Σελήνη του άντρα μου είναι στην 13 του Σκορπιού, σε ακριβέστατη αντίθεση με την Αφροδίτη μου στην 13 του Ταύρου, ενώ ο ¶ρης του κάνει ακριβέστατο τετράγωνο ( Υδροχόος - 13η μοίρα ) στην Σελήνη του και την Αφροδίτη μου. Η Σελήνη μου είναι στον Λέοντα, ευτυχώς στην 1η μοίρα, ειδάλως θα κάναμε έναν τεράστιο σταυρό. Πάντως όποτε γίνεται διέλευση από τον Λέοντα ( κοντά στην 13η ) όπως έγινε τον προηγούμενο μήνα με τον ¶ρη, είμαστε έτοιμοι για έγκλημα...

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by axeman View Post
    Αφου βγηκε ξανα αυτο το ωραιο αρθρο στην επιφανεια, θα ηθελα να ρωτησω πως θα εκφραζοταν ενα τετραγωνο της εκλεπτυσμενης αφροδιτης στο ζυγό με μια σκληρη σεληνη στον αιγοκερω ?

Ευχαριστω
    Γιατι λες σκληρή τη Σελήνη σου?Σε ποιον οικο ανηκει?
    Η σεληνη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι σκληρή , απλα γιατι ξερει τι θέλει (τις περισσοτερες φορές). Ναι, μεν μπορει να κυνηγαει την επιτυχια αλλα χωρις καρδια δε μπορει να κάνει κάτι. Εχει ανασφαλειες, αλλα να ξερεις οτι αγαπει βαθεια και σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο. Ειναι σοβαρή και δε παιζει με τα συναισθηματα. Ειναι σαν το καρυδι σκληρη απ εξω αλλα αμα ανοιξει , φτανει στα ορια να εξαρταται απο τον αλλο. Γι αυτο ανοιγει σπανια.
    Ακόμα κάτι , το οποιο μου εχουν πει αλλα δεν το εχω πολυψαξει , οτι ισχυει η "μετάθεση" των ιδιοτητων ενος πλανήτη. Δηλαδη η σελήνη σου μπορει να εκφραστει σαν σεληνη στον καρκίνο. Επομενως ολα τα γλυκα στοιχεια της σεληνης.

Όσο για την αφροδιτη στο ζυγο τα λογια ειναι περιττα. Οταν μιλαμε για το ζωδιο της αφροδιτης . Γλυκύτατος , γοητευτικος, ισως καλογουστος (σ αυτο βοηθαει η σεληνη στον αιγοκερω).

Ο συνδιασμος κατα τη γνωμη μου (την αρχαρια γνωμη μου) ειναι νας δημιουργικος συνδιασμος. Οι δυο πλανήτες ανηκουν σε παρορμητικα ζωδια και σε ωθουν να δειξεις τις ιδιοτητες τους.
    Μπορει η αφροδιτη να θελει ρομαντισμο, βολτα κατω απο τ αστερια, να μιλας με τις ωρες και ερχεται η σεληνη και σου λεει , οτι πεις πρεπει να ειναι αληθινο και μετρημενο. Ξεκινας να παρεις ενα μοδατο φανταχτερο πουκαμισο (αφροδιτη) και η σεληνη σε κανει να περνεις τη μαρκα και ενα κλασσικο κομματι χωρις να φευγεις απ τη μοδα.

Τα πάντα εν σοφια ειναι σ ενα χαρτη για να υπαρχει αρμονια.

Ολα αυτα χωρις να ξέρω σε ποιον οικο ανηκουν...
    Απλα γιατι εχω κι εγω σεληνη στον Αιγοκερω και δε θελω να μου τη μαλωνουν...

Για οποιοδηποτε λαθος , παρακαλω διορθωστε με , να μη δινω εσφαλμενες απαντησεις...

Ευχαριστώ,
    ...ειμαι τοξότηςςςςς...και ειμαι καλά...
    η ζωη ειναι ωραια, χαλαρααααα...

Κατ' αρχην δεν ανηκει σε μενα, αλλα σ' ευχαριστω για την γνωμη σου, η σεληνη ειναι στον 11 και η αφροδιτη στον 8, δεν ξερω αν αυτο αλλαζει κατι

7. Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

Πολύ ωραίο θέμα που καλό θα ήταν να αναλυθεί περισσότερο και σε μελλοντικά άρθρα.
    Ο συδνυασμός Σελήνης Αφροδίτης παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις και στην έκφραση των συναισθημάτων, και είναι πάαααρα πολύ σημαντικό να συνεργάζονται μεταξύ τους ! Εγώ πχ. που έχω Σελήνη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Υδροχόο το ζω στο πετσί μου :P ... Όσο κι αν έχω ανάγκη για συντροφικότητα, με πιάνουν κάτι ξεσπάσματα και τάσεις ανεξαρτησίας τις πιο ακατάλληλες στιγμές με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι θέλω και να μπορώ να τρελάνω κόσμο με τις διαρκεις εναλλαγές μεταξύ αυτών των στοιχείων!!
    Βέβαια, πιστεύω πως μετρά και ο ήλιος πάρα πολύ.
    Π.χ. Αν κάποιος έχει Σελήνη στους Ιχθείς και Αφροδίτη στον Καρκίνο, που κανονικά συνδυάζνται άψογα και δίνουν ένα χαρακτήρα όλο γούτσου γούτσου άλλα έχει ένα σπαστικό, τελειομανή, ψυχαναγκαστικό Ήλιο στην Παρθένο τότε τι γίνεται ???
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    Πολύ ωραίο θέμα που καλό θα ήταν να αναλυθεί περισσότερο και σε μελλοντικά άρθρα.
    Ο συδνυασμός Σελήνης Αφροδίτης παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις και στην έκφραση των συναισθημάτων, και είναι πάαααρα πολύ σημαντικό να συνεργάζονται μεταξύ τους ! Εγώ πχ. που έχω Σελήνη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Υδροχόο το ζω στο πετσί μου :P ... Όσο κι αν έχω ανάγκη για συντροφικότητα, με πιάνουν κάτι ξεσπάσματα και τάσεις ανεξαρτησίας τις πιο ακατάλληλες στιγμές με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι θέλω και να μπορώ να τρελάνω κόσμο με τις διαρκεις εναλλαγές μεταξύ αυτών των στοιχείων!!
    Βέβαια, πιστεύω πως μετρά και ο ήλιος πάρα πολύ.
    Π.χ. Αν κάποιος έχει Σελήνη στους Ιχθείς και Αφροδίτη στον Καρκίνο, που κανονικά συνδυάζνται άψογα και δίνουν ένα χαρακτήρα όλο γούτσου γούτσου άλλα έχει ένα σπαστικό, τελειομανή, ψυχαναγκαστικό Ήλιο στην Παρθένο τότε τι γίνεται ???
    Ενα χμμμ....ψυχαναγκαστικο γουτσου γουτσου ε???Δηλαδη να σε σφιγγει στην αγκαλια και να σε γεμιζει σαλια στα μαγουλα και οσο εσυ καταπιεζεσαι τοσο πιο πολυ να σε σφιγγει......γιακκκκκκκκκκκκ κκκκκκκκκ!!!!!!!!!!

9. Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

Είναι κι αυτή μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, άλλά δεν θα ταίριαζε πιο πoλύ σε σκύλο ?
    Όσο για το ψυχαναγκαστικό..νομίζω πως οι Παρθένοι ταλαιπωρούν και πιέζουν τον εαυτό τους εξίσου πολύ με τους γύρω τους... γι'αυτό ρωτάω
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    ..........
    Όσο για το ψυχαναγκαστικό..νομίζω πως οι Παρθένοι ταλαιπωρούν και πιέζουν τον εαυτό τους εξίσου πολύ με τους γύρω τους... γι'αυτό ρωτάω
    Τι παει να πει ψυχαναγκαστικος ? Σπαστικος ο Ηλιος στην Παρθενο ? Ευχαριστουμε βρε .....
    Εγω παλι θα ελεγα οτι ο συνδιασμος Σεληνης στον Ιχθυ (πλεω στο ονειρο και ταξιδευω σε πελαγη ποσειδωνεια ) , της Αφροδιτης στον Καρκινο ( θα γινεις η μαμα μου , παει και τελειωσε ... και μην τυχον υοθετησεις αλλο παιδακι ..... ) και ο Ηλιος στην Παρθενο ( Ε την θελω και την ασφαλεια μου , και την λεπτομερια μου ... ) :scared:

Αλλα οχι και σπαστικος ... αν εσεις δεν βρισκετε το κουμπι μας , δεν σας φταιμε εμεις . Αλλα για μια ψαρινα ο Παρθενος ειναι λιγο σκληρος ( με τις κριτικες που θα κανει ) ... λεω εγω τωρα ....... :w00t:

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)