- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 26 of 26
Thread: μητερες και γιοι
-
01-09-2008, 02:43 PM #21
Re: μητερες και γιοι
Εγώ νομίζω ότι περιορίζοντας την κουβέντα στο κοινωνικό/ψυχολογικό επίπεδο (παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που και αυτές οι προσεγγίσεις έχουν) και στο επίπεδο ανταλλαγής προσωπικών βιωμάτων, υποβαθμίζουμε το αστρολογικό επίπεδο ενός καθαρά αστρολογικού άρθρου και χάνουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε την αντίληψή μας.
Επειδή έτυχε να διαβάσω και τα υπόλοιπα 3 μέρη, σας πληροφορώ ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον και ίσως θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρωθεί η ανάγνωση από όλους μας του συνόλου της εργασίας και μετά να εκφέρουμε γνώμη, αλλά επί του άρθρου και συνυπολογίζοντας την κυριότερή του παράμετρο που είναι η αστρολογική. Διαφορετικά, μπορεί να ανοιχτεί ένα καινούργιο θέμα με αντίστοιχο περιεχόμενο αλλά στη σωστή ενότητα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-09-2008, 03:34 PM #22
αγαπητο μελος και εγω εχω κανει λαθη οπως σου ειπα στο παραπανω μου ποστ μαθαινουμε και εμεις μεσα απο εσας τα παιδια ...και προσπαθω για το καλυτερο ,μην ζητας συγνωμη απο εμενα ,εξαλλου δεν εχω ευαισθητο κουμπι γιατι εχω παιδια που καταλαβαινουν ....
Οσο για το οτι δεν διαβασα καλα το ποστ σου συγνωμη γιατι ενα δημοτικο εβγαλα και δεν τα περνω με την πρωτη φαινεται......
Δεσποινα -Κουκι:bigsmile:
-
02-09-2008, 11:46 AM #23
εγ'ω σαν παιδί είμουν επαναστάτης,ακόμα είμαι αλλά σκεφτήτε εσείς οι νεότεροι πριν 40 και λίγο απο γονεις με ιδέες-να σκεφτήτε ο φόβος της μάνας μου ήταν να μηνούμε ανύπατρα-ο πατέρας μου ίσως αν είναι σωστή η ημερομινεία υδροχόος ήταν πιο ελαστηκός πιο κοντά μας φοβόταν τους κυνδίνους και φυσηκά τη θα πει ο κόσμος εκει ήταν που οι δικές μου προτοποριακές ιδέες τον τρέλεναν
δυστυχώς ακολούθησα τα πιστεύω της μανά μου δεν με αφησαν να σπουδάσω και το λυκειο με γκρίνια κορίτσι εσύ τη τα θες
σαν γονείς ίσως για την γενεά τους σαν αγάπη μας έδωσαν πολύ ότι και να κάναμε,ξέραμε ότι μας αγαπούσαν και ήταν δίπλα μας
οχι ότι είμαι καλή μάνα, τα παιδιά μου όταν δεν τους κάνω αύτα που θέλουν με κατηγορουν ότι αγαπω τον ένα ή άλλο ποίο πολύ,αλλά προσπαθώ απο τα δικιά μου σχέση με τους γονείς μου και με τα σημερινά δεδομένα να λίνω τα προβλήματα
σήμερα είναι πολύ ποιο δύσκολα
το μόνο που θέλω να νιώθουν είναι οτι έχω ανοιχτή την αγκάλιά μου και ότι είναι ότι πολυτημότερο έχω στην ζωή μου
και ότι ,αποθημένω, θα τελειώσουν το λύκειο και θα σπουδάσουν σε αυτό που θέλουν ότι και να είναι γιατι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις είσαι ευτηχισμένος και επιτυχιμένος
-
02-09-2008, 05:33 PM #24
[QUOTE=Μητσάκος;63809]Εγώ νομίζω ότι περιορίζοντας την κουβέντα στο κοινωνικό/ψυχολογικό επίπεδο (παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που και αυτές οι προσεγγίσεις έχουν) και στο επίπεδο ανταλλαγής προσωπικών βιωμάτων, υποβαθμίζουμε το αστρολογικό επίπεδο ενός καθαρά αστρολογικού άρθρου και χάνουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε την αντίληψή μας.
Επειδή έτυχε να διαβάσω και τα υπόλοιπα 3 μέρη, σας πληροφορώ ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον και ίσως θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρωθεί η ανάγνωση από όλους μας του συνόλου της εργασίας και μετά να εκφέρουμε γνώμη, αλλά επί του άρθρου και συνυπολογίζοντας την κυριότερή του παράμετρο που είναι η αστρολογική. Διαφορετικά, μπορεί να ανοιχτεί ένα καινούργιο θέμα με αντίστοιχο περιεχόμενο αλλά στη σωστή ενότητα :bigsmile
μπορεις να δωσεις κατευθυνση γιατι στο δρομο χαθηκαμε?ευχαριστω εκ των προτερων.:bigsmile:μεγαλωσα και μαθαινω ακομα..... ελπιζω και ονειρευομαι να μαθω ακομα περισσοτερα.....
-
02-09-2008, 06:22 PM #25
Ψάχνοντας πηγαίνω και εγώ, ούτως ή άλλως :bigsmile:
Απλώς με ενδιαφέρει ο συνδυασμός του ...ψαξίματος και μέσω της αστρολογίας και η μέχρι τώρα κουβέντα δεν είχε τέτοια στοιχεία.
Επιπλέον, όπως ανέφερα, το άρθρο έχει ακόμη 3 μέρη. Ας τα διαβάσουμε και αυτά και ας κουβεντιάσουμε...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-09-2008, 10:16 PM #26
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν ένα ανθρώπινο όν αποφασίζει να ενσαρκωθεί στη γη έρχεται σε οικογένειες και πιο συγκεκριμένα σε γονείς που του μοιάζουν σε χαρακτήρα και χαρακτηριστικά. Με άλλα λόγια οι γονείς μας μοιάζουν σε μας και όχι εμείς σε αυτούς. Αν τους παρατηρήσεται προσεχτικά και σε βάθος χρόνου θα δείτε τις ομοιότητες..................!!!!!!!! Γι αυτό μην πιστεύεται όταν σας λένε μοιάζεις την μάνα σου ή τον πατέρα σου. Είμαστε και οι δύο σε ένα σκαλοπάτι εξέλιξης πιό πάνω αφού συνεισφέρανε και οι δύο γι αυτό...,,,,,,,,..........!!!!!!!!!!
"Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.