s
Ζωδια και ημερα γεννησης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
    Όνομα:
    Ονόματα δεν λέμε!

Ζωδια και ημερα γεννησης

Ηθελα να εκφράσω μια απορία μου,όσο αφελής κι αν ακουστεί..γιατι δινουμε ζώδια αναλογα με ημέρα γεννησης κι οχι με το διαστημα της σύλληψης ενός ανθρώπου? Αν το δουμε θεολογικά η ψυχή εισέρχεται στι σώμα την τρίτη βδομάδα της εγκυμοσύνης..δε μετράει αυτό αστρολογικά? δε σημαινει τιποτα το διαστημα συλληψης μπροστα στη μερα γεννησης που εξάλλου στις μέρες μας καθορίζεται απ΄τη μητέρα με ιατρικά ραντεβού--όχι και τόσο ''μοιραία'' δηλαδή?:unsure::unsure:

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Ζωδια και ημερα γεννησης

Απο οτι ξερω υπαρχει και η δραγωνιος αστρολογια που βγαινει ενας αστρολογικος χαρτης για την ημερα συλληψης και δινει παρα πολλες πληροφοριες για την ψυχη που κατεβενει ,αλλα για περισσοτερες πληροφοριες στους ειδικους
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by Leovirgo View Post
    Ηθελα να εκφράσω μια απορία μου,όσο αφελής κι αν ακουστεί..γιατι δινουμε ζώδια αναλογα με ημέρα γεννησης κι οχι με το διαστημα της σύλληψης ενός ανθρώπου? Αν το δουμε θεολογικά η ψυχή εισέρχεται στι σώμα την τρίτη βδομάδα της εγκυμοσύνης..δε μετράει αυτό αστρολογικά? δε σημαινει τιποτα το διαστημα συλληψης μπροστα στη μερα γεννησης που εξάλλου στις μέρες μας καθορίζεται απ΄τη μητέρα με ιατρικά ραντεβού--όχι και τόσο ''μοιραία'' δηλαδή?:unsure::unsure:

Είχε γίνει μια ανάλογη συζήτηση εδώ που ενδεχομένως να σου λύσει τις απορίες
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Leovirgo

Εκτός από το Δραγώνιο ωροσκόπιο υπάρχει το ωροσκόπιο σύλληψης. Μαζί με το γενέθλιο και τα τρία δίνουν την εικόνα της ενσαρκωμένης ψυχής και μέρος του σκοπού της ενσάρκωσης. Αυτό ανήκει πλέον στην καρμική αστρολογία όμως και έχει την δική του αποκωδικοποίηση.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    purple velvet

δεν βρηκσ το αντιστοιχο topic και θα ηθελα να μαθω σχετικα με τον αστρολογικο μου χαρτη. Αν μπορει καπιος να με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ

Quote Originally Posted by αγλαια View Post
    δεν βρηκσ το αντιστοιχο topic και θα ηθελα να μαθω σχετικα με τον αστρολογικο μου χαρτη. Αν μπορει καπιος να με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ
    Φυσικά και να βοηθήσουμε !
    Σε αυτό το link μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να έχεις τον γενέθλιο χάρτη σου http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php

Επισης , για να ψάχνεις κάθε φορά το link ... :embarrest να σου πω , πως στην αρχική σελίδα του site , εκει που γράφει ''Αστρολογία Επιλογές '' , θα βρείς αυτά που θέλεις .

Όνομα:
    purple velvet

σε ευχαριστω πολυ , με βοηθησες ,ειναι σιγουρο οτι θα ξανα χρειαστω βοηθεια.Καλημερα σου:bigsmile:[SIZE="3"][/

Quote Originally Posted by αγλαια View Post
    σε ευχαριστω πολυ , με βοηθησες ,ειναι σιγουρο οτι θα ξανα χρειαστω βοηθεια.Καλημερα σου:bigsmile:[SIZE="3"][/
    Καλέέέ τώρα το είδα :dizzy: Στο προηγούμενο ποστ μου.. εννοώ ''για να ΜΗΝ ψαχνεις καθε φορα το λινκ'' ..............

Για ότι χρειαστείς , μας λές

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)