- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 16
-
10-12-2005, 07:34 PM #1
Ήρα ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους
Ο πλανητοειδής Ήρα ή Juno στο γενέθλιο χάρτη μας είναι ένας σημαντικός δείκτης των χαρακτηριστικών του ανθρώπου εκείνου που εκπληρώνει τις ανάγκες μας για μια σχέση γάμου ή έστω για μακροχρόνια συμβίωση. Στην περίπτωση αυτή δεν μιλάμε για τον τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο (που διαπιστώνουμε από τον Άρη και την Αφροδίτη του χάρτη μας). H Ήρα δηλώνει τις «ποιότητες» του ατόμου που είναι κατάλληλο να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σχετικά με την γαμήλια σχέση. Είναι ο άνθρωπος που πραγματικά χρειαζόμαστε. Οι διελεύσεις της από το προσωπικό μας ωροσκόπιο είναι ενδεικτικές για το ξεκίνημα μιας σχέσης αλλά και την περίοδο κρίσης, χωρισμού και επανασύνδεσης.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ήρα ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους
-
11-12-2005, 10:15 PM #2
Re: Ήρα ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους
Πολύ ωραία η ανάπτυξη της Ήρας. Συγχαρητήρια!!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
13-12-2005, 12:06 AM #3
Η Ηρα μου είναι στον τοξότη και στον 3ο οίκο.Ότι γράφεται μου ταιριάζει απόλυτα.Συγχαρητήρια για το ωραίο άρθρο
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
15-12-2005, 05:11 PM #4
Πολύ όμορφο το θέμα αυτό!!
Και πραγματικά, όπως ακριβώς τα περιγράφετε!! Ταιριάζουν απόλυτα!
may..
-
24-03-2006, 01:27 PM #5
Συμφωνω και εγω πως το συγκεκριμενο αρθρο ειναι εξαιρετικο.Εχω Ηρα στον ζυγο και στον 8ο οικο και πραγματικα εξεπλαγην απο την ταυτιση με το χαρακτηρα μου
-
03-05-2006, 07:21 PM #6
Πράγματι πολύ ωραίο το άρθρο σου roadrunner. Μπράβο! Συνέχισε! Όσα λέει για την Ήρα μου, στον Τοξότη, στον 7ο οίκο ισχύουν.
-
05-05-2006, 11:56 AM #7
http://img456.imageshack.us/img456/466/sfpage9vy.gif
roadrunner δεν ξέρω τι έγινε αλλά είχα δημοσιεύσει ένα μήνυμα για την ΗΡΑ που πήγε :worried: απλα παραθέτω το χάρτη...
Η ερώτηση μου είναι όταν η ΗΡΑ βρίσκεται ακριβώς επάνω στην γραμμή παίρνει και τα δύο χαρακτηριστικά των οίκων?
ΕυχαριστώZouzouni
-
13-05-2006, 10:34 PM #8
Λοιπόν εξαιρετικό το άρθρο.Εχω Αφροδίτη στον Τοξότη, Αρη στον Λέοντα και Ηρα στον Τοξότη.Πολύ φωτιά έπεσε!Αλλά μου ταιριάζουν τα όσα γράφονται!
-
05-05-2007, 02:24 PM #9
Πολυ ωραιο το αρθρο σας:bigsmile:
-
20-07-2007, 02:05 AM #10
Πολύ ωραίο άρθρο, έχω την 'Ηρα στους ιχθύς στον δωδεκατο οίκο και πραγματικά έπεσε μέσα..Συγχαρητήρια!!!:clapping:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.