s
Ψευδωνυμα ή nick name - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 19 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 121 to 130 of 182

Re: Ψευδωνυμα ή nick name

Quote Originally Posted by may View Post
    Aρα είσαι από .... τη Ρόδο!!!
    και αλλοι απο την Ροδο??? :bigsmile:

Όνομα:
    evazoe

το δικό μου είναι τα ονόματα των δύο παιδιών μου, εύα και ζωή!!
    δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος

Όνομα:
    Χρυσα...

Να πω την μαυρη αληθεια δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα..το ονομα μου υπηρχε και ετσι ο αδερφοσκορπιος που μου εκανε την εγγραφη(τα περισσοτερα μελη τον γνωριζουν:nuts::nuts::nutsμου εβαλε το xry45 που το 45 καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα της ηλικιας μου...σε 15 χρονια θα εχει...εντυπωση μου εκανε το Δειμων μου αρεσε αρκετα...αν και μανια εχω με τις υπογραφες...
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? ''
    Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
    Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:

Όνομα:
    Κωστής

Με προσωπικό μήνυμα να ενημερωθεί ο διαχειριστής που θα βρίσκεται online για τον δεύτερο λογαριασμό.
    Διαφορετικά σύμφωνα με τους όρους χρήσης (απαγόρευση διπλοεγγραφής) θα διαγραφεί και αυτός που χρησιμοποιείς τώρα.

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? ''
    Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
    Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Με προσωπικό μήνυμα να ενημερωθεί ο διαχειριστής που θα βρίσκεται online για τον δεύτερο λογαριασμό.
    Διαφορετικά σύμφωνα με τους όρους χρήσης (απαγόρευση διπλοεγγραφής) θα διαγραφεί και αυτός που χρησιμοποιείς τώρα.
    Ο προηγουμενος λογαριαμος δεν υφισταται . Δε μπορεσα να τον χρησιμοποιησω καθολου .

Το ''flame'' που έχω διαλέξει:
    είναι η φλόγα που ενυπάρχει μέσα μας και είναι απρόβλεπτη και ζωντανή εκτός κι αν κάτι την αφήσει να πεθάνει η τη σβήσει κάτι πιό δυνατό από αυτήν..........

Όνομα:
    white

το δικο μου ειναι αγαπημενος στιχος...

Διαμαντάκι έχω παρατηρήσει ότι η υπογραφή της Black or What ταιριάζει απόλυτα με το Nick name σου......

Όνομα:
    white

κατα καποιον τροπο ταιριαζει!:bigsmile::blink:

έλεγα να το αλλάξω σε κάποια φάση...αλλά δε βαριέσαι!

να σαι καλα φλογα!

Page 13 of 19 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)