s
Πλουτωνας στο 12ο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Πλουτωνας στο 12ο

Γεια σας! Προσπαθουσα τις τελευταιες μερες να βρω περισσοτερες πληροφοριες για τον Πλουτωνα στο 12ο οικο....Απο τη μια περιγραφεται ως πηγη δυναμης και διαισθητικής ικανοτητας, απο την αλλοι σημαινει πολλους κρυφους εχθρους, καταστροφες, αναποτρεπτες αποτυχιες, λυση σχεσεων... Εχω μπερδευτει λιγο...

1.Εχει κανεις Πλουτωνα στο 12ο να μας πει? Εγω γενικα εμπιστευομαι παντα το ενστικτο μου και πιστευω οτι καποια πραγματα οσο και να προσπαθω να τα αποφυγω γινονται αναποφευκτα...

2. Οταν καποιος εχει ωροσκοπο Σκορπιο, γινεται πιο σημαντικη αυτη η θεση?

(Εγω προσωπικα εχω συνοδο Κρονο, Πλουτωνα στο 12ο οποτε ακομη χειροτερα τα περιμενω απο οσα πειτε παραπανω...)

Όνομα:
    white

Re: Πλουτωνας στο 12ο

εχω και γω κρονο-πλουτωνα στο γενεθλιο ..αλλα σε εξαγωνο στον 9 οικο...σε καμια 10αρια χρονια αν δεν κανω λαθος θα ειναι στον 12 μου..

μαλλον δεν ανοιγεσαι πολυ οσο αφορα τα συναισθηματα σου; μπορει να κανω και λαθος ..μια προσεγγιση απλα μου ρχεται στο μυαλο..

μηπως περασες καποια δυσκολη κατασταση οταν ησουν μικρη που σε εκανε να απομονωθεις...

Όνομα:
    Αντζελα

Εγώ έχω Πλούτωνα στον 12ο. Ο "δάσκαλος" μου έχει πει οτι ο Πλούτωνας εδώ δείχνει οτι σε προηγούμενες ενσαρκώσεις το άτομο έχει βιώσει καταστάσεις όπως σεισμούς, καταστροφές, πολέμους, επιθέσεις κτλ και έχει επιβιώσει. Καρμικά κουβαλάς πολλές εμπειρίες και έχεις γενικότερα δυνατό ένστικτο επβίωσης. Κρυφούς εχθρούς ναι, σίγουρα. Αν σου πω ότι από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν κάθομαι ποτέ με την πλάτη εκτεθειμένη γιατί νοιώθω κάποιον να με μαχαιρώνει στην πλάτη (κυριολεκτικά ξέρω την αίσθηση της μαχαιριάς), ενώ στον δρόμο πάντα κοιτάζω πίσω μου, κι ας είμαι με κόσμο. Αν έχεις όμως ένα Δία, κοντά στον Ωροσκόπο, έχεις ένα Φύλακα ¶γγελο.
    Επίσης η θέση του Πλούτωνα στο 12ο ( όπως και στον 8ο ), σου δίνει μεταφυσικές αναζητήσεις

Όνομα:
    cancerian

Αγαπητη penguin

Τυγχανει να εχω και εγω αυτη τη θεση στο γενεθλιο χαρτη , με επισης ωροσκοπο στον Σκορπιο

Η θεση αυτη του πλουτωνα ειναι ιδιαιτερα περιεργη. Εξαιτιας ομως ομως της φυσης του Πλουτωνα και των αξιων που πρεσβευει ο 12ος οικος καταφερνει να λειτουργει αρκετα δυναμικα.
    Μιας και ο κυβερνητης του ωροσκοπου σου βρισκεται στον 12ο σου δινει τασεις απομονωσης απο το γενικο περιβαλλον.Ισως να δειχνεις απομονωμενη απο το συνολο και σκεπτικη. Αυτη η θεση δινει μυστηριο , εντονη υποσυνειδητη λειτουργεια , ταση για ψυχαναλυση και ενα γενικοτερο ενδιαφερων για καθε τι που δεν φαινεται. Συνηθως τα συναισθηματα σου δρουν πλαγια και με εναν υπογειο τροπο. Κατα καιρους διερχεσαι απο σταδια μεταμορφωσης ειδικοτερα συναισθηματικης.
    Χρειαζεται προσοχη διοτι πολλες φορες τα συναισθηματα σου καταπιεζονται και αναπτυσεις καταθλιπτικη συμπεριφορα η εντονες τασεις εξαρτησης. Θα πρεπει να αποτιναξεις απο πανω σου τους "δαιμονες" του παρελθοντος και μολις το επιτυχεις εχεις την δυναμη για "θεραπευσεις" αδυναμους.
    Καπου ειχα διαβασει οτι ο Πλουτωνας σε αυτη λειτουργει ως εξης. Για εναν περιεργο τροπο το μυαλο σου ισως να λειτουργει περισσοτερο σε στιγμες που θα ειναι σε παυση.
    Mε αυτη την θεση σου δινεται η δυνατοτητα να ασχοληθεις με το μυστηριο , την μεταφυσικη , το παραφυσικο , την ψυχολογια και οτι διποτε εχει να κανει με τους περιορισμους ( νοοσοκομεια , φυλακες ).
    Πολλες φορες στην ζωη σου θα εχουν υπαρξει στιγμες οπου μια δυνατη επιθυμια ξαφνικα φυτρωνει η οποια ομως δεν θα εχει καποια συγκεκριμενη εξηγηση για την εμφανιση της.

Εδω θα διαφωνησω με τα υπολοιπα μελη. Η περιεργη αλλα και δυνατη θεση αυτη του Πλουτωνα σου δινει μια παραξενη ικανοτητα η οποια σε κανει να εξουδετερωνεις εχθρους , ιδιαιτερα εκεινους που δεν φαινονται , και εμποδια.

Με εκτιμηση
    Cancerian.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται σχετικα επικινδυνη θεση για τον Πλουτωνα...κρυφοι εχθροι, συνωμοσιες κι ας σου δινει βεβαια τη δυναμη να τους νικησεις. Η ταση ψυχαναλυσης σιγουρα υπαρχει καθως και τα πολυ πολυ εντονα συναισθηματα...
    Οσο για την ταση απομονωσης, δεν εχω καταλαβει αν εγω την προκαλω ή συμβαινει παρα το ο,τι κανω για να την αποφυγω...
    Σε καλο να βγει σε ολους μας που εχουμε τετοια θεση Πλουτωνα!!!:bigsmile::embarrest:toung:

Όνομα:
    white

[QUOTE=cancerian;63258]Αγαπητη penguin

Τυγχανει να εχω και εγω αυτη τη θεση στο γενεθλιο χαρτη , με επισης ωροσκοπο στον Σκορπιο

Η θεση αυτη του πλουτωνα ειναι ιδιαιτερα περιεργη. Εξαιτιας ομως ομως της φυσης του Πλουτωνα και των αξιων που πρεσβευει ο 12ος οικος καταφερνει να λειτουργει αρκετα δυναμικα.
    Μιας και ο κυβερνητης του ωροσκοπου σου βρισκεται στον 12ο σου δινει τασεις απομονωσης απο το γενικο περιβαλλον.Ισως να δειχνεις απομονωμενη απο το συνολο και σκεπτικη. Αυτη η θεση δινει μυστηριο , εντονη υποσυνειδητη λειτουργεια , ταση για ψυχαναλυση και ενα γενικοτερο ενδιαφερων για καθε τι που δεν φαινεται. Συνηθως τα συναισθηματα σου δρουν πλαγια και με εναν υπογειο τροπο. Κατα καιρους διερχεσαι απο σταδια μεταμορφωσης ειδικοτερα συναισθηματικης.
    Χρειαζεται προσοχη διοτι πολλες φορες τα συναισθηματα σου καταπιεζονται και αναπτυσεις καταθλιπτικη συμπεριφορα η εντονες τασεις εξαρτησης. Θα πρεπει να αποτιναξεις απο πανω σου τους "δαιμονες" του παρελθοντος και μολις το επιτυχεις εχεις την δυναμη για "θεραπευσεις" αδυναμους.
    Καπου ειχα διαβασει οτι ο Πλουτωνας σε αυτη λειτουργει ως εξης. Για εναν περιεργο τροπο το μυαλο σου ισως να λειτουργει περισσοτερο σε στιγμες που θα ειναι σε παυση.
    Mε αυτη την θεση σου δινεται η δυνατοτητα να ασχοληθεις με το μυστηριο , την μεταφυσικη , το παραφυσικο , την ψυχολογια και οτι διποτε εχει να κανει με τους περιορισμους ( νοοσοκομεια , φυλακες ).
    Πολλες φορες στην ζωη σου θα εχουν υπαρξει στιγμες οπου μια δυνατη επιθυμια ξαφνικα φυτρωνει η οποια ομως δεν θα εχει καποια συγκεκριμενη εξηγηση για την εμφανιση της.

Εδω θα διαφωνησω με τα υπολοιπα μελη. Η περιεργη αλλα και δυνατη θεση αυτη του Πλουτωνα σου δινει μια παραξενη ικανοτητα η οποια σε κανει να εξουδετερωνεις εχθρους , ιδιαιτερα εκεινους που δεν φαινονται , και εμποδια.

τα ίδια μπορούμε να πούμε και για μια διέλευση του πλούτωνα από τον 12 , ή διαφοροποιείται εξαιρετικά η ερμηνεία της διέλευσης από ότι στο γενέθλιο;:unsure::unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    τα ίδια μπορούμε να πούμε και για μια διέλευση του πλούτωνα από τον 12 , ή διαφοροποιείται εξαιρετικά η ερμηνεία της διέλευσης από ότι στο γενέθλιο;:unsure::unsure:
    Αυτή η ερώτηση ήρθε τη στιγμή που σκεφτόμουν να γράψω κι εγώ κάτι γενικά με τις διελεύσεις των μακρινών πλανητών (Ουρανού, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) από το γενέθλιο χάρτη (όχι ότι ο Κρόνος και ο Δίας υπολείπονται σε σημασία). Συγκεκριμένα, ήθελα να επισημάνω ότι καλά κοιτάμε τη θέση -- και κυρίως τις ΟΨΕΙΣ -- των πλανητών αυτών στο γενέθλιο χάρτη μας, αλλά αυτός ο χάρτης δεν είναι σε καμία περίπτωση στατικός και πρέπει να κοιτάμε τους κύκλους που διαγράφουν οι διερχόμενοι πλανήτες πάνω του. Ειδικά για τους μακρινούς πλανήτες που κινούνται αργά και οι διεργασίες τους είναι μακροχρόνιες και βαθύτερης σημασίας. Αν παρακολουθούμε τις διελεύσεις και τις διεργασίες που συντελούνται μέσα μας, θα μπορούμε να κάνουμε εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις ώστε η επόμενη "δύσκολη" διέλευση να μην μας βρίσκει απροετοίμαστους και μας φέρνει τα πάνω κάτω (συνήθως αυτά τα δύσκολα έρχονται στη μέση ηλικία και μιλάω εκ πείρας πια...)

Μόνο να σκεφτείς ότι ένας Πλούτωνας (ή Ουρανός ή Ποσειδώνας) στο 12ο οίκο του γενέθλιου σε λίγα χρόνια διαβαίνει το κατώφλι του ωροσκόπου, και το άτομο που τον έχει, προβάλλει όλες τις ενέργειες του πλανήτη αυτού στο περιβάλλον του.

Ανάλογα βέβαια και με την ηλικία, η διέλευση του Πλούτωνα από το 12ο μας προετοιμάζει για τη διέλευσή του από τον 1ο οίκο με τρόπο που ξεκαθαρίζει παλιά και κρυμένα ψυχικά "σκουπίδια", μια διαδικασία που πρέπει να συντελεστεί για να ανοικοδομήσουμε την προσωπικότητά μας.

Η διέλευση του Πλούτωνα από το 12ο αναδεικνύει πτυχές του εαυτού μας που έχουν θαφτεί βαθιά μέσα στην ψυχή μας και μας αναγκάζει να τις αντιμετωπίσουμε. Στις επαφές μας με τους άλλους προσπαθούμε να κρύβουμε, τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους άλλους, τις πτυχές εκείνες του εαυτού που είχαμε μάθει να απορρίπτουμε γιατί θεωρούσαμε άσχημες. Ωστόσο αυτά τα κρυμένα χαρακτηριστικά μας συνήθως υπονομεύουν τις πράξεις μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Η διέλευση του Πλούτωνα φέρνει στο φως αυτά τα μοτίβα συμπεριφοράς σε σημείο που να μην μπορούμε πλέον να τα αγνοήσουμε. Και συνήθως είναι παιδιάστικες συμπεριφορές τις οποίες δεν μπορούμε να υιοθετούμε ως ενήλικες και πρέπει να τις "θεραπεύσουμε". (Πολλοί ίσως νιώσουμε ότι πραγματικά χρειαζόμαστε ψυχίατρο!!)

Παράλληλα με τις δικές μας κρυμένες αδυναμίες θα ανακαλύψουμε και τις αδυναμίες ορισμένων καταστάσεων στη ζωή μας που για καιρό μας ταλαιπωρούσαν και δεν μπορούσαμε να τις εντοπίσουμε, δηλαδή αποτυχημένες σχέσεις, πράξεις ή συμπεριφορές που γνωρίζαμε αλλά δεν θέλαμε να συζητήσουμε ούτε με τον εαυτό μας. Οι συνέπειες αυτών μπορεί να επιστρέψουν και να μας στοιχειώσουν και τότε πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο, να τις αποδεχθούμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Η έννοια "κρυφοί εχθροί" σημαίνει πρόσωπα τα οποία μπορεί άθελά μας να είχαμε αποξενώσει στο παρελθόν και τα οποία να θέλουν να μας βλάψουν. Η κεντρική ιδέα είναι η αναγνώριση, η παραδοχή και η κατά μέτωπο αντιμετώπιση, γιατί κάτι που δεν αναγνωρίζουμε συνειδητά την ύπαρξή του εξακολουθεί να λειτουργεί ως "κρυφός εχθρός".

Αν γίνει με το καλό το ξεκαθάρισμα, θα νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι και ανανεωμένοι κι ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο δεν θα τρομάζει ούτε εμάς ούτε τους γύρω μας.

Φιλικά,
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    white

leoma πραγματικά σε ευχαριστώ για όσα έγραψες...μου έδωσες απάντηση σε βασικές απορίες μου...η περιγραφή σου ήταν εκπληκτική...

όποτε να μην το τρέμουμε τον Πλουτωνα όταν περνά από τον 12...χμμμ καλό ακούγεται!

τι γίνεται όμως όταν στον 12 οίκο έχουμε σελήνη; διαφοροποιείται η στάση του Πλούτωνα; ή μάλλον επηρρεάζει στα ζητήματα της σελήνης , σωστά;

απορίες:

αν η σελήνη κάνει όψεις πχ με κρόνο που στο γενέθλιο ειναι στον 9 και ο κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 9 οίκο (αναφέρομαι στο γενέθλιο πάλι )
    ενεργοποιείται και ο 9 οίκος;ανώτατη εκπαίδευση, εξωτερικό..

αν και απο μία άποψη ,αν το δούμε σφαιρικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι και ο 12 σχετίζεται και με το εξωτερικό ; έχω ακούσει ότι έχει σχέση και με τη φυγή( κυρίως ψυχολογική ανάγκη είναι αυτό)..

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    αν και απο μία άποψη ,αν το δούμε σφαιρικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι και ο 12 σχετίζεται και με το εξωτερικό ; έχω ακούσει ότι έχει σχέση και με τη φυγή( κυρίως ψυχολογική ανάγκη είναι αυτό)..

αν η σελήνη κάνει όψεις πχ με κρόνο που στο γενέθλιο ειναι στον 9 και ο κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 9 οίκο (αναφέρομαι στο γενέθλιο πάλι )
    ενεργοποιείται και ο 9 οίκος;ανώτατη εκπαίδευση, εξωτερικό..

Προσωπικά δεν θεωρώ οτι ο 12ος έχει να κάνει με εξωτερικό ή τάσεις φυγής.Καταλαβαίνω οτι θέλεις να το δεις από μια πιο γενική σκοπιά πέραν των κλασσικών συμβολισμών (εξωτερικό-9ος, τάσεις φυγής-Ποσειδώνας) αλλά και πάλι εμένα μου βγάζει μάλλον το αντίθετο.Δηλαδή πολύ.. εσωτερικό και αντί για τάσεις φυγής τάσεις απομόνωσης και εκ βαθέων αναζήτησης.

Όταν ο διελ. Πλούτωνας θα περάσει από τον 12ο λογικά θα ενεργοποιήσει και τη σύνοδο Πλουτ.-Κρόνου αλλά και τις γενέθλιες όψεις τους με άλλους πλανήτες.
    Τώρα τι ακριβώς θα φέρει...;Ας μιλήσει κάποιος πιο σχετικός από μένα
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    white

σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου!

πώς το νομιζω εγώ με τη σελήνη μου εκει;
    όντως είμαι πολύ μοναχικό άτομο , σε κάποιες ιδιαίτερες περιόδους που κάνω ξεκαθαρίσματα και επαναπροσδιορίζω καταστάσεις...
    έχω όμως και έντονη την ανάγκη να ξεφεύγω από την ώμη πραγματικότητα μέσα από κάποια χόμπυ που αγαπάω...
    έτσι ξεφευγω...και ταξιδευω εστω και για λιγο αλλου....
    ελπιζω να μην σε μπερδεψα!μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)