s
Πεντε στοιχεια και πεντε πλανητες στην Κινεζικη Αστρολογια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Πεντε στοιχεια και πεντε πλανητες στην Κινεζικη Αστρολογια

Ενα μικρο σχολιο θα ηθελα να κανω σχετικα με το ενδιαφερον αρθρο του Βασιλη για τους 5 πλανητες και 5 στοιχεια στην Κινεζικη Αστρολογια.
    Εχω ακουσει απο Ασιατες γνωστους μου , κυριως απο Κινα και Ιαπωνια, οτι ο αριθμος 4 για αυτους ειναι οπως ο αριθμος 13 για μας. Τον αποφευγουν και δεν τον αναφερουν ποτε.
    Δεν ξερω αν εχει ακουσει καποιος αντιστοιχο. Δυστυχως δεν μπορω να το τεκμηριωσω με πηγες.

Re: Πεντε στοιχεια και πεντε πλανητες στην Κινεζικη Αστρολογια

κάτι Ιάπωνες που είχα γνωρίσει τον αριθμό 7 είχαν σαν άτυχο

Όνομα:
    Athan

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Ενα μικρο σχολιο θα ηθελα να κανω σχετικα με το ενδιαφερον αρθρο του Βασιλη για τους 5 πλανητες και 5 στοιχεια στην Κινεζικη Αστρολογια.
    Εχω ακουσει απο Ασιατες γνωστους μου , κυριως απο Κινα και Ιαπωνια, οτι ο αριθμος 4 για αυτους ειναι οπως ο αριθμος 13 για μας. Τον αποφευγουν και δεν τον αναφερουν ποτε.
    Δεν ξερω αν εχει ακουσει καποιος αντιστοιχο. Δυστυχως δεν μπορω να το τεκμηριωσω με πηγες.

Για τους Κινεζους ο αριθμος 4 ειναι ''αρνητικος'' γιατι οταν προφερεται μοιαζει με τη λεξη Θανατος...

Όνομα:
    Βασίλης

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για τη σημασία του ήχου του αριθμού 4, Athan. Όπως και για το 7 των Ιαπώνων, Girl. Είναι πολύ ενδιαφέρον να μελετά κανείς συστήματα αστρολογίας άλλων λαών. Εμείς καθόμαστε και τσακωνόμαστε αν η αστρολογία είναι μαθηματική επιστήμη ή κατασκευή μίας συλλογικής κουλτούρας και την απάντηση την έχουν δώσει ήδη νομίζω οι άλλοι λαοί διατηρώντας τόσο διαφορετικά συστήματα προσέγγισης των "άστρων".
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Athan

Ακριβως Βασιλη!!!
    Τα παντα ειναι Ενα ή στο τελος οι απειροι συνδυασμοι οδηγουν στην Πηγη. Ειτε αυτο ειναι πλανητες ειτε γραμματα ειτε αριθμοι...ειτε ανθρωποι.
    Νομιζω οτι ο αποσυμβολισμος ενος συστηματος γινεται με ''κλειδι'' που ανηκει σε αλλο συστημα χρησιμοποιωντας τον νομο των αναλογιων.

Φιλικα
    Athan

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)