- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 178 of 178
Thread: Οι καρμικές συναντήσεις.
-
22-08-2008, 11:17 AM #171
Re: Οι καρμικές συναντήσεις.
Μετά απο όλα όσο ειπώθηκαν έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1. Ναι μεν, τσατίζεται κανείς με αυτά που του λένε και θέλει να απαντήσει αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Εδώ θα συμφωνήσω με τον Dell Piero. Υποτίθεται ότι είμαστε όλοι ενήλικες που θα έπρεπε να ξέρουμε να κοντρολάρουμε τα αισθήματά μας. Και είμαι η πρώτη που θα πει ότι δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι ο τρόπος που γράφουμε είναι ενδεικτικός της παιδείας, γνώσης, επιπέδου του καθενός μας, άρα καταλαβαίνει κανείς αν πρέπει να συνεχίσει την αντιπαράθεση ή όχι με ανθρώπους που δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν, απλά θέλουν να ειρωνευτούν ή να προκαλέσουν καβγά.
2. Υπάρχουν μέλη που δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμή να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να μιλήσουν με το ύφος που είδαμε σε αυτό και σε άλλα topics, και εάν το κάνουν κάποια στιγμή τότε κάποιος λόγος θα υπάρχει.
3. Όντως στους καβγάδες συμμετέχουν συγκεκριμένα μέλη κατά καιρούς.
4. Η ευγένεια σε κάθε φάση της ζωής μας θεωρώ ότι είναι απαραίτητη
Φιλικά
Οmo
-
22-08-2008, 11:18 AM #172
Επειδή είσαι πολύ παρατηρητικός Βασίλη θα έχεις προσέξει προφανώς ότι οι καυγάδες ξεκινάνε όταν αποφασίσω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, επίσης παρατήρησε ότι σχεδόν οι ίδιοι "μου την πέφτουν" πάντα.
Επιπλέον, ίσως έχεις παρατηρήσει ότι είμαι το μοναδικό μέλος του οποίου τα post και οι φράσεις που χρησιμοποιεί γίνονται ολόκληρα θέματα και σελίδες γεμάτες ειρωνεία και κοροϊδία πάλι από συγκεκριμένα άτομα και παρέες.
Αυτό δείχνει εμπάθεια και κακή προαίρεση από κάποιους άγνωστους σε μένα που με κάνει να αναρωτιέμαι αφού εγώ με άτομα του site (σε ομάδες ή όχι) παρέες και φιλίες δεν έχω και δεν είχα ούτε στο παρελθόν γιατί όπως ξέρεις (και όχι μόνο εσύ) ήμουν από το 2005 στο site με άλλο nick name. Αλλά ίσως δεν ήρθε η ώρα να τα πούμε ακόμα αυτά......
Τουλάχιστον φαίνεται πως ίσως το πρόσεξε ο διαχειριστής -επιτέλους- και όπως έγραψα πιο πάνω άρχισε να γίνεται λίγο πιο δίκαιος.
Ήθελα να μην ξαναγράψω στο forum και ξέρω ότι πολλοί θα χαιρόντουσαν (το λόγο δεν έχω βρει ακόμα) αλλά αυτή τη χάρη δε θα τους την κάνω γιατί κάποιος μου ειπε/έγραψε ότι χαίρεται που βλέπει ότι συμμετέχω περισσότερο στο site. Όταν αυτό αλλάξει δε θα με ξαναδείτε
-
22-08-2008, 11:35 AM #173
Pecora, εγώ δεν είμαι πλέον τακτικός θαμώνας του site για διάφορους λόγους και επομένως πιθανόν κάποια επεισόδια να τα έχω χάσει... Αυτές τις ημέρες μπήκα λόγω αναδουλειάς και σύντομα θα ξαναχαθώ. Σίγουρα δεν έχω διαβάσει ότι έχει ποσταριστεί όσο έλειπα. Αν υποτίθεται ότι γνωρίζω κάτι που δεν το θυμάμαι, παρακαλώ φρεσκάρισε το μου με PM..
Να 'σαι καλά...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-08-2008, 01:13 PM #174
Γενικά συμφωνώ μαζί σου Omo, αλλά αν δεν αντιδράσει κανείς στο τέλος από την πολλή αξιοπρέπεια θα σταματήσουμε να γράφουμε και στο site...
Γιατί να γράψεις, όταν ξέρεις ότι ο άλλος σε περιμένει στη γωνία; Για να δέχεσαι προσβολές; Και να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Να ακούς συλλήβδην κατηγορίες εναντίον ολόκληρων ομάδων ανθρώπων που πιστεύουν καλώς ή κακώς σε κάτι; Να ειρωνεύεται ο άλλος τη δική σου προσπάθεια και τα δικά σου πιστεύω; Κι όταν κάνεις κι εσύ το ίδιο για να του καθρεφτίσεις τη συμπεριφορά του να θεωρείται off topic?
Υπάρχει λόγος για όλα αυτά; Όχι. Όπως λέει κι η pecora, όταν συμβαίνουν αυτά παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις... (που είναι αυτό ακριβώς που θέλει κι αυτός που σου επιτίθεται)...
Δυστυχώς... :unsure:Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-08-2008, 01:23 PM #175
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει σε αυτό το site. Γιατί να θέλει κάποιος να διώξει άλλους; Και ακόμα κι αν διαφωνείς γιατί να καταλήξεις να τσακώνεσαι με τέτοιο τρόπο. Δεν μπορείς να μιλήσεις με επιχειρήματα και πρέπει να βριστείς; Απλά αγνοείς ανθρώπους σαν κι αυτούς που περιγράφεις και συνεχίζεις σε άλλα topics. Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι γενικές παρατηρήσεις και σχόλια συχνά εκλαμβάνονται σας προσωπικές μομφές και απο κει ξεκινάνε όλα. Μπορεί να συγκρούεται το κάρμα τους! (έτσι για να μη βγούμε και off topic).
-
22-08-2008, 01:28 PM #176
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...
Ας μείνουμε εδώ...:unsure:
Τα λέμε, παιδιά...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-08-2008, 02:47 PM #177
Απλά είναι τα πράγματα, αλλά τα συμφέροντα δεν αφήνουν να πετύχουμε το ντάρμα μας επειδή αυτό συγκρούεται με το ντάρμα των άλλων
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-08-2008, 07:10 PM #178
Εγω παντως πιστευω οτι δεν υπαρχει καμμια σκευωρια απο πισω....Επισης δε πιστευω οτι ειναι προγραμματισμενη καμμια επιθεση εκ των προτερων...Απλα πολλες φορες συμβαινει καποιοι να ειναι πιο εκρηκτικοι χαρακτηρες ή να γινονται παρεξηγησεις με το υφος του εκαστοτε ποστ (ειναι και θεμα γραπτου λογου) ή να μη γινονται κατανοητα τα νοουμενα του αλλου...Καποιοι παθιαζονται περισσοτερο και δημιουργουνται εκρηξεις κτλ
Εμενα δε με πειραζει ολο αυτο αρκει να κρατηθει ενα επιπεδο...γιατι ακομα κι οταν διαφωνεις, μαλωνεις βρε παιδι, ακομα και κει, μπορεις να κρατησεις ενα επιπεδοοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.