- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Ταύρος με Ζυγό
-
20-08-2008, 03:43 PM #1
Ταύρος με Ζυγό
Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά παίρνω το θάρρος να κάνω δημόσια μια προσωπική ερώτηση. :embarrest
Είμαι ζυγός με ωροσκόπο λέων, και εδώ και κάποιο καιρό βρέθηκα να ενδιαφέρομαι για έναν ταύρο με ωροσκόπο κριό.
Ενώ όμως συναντηθήκαμε τις τρεις πρώτες φορές σε αρκετά καλό επίπεδο, μόλις έδειξα ενδιαφέρον απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνέχισης.
Ξέρω οτι έχει χωρίσει (σχεδόν ένα χρόνο τώρα, ίσως και παραπάνω) και υποψιάζομαι οτι συναισθηματικά δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημάδια βλέπει αστρολογικά σε ένα τέτοιο ντουέτο;
Θα το εκτιμήσω από καρδιάς και ευχαριστώ εκ των προτέρων για το όποιο ενδιαφέρον.
-
20-08-2008, 09:42 PM #2
Re: Ταύρος με Ζυγό
Καλησπέρα :bigsmile:
Για να σου δώσει κάποιος -που ξέρει καλά- μια ικανοποιητική απάντηση, θα πρέπει να έχεις τις ημερομηνίες, τις ώρες και τους τόπους γέννησης και των δυό σας ώστε να ρίξει μια ματιά στη συναστρία.
Μη μασάς πάντως εσύ.... με ωροσκόπο Λέων και Ήλιο Ζυγό; Και όμορφη και περήφανη; Απέκλεισε τον και εσύ να δεις πως θα κολήσει ....
-
21-08-2008, 01:50 PM #3
Pacora Nera σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή....
Η αλήθεια είναι οτι αυτό σκοπεύω να κάνω αλλά....το καθυστέρησα αρκετά και φοβάμαι πως πια δε θα πιάσει.
Λειτούργησε μέσα μου αρχικά ένας αντεστραμμένος εγωισμός: δεν μπορούσα να αποδεχτώ οτι μου έλεγε ξεκάθαρα όχι, δεν το χωρούσε το μυαλό μου (γιατί, η αλήθεια είναι οτι διαθέτω τα συστατικά εκείνα γνωρίσματα που θα έκαναν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να κολακευτεί απ' το ενδιαφέρον μου - έτσι τουλάχιστον νόμιζα).
Έτσι λοιπόν, αν και η μύτη μου μπλάβιασε από το απότομο και κατάμουτρο κλείσιμο της πόρτας εγώ διέπραξα το ολίσθημα να επιμένω να χτυπάω διακριτικά ανά διαστήματα το κουδούνι. Φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.
Τώρα που πια η παρτίδα φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί, ρουά ματ εις βάρος μου, θα το παίξω σκληρή...χαχα!
Καθυστέρησα αλλά ελπίζω να εφαρμόσω την τακτική από εδώ και στο εξής στις επόμενες παρτίδες.
Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου!
-
21-08-2008, 02:01 PM #4
Aγαπητη starmy
Θεωρω πως ποτε δεν ειναι αργα να αντιστρεψεις τους κανονες ενος παιχνιδιου και ποσο μαλλον του ερωτικου παιχνιδιου.
Ειμαι σιγουρος οτι γνωριζει ο φιλος τα αισθηματα σου για αυτον , αυτο τον κανει να αντιδρα απο του ασφαλους. Το δικο σου κομματι θα το κανεις με τη αποσυρση και την απολυτη ψυχροτητα. Μολις τσιμπησει το δολωμα και ζητησει εξηγησεις αλλαζεις τακτικη. Τα λεγομενα σκωτζεζικα ντους τρελαινουν !!!!! :bigsmile:
Μαθαιτε να ελεγχετε την ματαιοδοξια , μετα απο αυτο τους παιζετε σαν οργανο !!! (μουσικο)
-
21-08-2008, 02:11 PM #5
H συζήτηση δεν αφορά αστρολογικούς παράγοντες και κλειδώνει.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.