- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 178
Thread: Οι καρμικές συναντήσεις.
-
21-08-2008, 11:33 AM #161
-
21-08-2008, 01:17 PM #162
Re: Οι καρμικές συναντήσεις.
¶μα ήξερες να διαβάζεις έστω και μια απλή δημοσίευση θα καταλάβαινες ότι δεν αμφισβήτησα τις δυνατότητες του μυαλού σου αλλά το επίπεδο των γνώσεών σου και ότι δε σου ζήτησα καμιά χάρη.Μου είπες ότι έχω κενά και σου απάντησα.Στο καλό.
Νέλλη ,όπως λέει κι η αδερφή μου ,τα τσιτάτα ανήκουν σε δύο κατηγορίες:αυτά που είναι για να τα εφαρμόζεις και σ αυτά που είναι για να τα καταστρατηγείς.Αυτά που αναφέρεις πχ ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
21-08-2008, 01:33 PM #163
Ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιβλίο διάβασα αυτές τις μέρες παιδιά που είναι και από τα πρώτα σε πωλήσεις αυτήν την στιγμή (φαντάσου πόσοι το βρίσκουν ενδιαφέρον
και λέγεται "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα :bigsmile:
-
21-08-2008, 01:36 PM #164
Λευκή μου, γλυκειά
Εδώ μέσα έχει/μπαινουν 22.000 ζευγάρια μάτια
και 22.000 εγκέφαλοι
Πριν postαρεις πρόσεχε τι γράφεις και διάβαζε και προσεκτικά των αλλωνών γιατί εκτίθεσε....
-
21-08-2008, 02:31 PM #165
Δεν έχω πρόβλημα στο να εκτίθεμαι.Στο να με εκθέτουν οι άλλοι έχω.
Εγώ περιμένω τη σελίδα απ το Κεφάλαιο.
Μέχρι τότε,φρόντισε να τεκμηριώνεις όσα λες και να μιλάς ξεκάθαρα αντί να στρίβεις διά της οδού του στυλ δε θα πέσω στο επίπεδό σου και αντί να πετάς με πονηρό τρόπο μπηχτές περί βλακείας για τον οποιονδήποτε.Φαίνεται ότι το εγχειρίδιο που προτείνεις παραείναι φτηνό κι αναλώσιμο ,γιατί ως αυτοψυχαναλυτικό δε βλέπω να κάνει καμία μα καμία δουλειά σε σένα.
Εγώ θα το πω καθαρά κι όχι με μπηχτές,βαρέθηκα να ασχολούμαι με ένα βούρλο σαν εσένα που εκτός των άλλων δείχνει μεγάλη σκληρότητα και πονηριά και μη μου ξαναπείς για 22.000 ζευγάρια μάτια κι εγκεφάλους γιατί ειλικρινά σκασίλα μου.¶μα είναι να δέχομαι να με προσβάλει άσχημα κάποιος με πούστικο τρόπο του στυλ μα εγώ δεν είπα τίποτα εσύ έχεις τη μύγα και αντιδράς έτσι ,ε δε με νοιάζει τι θα σκεφτούν 22.000 άτομα,ειλικρινά.Εγώ παύω να ασχολούμαι μαζί σου,αρκετά έχω ρίξει το επίπεδό μου για να καταφέρω να συνεννοηθώ μαζί σου,δε θα απαντήσω σε όποια άλλη βλακεία γράψεις και αν είναι να απολογηθώ σε κάποιον θα είναι μόνο ο διαχειριστής.
¶ει στην ευχήμεσημεριάτικα
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
21-08-2008, 02:36 PM #166
Είμαι ο μόνος διαχειριστής σε ένα φόρουμ μεγάλης επισκεψιμότητας.
Δεν έχω δε καμία διάθεση να ξοδεύω τον δημιουργικό μου χρόνο διαβάζοντας ή κάνοντας συστάσεις σε ενήλικους που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.
Συμπάθειες ή όχι, την επόμενη φορά όποιος συνεχίσει αυτό το στυλ έφυγε από το myhoroscope...Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
21-08-2008, 02:51 PM #167
Dell Piero,
το post της Λευκής σηκώνει έως και μήνυση
και όχι μόνο το παραπάνω.
Χαίρομαι που αποφάσισες να ευαισθητοποιηθείς περισσότερο και κυρίως με όλους.
-
21-08-2008, 05:20 PM #168
μετα απο τετοιους επαναλαμβανομενους καβγαδες σε πολλα 8εματα του site εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν εχω να κανω με ενηλικους αλλα με πιτσιρικια που πετα τ σκουφια τους για καβγα.
Εαν θελετε να τσακωθειτε μπορειτε να στειλετε mail η μια στην αλλη κ να ειμαστε ηρεμοι ολοι (αυτο πιστευω για ολους οσους θελουν να κανουν κατι τετοιο)
κανουμε επισκεψεις εδω για να μαθουμε μερικα πραγματα παραπανω κ νανταλαξουμε ιδεες οχι για να σκοτωθουμε νομιζω
εκτος αν ειναι καρμικο χαχαχαχαχααυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
22-08-2008, 08:44 AM #169
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-08-2008, 09:34 AM #170
Γενικά αυτό που λες δεν είναι πάντα εύκολο tsabilaki, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που ο συζητητής σου δεν ακούει τι του λες. Δεν έρχεται εδώ να σε ακούσει αλλά να σε ειρωνευτεί. Οπότε είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις με το ίδιο νόμισμα ή να αποχωρήσεις. Στη 2η περίπτωση διατηρείς το "κύρος" σου, αλλά αν αρχίσουν να αποχωρούν όλοι ξαφνικά κάποιοι θα έχουν κάνει κατάληψη στο site.
Επίσης ένας άλλος παράγοντας που παίζει ρόλο είναι ότι ακόμη και μεταξύ "φίλων" δεν υπάρχουν ενιαίες απόψεις για την αστρολογία. Αφήνονται έτσι κάποια άτομα να κρίνουν και να επικρίνουν γιατί με αυτόν τον τρόπο φαίνεται και η κριτική στις "θρησκευτικές" υπερβολές της αστρολογίας. Ως ένα σημείο θεμιτό αυτό και κατανοητό, αλλά κάποτε πρέπει να παρατηρήσει κανείς ότι στους καυγάδες συμμετέχουν κάθε φορά κάποια συγκεκριμένα άτομα. Αυτό κατά τη γνώμη μου κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει...
Φιλικά
ΒασίληςΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.