s
Οι καρμικές συναντήσεις. - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 18 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 LastLast
Results 151 to 160 of 178

Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Αυτοί είναι οι ορισμοί για τα κοινωνικά συστήματα.Δεν τους επεξεργάστηκα εγώ όπως θέλω.Και φυσικά κανείς δε μπορεί να τους χρησιμοποιεί όπως του αρέσει.Αυτή τη στιγμή έχουμε σύστημα που ονομνάζεται "καπιταλισμός" κι όχι "τεχνολογική πρόοδος",κι αντίστοιχα η ΕΣΣΔ είχε "σοσιαλισμό" κι όχι "κομμουνισμό","αναρχία","ολο ληρωτική επίθεση" και ό,τι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του καθενός σύμφωνα με το τι ακούει σκόρπιο από δω κι από κει.Κατά συνέπεια,δε μπορώ να σου απαντήσω σ αυτό που με ρωτάς.

Το σχόλιο για τον Ποσειδώνα δεν το έπιασα.Συγνώμη,αλλά κάνει και ζέστη και δε μπορώ να λύνω τους γρίφους της κάθε Πυθίας.
    (έχε χάρη που έχεις σελήνη στον καρκίνο)
    Λευκή μου εδώ (σ' αυτό το forum) δεν είναι τόπος για πολιτικές αναλύσεις ή αναλύσεις πολιτικών και κοινωνικών συστημάτων αλλά επειδή φαίνεται να έχεις λίγα κενά, αύριο θα έχεις την σελίδα και την παράγραφο από το "Κεφάλαιο" του Μάρξ από όπου η γκλάβα μου το διάβασε και επίσης θα έχεις και ορισμό σαφή του τι είναι ο Κομμουνισμός, πάλι με ανάλογη πηγή. Το σύστημα της ΕΣΣΔ ονομαζόταν Σοσσιαλισμός για να μην ονομάζεται Κομμουνισμός, ήταν όμως.
    Αυτό θέλει επίσης ανάλυση αλλά .... εδώ (σ'αυτό το site) δε θα το συνεχίσω άλλο, δεν είναι ο χώρος. ΄

Όταν διαβάζεις τα post μας και εφόσον έχεις κάτι να πεις σε κάποιον, καλό θα ήταν να επικεντρώνεις περίσσοτερο την απάντηση σου και να μην απαντάς τόσο απαξιωτικά με λίγες φράσεις από τα post όλων από τα οποία δεν κατάλαβες και πολλά

2. Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Βαρέθηκες βαρέθηκες αλλά πάλι εδώ είσαι :bigsmile:

Παράδοση της Ινδικής Αστρολογίας καλή μου.. .Μήπως θες να σου πούμε και ποιος ήταν ο πρώτος που έβγαλε το ζωδιακό κύκλο; :bigsmile:
    πολύ άσχημος ο τρόπος σου...σ ' αυτό και στο προηγούμενο post
    Σε βαθμό να τρίβω τα μάτια μου δηλαδή..¨οσα χαμόγελα και να βάλεις..
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Λευκή μου εδώ (σ' αυτό το forum) δεν είναι τόπος για πολιτικές αναλύσεις ή αναλύσεις πολιτικών και κοινωνικών συστημάτων αλλά επειδή φαίνεται να έχεις λίγα κενά, αύριο θα έχεις την σελίδα και την παράγραφο από το "Κεφάλαιο" του Μάρξ από όπου η γκλάβα μου το διάβασε και επίσης θα έχεις και ορισμό σαφή του τι είναι ο Κομμουνισμός, πάλι με ανάλογη πηγή. Το σύστημα της ΕΣΣΔ ονομαζόταν Σοσσιαλισμός για να μην ονομάζεται Κομμουνισμός, ήταν όμως.
    Αυτό θέλει επίσης ανάλυση αλλά .... εδώ (σ'αυτό το site) δε θα το συνεχίσω άλλο, δεν είναι ο χώρος. ΄

Όταν διαβάζεις τα post μας και εφόσον έχεις κάτι να πεις σε κάποιον, καλό θα ήταν να επικεντρώνεις περίσσοτερο την απάντηση σου και να μην απαντάς τόσο απαξιωτικά με λίγες φράσεις από τα post όλων από τα οποία δεν κατάλαβες και πολλά
    Κοπέλα μου καλή

Πρώτον,το ποιος απαντάει απαξιωτικά με χαρακτηρισμούς "φαίνεται ότι έχεις κενά" προς εμένα και "είσαι και λίγο κουτσομπόλα και σε ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου" προς την αδερφή μου και εγώ δεν ξέρω τι άλλο,είναι εμφανές.Σε συγχωρώ όμως γιατί ξέρω πως κάτι τέτοιες καφρίλες οι Δίδυμοι τις συνηθίζετε.:bigsmile:

Δεν είχα καμιά διάθεση να απαντήσω απαξιωτικά και ειδικά σε άτομο που έχει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια να πει δημοσίως ότι δεν έχει σπουδάσει κάτι(και για να μην παρεξηγηθώ δεν το θεωρώ κακό,ίσα ίσα πολλές φορές συναντάω ανθρώπους πολύ λιγότερο "σπουδαγμένους" από πολλούς άλλους που μας βάζουν όλους τα γυαλιά.)Απλά,έγραψες κάτι που σε εγάλο βαθμό είναι μπερδεμένο και ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ και το διόρθωσα χωρίς καν να αναφερθώ σε σένα για τον απλούστατο λόγο πως θεώρησα ότι μπερδεύτηκες,γιατί στο κάτω κάτω το Κεφάλαιο δεν είναι κείμενο που διαβάζει κανείς για την πλάκα του και για να αποστηθίσει 5 έννοιες,γιατί τότε πέφτει σε μεγάλα λάθη.Για να μην ψάχνεις ορισμούς σε κείμενα που προφανώς δεν καταλαβαίνεις και ερμηνεύεις όπως θέλεις(όχι επειδή είσαι χαζή που δε πιστεύω ότι είσαι,αλλά επειδή προφανώς σου λείπει το απαραίτητο υπόβαθρο για να μελετήσεις σοβαρά τέτοιου είδους κείμενα με αποτέλεσμα να βγάζεις λάθος συμπεράσματα,εδώ πολλοί σύντροφοί μου που είναι χρόνια στην πολιτική νεολαία δυσκολεύονται να τα μελετήσουν και τους παίρνει πολύ χρόνο) κι επειδή βλέπω ότι μάλλον το λέει η περδικούλα σου,σου προτείνω να ξεκινήσεις με κάποιο απλό εγχειρίδιο πολιτικής οικονομίας παρέα με ένα κοινωνικοπολιτικό λεξικό,όπου οι ορισμοί είναι διατυπωμένοι ξεκάθαρα.Για την ώρα,μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην κατά τα άλλα άκρως σταλινική Βικιπαίδεια και να διαβάσεις κυρίως την τρίτη παράγραφο που αναφέρεται στους ορισμούς.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω πως εδώ όντως δεν είναι χώρος για πολιτικές αναλύσεις.Απλά έκανες ένα σχόλιο το οποίο διόρθωσα.

Τέλος,επειδή ξέρω ότι οι Δίδυμοι αρέσκονται σ αυτά τα θεωρητικά,σου εύχομαι ειλικρινά καλή μελέτη και σε συμβουλεύω να αρχίσεις από κάτι πιο βατό,γιατί πίστεψέ με,ΚΑΤΙ παραπάνω ξέρω όσον αφορά την μεθοδολογία προσέγγισης και μελέτης τέτοιων κειμένων.

Αυτά και συγνώμη απ όλους για το οφ τόπικ.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Κωστής

Θα με διευκόλυνε να μην επανέρχεσαι συντρόφισσα Μαρούσκα
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Α, ναι δε σε ενδιαφέρει; :bigsmile: Οκ, Αργυρώ μου επομένως μπορώ κι εγώ ελεύθερα να λέω... Ο κομμουνισμός (κομμουνισμός Λευκή μου τι να κάνω, αφού δε θέλει η καλή σου να χρησιμοποιεί τις σωστές ορολογίες, πρέπει κι εγώ να αντιδράσω ) λοιπόν είναι ένα σύστημα που δοκιμάστηκε στην πράξη και απέτυχε παταγωδώς. Οι οπαδοί του έχουν την κακή συνήθεια να πιστεύουν ότι υπέρ πάντων όλων το καλό της μάζας και πιστεύουν ότι η ατομικότητα του καθενός πρέπει να υποτάσσεται στο καλό της "κοινωνίας". Μίας κοινωνίας που βλέπουν ιδεαλιστικά ως αταξική κάποτε κάποτε εκεί μακριά την ώρα της δευτέρας παρουσίας...

Καλά, πολύ πλάκα έχει :bigsmile: έτσι δεν είναι Αργυρώ; Ε, Αργυρώ; Καλά δε λέω, Αργυρώ;;; :bigsmile:
    Βαρβαρούλη, με ειδοποιούν συνεχώς από το κοντρόλ πως έχεις ορεξούλα αυτές τις μέρες και απευθύνεσαι σε μένα συνεχώς και αδιαλλείπτως. :bigsmile:Προφανώς και σε έχει χτυπήσει μάλλον η ζέστη κατακούτελα και δεν ξέρεις τι θέλεις. :bigsmile: Σου μιλάμε επί ορισμών, τσινάς και ζορίζεσαι. Σου μιλάμε περί αρχών, μια από τα ίδια. :bigsmile: Σου αναφέρουμε τους συνήθεις φιλοσοφικούς όρους και ψελλίζεις κάτι ακατάλληπτα περί σκέψης και βάσεων δεδομένων... Βαρβαρούλη, μάλλον χρειάζεσαι διακοπές. :bigsmile:

Σχετικά τώρα με τον κομμουνισμό, ο οποίος δεν εφαρμόστηκε ποτέ, δεν ξέρω τι λές και τι αχταρμά έχεις μέσα στο κεφαλάκι σου. :bigsmile: Επιπλέον, δεν ξέρω τι εννοείς "αποτυχία" του συτήματος και μάλιστα παταγωδώς. Πάντως, αν θέλεις να πάρεις και μια πιο στενή γεύση, μπορώ να σου κανονίσω να πας σε μπριγάδα στην Κούβα για να βοηθήσεις κι εσύ στην σοσιαλιστική οικοδόμηση βάζοντας το δικό σου λιθαράκι σε μια χώρα που ακόμη στέκεται στα πόδια της , παρά το εμπάργκο και παρά τη λυσσαλέα αντίδραση... :bigsmile: Α, και να μην ξεχνιόμαστε: κάτι ψέλλισες αν θυμάμαι καλά και περί των "πειραμάτων" της Νοτίου Αμερικής.... ότι δεν σε ενδιαφέρει, κάτι παρόμοιο, αν θυμάμαι καλά...:bigsmile:

Οπότε, βαρβαρούλη, πρόσεξε καλύτερα τι λες όταν μιλάς περί "αποτυχίας" και μάλιστα συνεχούς.... :bigsmile:Έτσι, για να φαίνεται και ποιος είναι ο ισοπεδωτικός εδώ πέρα μέσα...:bigsmile:

Να το λήξουμε όμως, γιατί όντως τα ζητήματα πολιτικής και οικονομίας δεν αφορούν τις "καρμικές" συναντήσεις. Μόνο τα ζητήματα φιλοσοφίας και θρησκείας.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά σκέφτομαι και μερικούς μερικούς που περνάνε Κρόνο τώρα και θα πάθουνε κανένα εγκεφαλικό μόλις γυρίσουνε από τις διακοπές και δούνε τι έγινε εδώ μέσα. :bigsmile: Και δεν θέλω να έχω τύψεις. :bigsmile:

Μόνο γι'αυτο σταματάω , βαρβαρούλη... Αλλιώς...:bigsmile:
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Κωστής

1 ανατριχιαστρικό σενάριο;!
    Η Παπαρήγα σε "επόμενη ζωή" επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα ως δεΞΑ.
    Και κυβερνάει τη χώρα :nuts:

¶ντε παΕνετε για ύπνο ένας ένας

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Να το λήξουμε όμως, γιατί όντως τα ζητήματα πολιτικής και οικονομίας δεν αφορούν τις "καρμικές" συναντήσεις.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Αγαπητο μελος με ολο τον σεβασμο και το θαρρος οι ''καρμικες σχεσεις'' δεν ειναι λουνα -παρκ ,να αναβουν τα αιματα και να νιωθουμε ζωντανοι:nuts:!!!
    Ειναι μαθημα ζωης ,ειναι πονος,ειναι τσακισμα του εγωισμου,ισως αλλαξεις στοιχεια του χαρακτηρα σου για να μπορεσεις να εξεληχθεις να γινεις καλυτερη και αν εχει ''πεσει σε εσενα το φορτιο ''μεσα απο σενα θα εξεληχθει και ο ανθρωπος σου .Ολα αυτα εχουν σπαραγμο ,πονο ,δακρυα.
    Οι στιγμες χαρας ειναι λιγες αλλα σημαντικες για να ΄΄άνεβεις τα σκαλια ''για ενα καλυτερο αυριο
    Δεν ξερω αν ειναι παλιες ωφειλες ,η χρεη,η τεφτερια ανεξωφλητα ,ξερω ομως οτι επρεπε να δουλεψω πανω στην σχεση με υπομονη . Αυτο μπορει να παρει και μια ζωη ολοκληρη καλη μου κοπελα.

φιλικα:bigsmile:
    Γειά σου κι εσένα,

Μα δεν το είπα με αυτή την έννοια. Γιατί μέσα από μια καρμική σχέση δε νιώθεις πιο ζωντανός; Κι όταν αυτή χάνεται και τελειώνει νιώθεις ότι δεν έχεις πλέον καρδιά και νιώθεις πια νεκρός. Έτσι δεν είναι; Αναρωτιέμαι πότε θα με βοηθήσει αυτή η Αφροδίτη στο σκορπιό στον 7ο να αναγεννηθώ. Και έκανα αυτά τα σχόλια στα παιδιά για να νιώθω κι εγώ μέλος της ομάδας σας, κι ότι κάτι κάνω κι εγώ σε τούτο τον μάταιο κόσμο, και προσπαθώ να κρατηθώ όσο μπορώ από αυτή την επίφαση αισιοδοξίας. Οπότε μη με ρίχνεις στην πραγματικότητα γλυκειά μου δεν το αντέχω... συγγνώμη αν το έκανα off topic αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, με συγχωρείτε...

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    πολύ άσχημος ο τρόπος σου...σ ' αυτό και στο προηγούμενο post
    Σε βαθμό να τρίβω τα μάτια μου δηλαδή..¨οσα χαμόγελα και να βάλεις..
    Όταν χρειαστώ μαμά, θα στο πω, Έφη μου..

Προς το παρόν πειθαρχώ στον Dell και την κάνω... :bigsmile:
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Κοπέλα μου καλή

Πρώτον,το ποιος απαντάει απαξιωτικά με χαρακτηρισμούς "φαίνεται ότι έχεις κενά" προς εμένα και "είσαι και λίγο κουτσομπόλα και σε ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου" προς την αδερφή μου και εγώ δεν ξέρω τι άλλο,είναι εμφανές.Σε συγχωρώ όμως γιατί ξέρω πως κάτι τέτοιες καφρίλες οι Δίδυμοι τις συνηθίζετε.:bigsmile:

Δεν είχα καμιά διάθεση να απαντήσω απαξιωτικά και ειδικά σε άτομο που έχει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια να πει δημοσίως ότι δεν έχει σπουδάσει κάτι(και για να μην παρεξηγηθώ δεν το θεωρώ κακό,ίσα ίσα πολλές φορές συναντάω ανθρώπους πολύ λιγότερο "σπουδαγμένους" από πολλούς άλλους που μας βάζουν όλους τα γυαλιά.)Απλά,έγραψες κάτι που σε εγάλο βαθμό είναι μπερδεμένο και ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ και το διόρθωσα χωρίς καν να αναφερθώ σε σένα για τον απλούστατο λόγο πως θεώρησα ότι μπερδεύτηκες,γιατί στο κάτω κάτω το Κεφάλαιο δεν είναι κείμενο που διαβάζει κανείς για την πλάκα του και για να αποστηθίσει 5 έννοιες,γιατί τότε πέφτει σε μεγάλα λάθη.Για να μην ψάχνεις ορισμούς σε κείμενα που προφανώς δεν καταλαβαίνεις και ερμηνεύεις όπως θέλεις(όχι επειδή είσαι χαζή που δε πιστεύω ότι είσαι,αλλά επειδή προφανώς σου λείπει το απαραίτητο υπόβαθρο για να μελετήσεις σοβαρά τέτοιου είδους κείμενα με αποτέλεσμα να βγάζεις λάθος συμπεράσματα,εδώ πολλοί σύντροφοί μου που είναι χρόνια στην πολιτική νεολαία δυσκολεύονται να τα μελετήσουν και τους παίρνει πολύ χρόνο) κι επειδή βλέπω ότι μάλλον το λέει η περδικούλα σου,σου προτείνω να ξεκινήσεις με κάποιο απλό εγχειρίδιο πολιτικής οικονομίας παρέα με ένα κοινωνικοπολιτικό λεξικό,όπου οι ορισμοί είναι διατυπωμένοι ξεκάθαρα.Για την ώρα,μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην κατά τα άλλα άκρως σταλινική Βικιπαίδεια και να διαβάσεις κυρίως την τρίτη παράγραφο που αναφέρεται στους ορισμούς.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω πως εδώ όντως δεν είναι χώρος για πολιτικές αναλύσεις.Απλά έκανες ένα σχόλιο το οποίο διόρθωσα.

Τέλος,επειδή ξέρω ότι οι Δίδυμοι αρέσκονται σ αυτά τα θεωρητικά,σου εύχομαι ειλικρινά καλή μελέτη και σε συμβουλεύω να αρχίσεις από κάτι πιο βατό,γιατί πίστεψέ με,ΚΑΤΙ παραπάνω ξέρω όσον αφορά την μεθοδολογία προσέγγισης και μελέτης τέτοιων κειμένων.

αχαχαχααχαχααχαααχα!!!!!!!!!τ τοιες καφριλες οι Διδυμοι τις συνηθιζετε!!!!!!

Βρε παιδια μη το υπεραναλυετε..ο Θειος Τσωρτσιλ εχει πει τα εξης

Εάν νέος δεν ήσουν ριζοσπάστης, τότε δεν έχεις καρδιά.
    Εάν ώριμος δεν έγινες συντηρητικός, τότε δεν έχεις μυαλό

Οπως επισης

Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας.

οφφ τοπικ αλλα οκ εδω που εφτασε η κουβεντα -ας πουμε και κανενα τσιτατο:toung::toung:

Κοπέλα μου καλή

Λευκή..... δε θα σου κάνω τη χάρη να μπω στο "τριπάκι" σου γιατί είμαι πολύ πιο έξυπνη από όσο νομίζεις ..... κι όχι μόνο εσύ......

¶ντε γεια.....

Page 16 of 18 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)