s
Πλουτώνιοι χαρακτήρες - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9
Results 81 to 89 of 89
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Ποια είναι η γνώμη σας ;

Quote Originally Posted by Audit01 View Post
    Απο την στιγμη που σου ριχνουν λασπη (και ας μην ειναι σε εντελως προσωπικο επιπεδο) δεν γινεται να απαντησεις με ευγενεια

Ευχαριστω
    Δεν βλεπω κανενα επιχειρημα απο το μελος white diamond οσο για το τι ειναι χιουμορ για τον καθενα ειναι λιγακι σχετικο
    Εχει συμβει σε ολους εδω μεσα σε οποιο ζωδιο κι αν ανηκουν. Δεν τα ακουνε μονο οι Σκορπιοι να εισαι σιγουρος! Κανενα ζωδιο δεν εχει γλυτωσει. Μην το παιρνεις προσωπικα!! Ξερεις ποσους Σκορπιους εχουμε εδω περα?? Και ποσους Πλουτωνιους?
    Κανε μια περιηγηση στα forums και θα βρεις ενα σωρο θεματα!!
    *Σιγουρα το χιουμορ ειναι σχετικο και ουτε λειπουν οι αντιπαραθεσεις, αλλα κανουμε οτι μπορουμε...
    *Επισης [παρ οτι σε πολλα θεματα εχουμε σελιδες επι σελιδων απαντησεις] ριχνε πρωτα μια ματια στο τι εχουν γραψει και οι αλλοι ωστε να μπαινεις λιγο στο πνευμα του θεματος. :bigsmile::bigsmile:
    Καλη περιηγηση και συμμετοχη στις συζητησεις!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Εχει συμβει σε ολους εδω μεσα σε οποιο ζωδιο κι αν ανηκουν. Δεν τα ακουνε μονο οι Σκορπιοι να εισαι σιγουρος! Κανενα ζωδιο δεν εχει γλυτωσει. Μην το παιρνεις προσωπικα!! Ξερεις ποσους Σκορπιους εχουμε εδω περα?? Και ποσους Πλουτωνιους?
    Κανε μια περιηγηση στα forums και θα βρεις ενα σωρο θεματα!!
    *Eνταξει και εγω εχω κακη γνωμη για διαφορα ζωδια σε γενικα πλαισια

Οι ταυροι ειναι χοντροι που σκεφτονται μονο το φαι και τα υλικα αγαθα και την καλοπεραση τους.
    Οι διδυμοι ειναι πολυλογαδες, κουτοπονηροι, ανηθικοι και ανωριμοι.
    Οι λεοντες ειναι αλαζονες, επιδειξιες, μεγαλομανης, γυαλιστεροι τενεκεδες .
    Οι τοξοτες χαζοχαρουμενοι , εξαρτωμενοι στο τσιγαρο η στο ποτο και αλλες καταχρησεις, ουτοπιστες
    κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
    Την κανω και εγω με ελαφρα πηδηματακια στις περιπτωσεις ζωδιων που μολις περιεγραψα

Aλλα δεν καθομαι να ανοιγω νεα θεματα μεσα σε ενα φορουμ για να το διαλαλισω.
    Γιατι οι υπευθυνοι του φορουμ δεν κλεινετε τα θεματα οσων προσπαθουν να δημιουργησουν συκοφαντιες κατα αλλων ζωδιων οπως και στην περιπτωση της White diamond και οχι μονο??

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Οι ταυροι ειναι χοντροι που σκεφτονται μονο το φαι και τα υλικα αγαθα και την καλοπεραση τους.
    Οι τοξοτες χαζοχαρουμενοι , εξαρτωμενοι στο τσιγαρο η στο ποτο και αλλες καταχρησεις, ουτοπιστες
    κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
    Για περιέγραψέ μας τώρα και τον εαυτό σου?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Δεσποινα

κλπ κλπ κλπ κλπ
    Μετα απο χαζοχαρουμενα γελια [σαν χαζοχουρουμενο που ειμαι]και 5 πακετα τσιγαρα που καπνισα και οτι ειμαι'' ντιρλα''στο μεθυσι αφου κατεβασα ολη την καβα ,καθομαι και σκεφτομαι σ το ενα χερι κραταω το τσιγαρο και το αλλο μου χερι το μπουκαλι [τι μπεκρα τοξοτης θα ημουν αλλωστε:toung:;] πινω ,καπνιζω και συλογιζομαι ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ κλπ,κλπ κλπ κλπ;;;;;;;;ΕΕΕΕΕ;;;:nuts::nuts::nuts:

Quote Originally Posted by Audit01
    κλπ κλπ κλπ κλπ

Ο Ποσειδώνας φταίει που είχε στογγυλοκαθήσει από το 1970 στον Τοξότη...:suspiciou

:toung:

...ξέχασες τα ναρκωτικά...αλλά με τέτοιο Ποσειδώνα...ποιός τα χρειάζεται?!! ΟΛΕ!!! :nuts:

Όνομα:
    white

αγαπητέ Audit01...δεν χρειάζεται να σας απαντήσω...μια χαρά τα καταφέρνετε και μόνος σας στο να ενισχύσετε την αρχική μου άποψη...
    μια συζήτηση είναι απλά...ψάξτε να βρείτε την πηγή της ευαισθησίας σας...
    έχω και εγώ αρκετό πλουτωνα στον χάρτη μου....σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες και ως μεσουράνημα....και στην αρχή του ποστ αν δείτε μιλάω και για τον εαυτό μου και για δυσκολες θέσεις του χαρτη μου...όλοι δεν έχουμε;

δεν θα δώσω καμία απάντηση περαιτέρω....

Όνομα:
    Ντίνα

κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
    Την κανω και εγω με ελαφρα πηδηματακια στις περιπτωσεις ζωδιων που μολις περιεγραψα

Γιατι οι υπευθυνοι του φορουμ δεν κλεινετε τα θεματα οσων προσπαθουν να δημιουργησουν συκοφαντιες κατα αλλων ζωδιων οπως και στην περιπτωση της White diamond και οχι μονο??

Αγαπητέ Audit01,

Καλως όρισες κι από μένα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι γιατί τόση πικρία και γιατί βάζεις ταμπέλες στα κακόμοιρα τα ζωδιάκια. Δεν αντιλέγω ότι κάποια από αυτά που λες να ισχύουν αλλά δες και την καλή πλευρά του κάθε ζωδίου. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος έχει την καλή και την κακή του πλευρά.Και για να αναφέρω την καλή πλευρά σημειώνω τα εξής :
    Ταύροι-->Όταν αισθανθούν ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική μπορούν να δώσουν τα πάντα στους ανθ΄ρωπους που αγαπούν, γίνονται πολύ δοτικοί.Σαν τη μάνα-Γη (και μη μου αναφέρεις τα όσπρια 3Α χα χα χα :toung
    Δίδυμοι-->Στην καλή τους πλευρά, πολυπράγμονες και εύστροφοι.Πολύ καλοί φίλοι.Και στο λέω εγώ που είμαι καμμένη από φίλο Δίδυμο...
    Λέοντες-->Μπορούν να εκπέμψουν μεγαλείο, μπορούν να σε προστατέψουν χωρίς να φοβηθούν τίποτα και ιδιαίτερα για τους άνδρες του ζωδίου μπορούν να σε λατρέψουν και να σε έχουν σαν μπιμπελό (όχι σαν το γνωστό λαϊκό άσμα!!!) ενώ οι γυναίκες του ζωδίου--> σκέψου λίγο τις λέαινες, πώς προστατεύουν τα μικρά τους, πώς τα φροντίζουν και τα τρέφουν...Αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία, η μαμά μου είναι Λέων.
    Τοξότες-->Γιατί χαζοχαρούμενοι;;;Ξέρεισ πόσες φορές με έχει κάνει μια συγκεκριμένη Τοξοτίνα φίλη μου να ανέβω και να αποκτήσω ξανά αυτοπεποίθηση?Μην ξεχνάς ότι κυβερνήτης τους είναι ο Δίας, ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της επέκτασης.
    Κι όσο για σένα (που δεν έχω τίποτα με το ζώδιο σου, αφού μπορεί να είμαι Ζυγός αλλά έχω πολλά στοιχεία Σκορπιού κι Αιγόκερου) στην καλή σας πλευρά αγαπάτε με πάθος, είστε πολύ καλοί πατεράδες (ο μπαμπάς μου είναι Σκορπιός) και έχετε την ικανότητα της αναγέννησης από τις στάχτες σας. Αλλά στην άσχημη πλευρά σας, γίνεστε ασφυκτικά ζηλιάρηδες και παιδεύεστε τόσο που από τη λύσσα σας μπορεί να καταφέρετε όντως να καταστρέψετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά μετά να καταστραφείτε κι εσείς οι ίδιοι.Τέλος αν σκεφτείς το συμβολισμό του ζωδίου σας, σκέψου τη διττή σας φύση (κι ας με συγχωρήσουν τα υπόλοιπα διπλά ζώδια για αυτό τον όρο που δανείστηκα).Συμβολίζεστε από ένα φίδι που έρπεται (το m) και ένα τόξο που στοχεύει προς τα πάνω, πτος την ένωση με το Θείο. Οπότε η επιλογή είναι δική σας, είτε θα είστε μια ζωή μέσα στο sex, τα ναρκωτικά, το ποτό και γενικά τις σαρκικές απολάυσεις είτε θα επιλέξετε την ένωση με το Θείο και θα απομακρυνθείτε από όλα.
    Εξάλλου, αν ανατρέξεις στις βιογραφίες μεγάλων συνθετών της κλασσικής μουσικής, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι είτε Ιχθύες είτε Σκορπιοί. Φοβερό;

Συγγνώμη αν σου φάνηκα ότι σε έκρινα σε κάτι, αλλά καλό είναι να αποδεχόμαστε τους άλλους όπως είναι γιατί όπως κι εμείς κι εκείνοι έχουν αδυναμίες και φόβους. Κι αν κάποιος "στη λέει" δεν πειράζει...καλή καρδιά κι εκείνος χάνει εσύ ξέρεις την αξία σου και προχωράς μπροστά...Κάνω λάθος; :bigsmile: :toung:

Όνομα:
    Ντίνα

Επίσης, νομίζς ότι πέσαμε όλοι καταπάνω στον κακομοίρη τον Audit01 να τον φάμε...χα χα χα :toung:
    Μη μασάς εσύ ξέρεις καλύτερα... χα χα χα

κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Και ετσι οπως σε βλεπω στα κεφια σου..για κανε και σχολιακι για τα υπεροχα φανταστικα εκπληκτικα αναντικαταστατα ΚΡΙΑΡΙΑ...Δεν ειμαστε οι καλυτεροι???για πες για πες....:bigsmile:

Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)