s
Συναστρίες - Page 24
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 24 of 30 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 231 to 240 of 293
  1. Re: Συναστρίες

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
    Έστω τα άτομα Α και Β.
    Ο Πλούτωνας του Α είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του Β (3.39) και το Β. Δεσμό του (1.00)
    Ο Γενέθλιος Πλούτωνας του Α είναι κυβερνήτης του γεν. χάρτη (ωροσκόπος σκορπιός με Πλ. στον 1ο οίκο, σύνοδος με σελήνη)
    Η γενέθλια Αφροδίτη του Β είναι σε τρίγωνο (4.00) με το γεν. Β. δεσμό του.
    Ο Πλούτωνας του Β σχηματίζει πολλές όψεις με πλανήτες του Α.
    Στον composite υπάρχει αντίθεση Πλούτωνα - Αφροδίτης.

Τι πιστεύετε πως προκαλούν τα παραπάνω?
    Ποια η σημασία των επαφών Πλούτωνα - Αφροδίτης σε μια συναστρία, μεταξύ τους και με άλλους πλανήτες ???

Ευχαριστώ!

Re: Συναστρίες

να κανω μια ερωτηση που δεν μου εχει απαντησει κανενας ως τωρα.
    ξερει καποιος να μου πει γιατι οποτε γνωριζω ενα ατομο που εχει την σεληνη στον 5ο οικο μου με κανει να νοιωθω οτι το ξερω χρονια,απο μικρη.?σαν να ειμαστε συγγενεις

3. Re: Συναστρίες

είσαι σίγουρη για την οικοθεσία?
    Κανονικά, οι πλανήτες και ειδικά η Σελήνη στον 4ο είναι δημιουργούντην αίσθηση της οικογένειας και της οικειότητας...
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

ναι παντα ετσι συμβαινει. οποιο ατομο εχει την σεληνη στον λεοντα που ειναι ολος στον 5ο μου οικο.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Μπακαλιαράκι αυτό συμβαίνει στο ατομικό ωροσκόπιο. Σε μία συναστρία, όταν οι σελήνες συμπίπτουν ή κάνουν καλή γωνία (τρίγωνο κλπ.) δημιουργούν αυτή την αίσθηση οικειότητας ανεξαρτήτως θέσης οίκου ζωδίου κλπ. και μάλιστα περισσότερο κι από τον ήλιο. Αυτό επειδή η σελήνη αντιπροσωπεύει το συναίσθημα.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Σε ευχαριστω πολυ δειμων! μαλλον επειδη εχω σεληνη στους διδυμους κανει καλες οψεις με του λεοντα.

7. Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Μπακαλιαράκι αυτό συμβαίνει στο ατομικό ωροσκόπιο. Σε μία συναστρία, όταν οι σελήνες συμπίπτουν ή κάνουν καλή γωνία (τρίγωνο κλπ.) δημιουργούν αυτή την αίσθηση οικειότητας ανεξαρτήτως θέσης οίκου ζωδίου κλπ. και μάλιστα περισσότερο κι από τον ήλιο. Αυτό επειδή η σελήνη αντιπροσωπεύει το συναίσθημα.
    :embarrest
    Μου διέφυγε το ενδεχόμενο Σελήνης-Σελήνης...
    Ευχαριστώ για την υπενθύμιση!
    Δεν ήξερα οτι είναι πιο σημαντικό από τους Ήλιους!
    Πιστευεις πως ένα τέτοιο τρίγωνο (π.χ. Σελήνη στους Ιχθύς κ Σελήνη στο Σκορπιό, όχι όμως "στενή" όψη) είναι ικανό να "μειώσει" τις αρνητικές επιπτώσεις μιας αντίθεσης Ήλιων? (Παρθένος - Ιχθύς αντίστοιχα, 3.43 μοιρών αντίθεση)
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Χωρίς να είμαι ο ειδικότερος (μαθαίνω κι εγώ...!) πολύ περιληπτικά ο ήλιος αντιπροσωπεύει το «Είμαι» και η σελήνη το «Χρειάζομαι». Σελήνη σε καλή όψη σημαίνει ότι θα νοιώθεις και θα θέλεις τον άλλον κοντά σου, ήλιος σε δυσαρμονία ότι μαζί δεν θα κάνετε.

Όταν συμβαίνει το αντίθετο περνάτε μεν πολύ καλά μαζί αλλά πάντα θα υπάρχει μία απόσταση που θα εμποδίζει τον βαθύ ψυχικό δεσμό. Αυτά φυσικά φαίνονται και από άλλα στοιχεία - ¶ρη, Αφροδίτη, Ποσειδώνα... Γενικά μια συναστρία είναι χρονοβόρα για να ερμηνευθει ικανοποιητικά.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    cancerian

Eπισης σαν μια μικρη ματια αλλα με μεγαλη σημασια ειναι και οι θετικες οψεις μεταξυ του Ηλιου του ενος και της Σεληνης του αλλου . Δειχνουν εξαιρετικη χημεια . Φυσικα βεβαια περνουμε υποψη και τον υπολοιπο χαρτη. Το αναφερω απλα για να εχεις μια πρωτη εικονα σε συναστρια 2 ατομων. :toung:

να πω την αληθεια
    δεν μου συμβαινει το ιδιο με ατομα που εχουν το ιδιο ή συμβατο με το δικο μου σεληνιακο ζωδιο,αλλα μονο αν η θεση του βρισκεται στο λεοντα που πεφτει μεσα στον 5ο μου οικο και τα αισθανομαι αυτα ατομα σαν αδερφια μου.
    αλλα οπως λες μπορει να το κανουν αλλες οψεις αυτο.
    μαλλον θελει να το ψαξω αλλιως.

Page 24 of 30 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 86 users browsing this thread. (0 members and 86 guests)