- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
18-08-2008, 04:07 PM #91
Re: Γκει Συναστρια!!
Δεν θέλω να σε μπερδέψω , προσπαθώ να σου εξηγήσω κάτι, παίρνοντας λίγο τη θέση του "δικηγόρου του διαβόλου":
Εσύ προσωπικά δεν ξέρω τι θα κάνεις, είναι δικαίωμά σου. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως όπως εσύ έχεις δικαιώμα να απαγορεύεις σε έναν παιδόφιλο να μην πλησιάζει το παιδί σου (πάντα υπό την επισήμανση πως και οι παιδόφιλοι έχουν αρχίσει να "κινητοποιούνται" και να ζητούν "αναγνώριση δικαιωμάτων", ξεκάθαρο αυτό, έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί εξίσου αρνητικό για το παιδί του το να το πλησιάζει ένας ομοφυλόφιλος. Δεν θέλει βρε αδερφέ να έρχεται το παιδί του σε επαφή με κόσμο που θεωρεί την παρέκκλιση της σεξουαλικής συμπεριφοράς φυσιολογική, τι να κάνουμε τώρα. Το θέμα είναι πως ούτε κι εσύ μπορείς να διαχωρίσεις την δική σου συμπεριφορά ως τη μόνη σωστή και να κατηγορήσεις τον άλλον ως κοινωνικό ρατσιστή που δεν "αποδέχεται" σε μια τέτοια βάση τον ομοφυλόφιλο.
Κοινώς, με βάση τους παιδόφιλους που θεωρούν πως έχουν δικαιώματα με γνώμονα το είναι "θέμα γούστου", κι εσύ ασκείς μεροληψία, ταμπού ή ότι άλλο ισχυρίζονται αντίστοιχα οι ομοφυλόφιλοι σε σχέση με τους ετεροφιλόφιλους.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 04:09 PM #92
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 04:43 PM #93
Εχει παψει να θεωρειται "ασθενεια" η ομοφυλοφιλια εδω και αρκετα χρονια απο την ψυχιατρικη κοινοτητα..και μην μου αρχισεις συνωμοσιολογιες..:toung::toung:
Υ.Γ Μου θυμιζεις τον πατερα μου..(Αιγοκεροι..ττςςττςτςς ςτςςτς):toung::toung:Εχεις καθολου αερα πανω σου???:toung::toung:
-
18-08-2008, 04:53 PM #94
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 05:51 PM #95
Δεν κατάλαβα απόλυτα την απορία σου, αλλά ναι, οι ασθένειες ανήκουν στην διαδικασία της φυσικής επιλογής - και η διαδικασία της φυσικής επιλογής βοηθάει τους πληθυσμούς να μην ξεκληριστούν από τις επιδημίες. Δεν το διατυπώνω καλά (αν ενδιαφέρει θα ψάξω τη σχετική βιβλιογραφία) αλλα οι μικροδιαφορές των γονιδιωμάτων είναι υπεύθυνες για το ότι σε μία πανδημία θα υπάρξουν επιζήσαντες. Αλλοιώς θα νοσούσαμε όλοι.
Εάν θεωρείς την ομοφυλοφιλία σαν ασθένεια μπορώ να σε πληροφορήσω ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο υπεύθυνος ιόςΚαι από τη στιγμή που δεν καταστρατηγεί κάποιον από τους ορισμούς της υγείας στην δική μας (την Δυτική εννοώ) κοινωνία δεν θεωρείται σαν τέτοια. Εκεί εις τας προοδευτικάς Ανατολάς μπορείτε να τους καίτε ελεύθερα :bigsmile:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
18-08-2008, 08:37 PM #96
Aγαπητη Λευκη,
Σου εξηγησα ηδη την εννοια του φυσιολογικου. Δεν χρειαζετε να την επαναλαβω. Συμπληρωματικα κάθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να επικαλειται μια εννοια εστω ακομα και για να πει το χοντρο του και το μακρυ του και πρεπει να το υποστηριζει το πολιτευμα αυτης της χωρας αν δεν κανω λαθος . Είναι στον απεναντι ανθρωπο βεβαια από εκει και μετα να διαλεξει σε τι από τα δυο αρεσκεται .
Τον ορισμο της εξελιξης τον καταλαβες δεν χρειάζεται περαιτερω εξηγηση. Η υποκειμενικοτητα ομως σου σχετικα με το διαχωρισμο των φυλλων σε συνδιασμο με την εξελιξη είναι γνωμη σου την οποια σεβομαι αλλα δεν την καλλιεργω. Με βρισκεις εξαιρετικα συμφωνο και στο ότι δεν είναι ολοι καταλληλοι για να μεγαλωσουν παιδια.
Η λεξη κουσουρι με καλυψε παντελως. Σιγουρα οι ανθρωποι με «Κουσουρια» προσφερουν στην κοινωνια. Οι ανθρωποι όμως που αναφερονται σε αυτους με αυτή την λεξη «κουσουρια» ειδικοτερα σε ατομα με διανοητικη στερηση η αναπηρια , τους πανε λιγο πισω σαν αξιες.
Επίσης δεν θα διαφωνισω στο ότι θα πρεπει να το δηλωσει στο ατομο του αντιθετου φυλου , μιας και το ανεφερα νωριτερα ότι είναι καθαρα υποκειμενικο , αρα έγκειται καθαρα στον κάθε ένα για το τι θα δηλωσει η όχι . Εγκειται καθαρα στην ηθικη υποκειμενικοτητα.
Το να εκδηλωσεις κατι σημαινει ότι κατι πρεπει ηδη να υπαρχει. Εδώ με μπερδευεις με οσα μου λες! Εσυ όμως θα ξερεις καλυτερα.
Δεν ειπα ότι εισαι ανθρωπος με «κουσουρι» και ουτε προβληματικη φυσικα και εχεις ολο το δικαιωμα να κανεις ότι θελεις , δεν στο στερησε κανεις! Το β πληθυντικο αναφερεται στους ομοφυλοφυλους και το α πλυθηντικο στους ετεροφυλους ? ή το αναποδο , αυτες οι προσωπικες γενικοτητες που εκφαζουν την γνωμη του κοινου ειναι αρκετα μπερδευτικες.
Με εκτιμηση
Cancerian
-
19-08-2008, 10:49 AM #97
Τα αποτελεσματα των μελετων αυτων προφανως δεν εχουν κριθει ως ντεφακτο και κατα τη γνωμη μου αυτο δε μπορει να γινει...
Οι παραγοντες που οδηγουν στην ομοφυλοφιλια μπορει να ειναι και βιολογικοι σε συνδιασμο με ψυχολογικους αλλα και χωριστα ο καθε παραγοντας...αυτο πιστευω εγω....Κοινωνικοι ειναι οι παραγοντες που φερουν τιτλους οπως ανωμαλια ή τους καταργουν....Αν ειναι στη πραγματικοτητα ή οχι αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και μπορει να μην υπαρχει και απαντηση....
Υ.Γ.
Η ψυχαναλυτικη θεωρηση δεν εχει δωσει λιγοτερα δειγματα επιτυχιας απο αλλα ρευματα, ακομα και το ποια ρευματα θεωρουνται πιο δημοφιλη κτλ εχει να κανει με κοινωνικους παραγοντες
Τωρα ειδα οτι επαναλαμβανομαι...χεχε!οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-08-2008, 11:01 AM #98
Χρησιμοποιουμε τη ψυχαναλυτικη θεωρηση οπου μας συμφερει;;; :toung::toung::toung:
Κ κατι αλλο...σε μερικες κοινωνιες κοριτσακια απο 12 ετων παντρευονται με ενηλικους και κανουν οικογενειες...σ αυτες τις κοινωνιες αυτο θεωρειται φυσιολογικο και οχι παιδοφιλια....Απλα το αναφερωοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-08-2008, 12:15 PM #99
Όντως, δεν κατάλαβες απόλυτα την απορία μου.
Τώρα, για να τελειώνουμε, επειδή έχουμε και δουλειές, ας κάνουμε μια μικρή βασική διάκριση:
Η βάση της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι η αναπαραγωγή. Επίσης, ένα ζεύγος ομοφυλοφίλων δεν μπορεί να προχωρήσει σε μια τέτοια αναπαραγωγική διαδικασία. Και ούτε θα μπορέσει ποτέ. Αυτό σε ποσοστό 100% των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών, ένα ποσοστό καθολικό και απόλυτο, ούτε καν συντριπτικά πλειοψηφικό.
Αυτά τα δύο πραγματάκια νομίζω πως αφορούν αυτό που λέμε "έτσι είναι". Απλά και ξεκάθαρα.
Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα, θεωρούνται. Και αιωρούνται.
Τέλος, κάτι ακόμη ως προς τον πολυδιαφησμένο κοινωνικό ρατσισμό και τις συμβάσεις και δεν συμμαζεύεται:
Ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος, σε συνεντευξή του στον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο (μιλάω για την πρώτη έκδοση του βιβλίου του δεύτερου "αντίο, παλιέ κόσμε") δηλώνει μεταξύ άλλων: " είχα και το κουσούρι - γιατί κουσούρι είναι , κι ας λένε οι σαχλο - γκέι ότι θέλουνε" . Δεν ξέρω αν βρίσκει πολλούς σύμφωνους η λέξη 'κουσούρι", αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Ας θεωρηθεί όποια λέξη θέλει στη θέση της αναφερθείσας.
Το θέμα είναι πως ο Χριστιανόπουλος όντως αποδέχεται πραγματικά αυτό που είναι, κι όχι αυτό που θα ήθελε να θεωρείται ότι είναι. Κι αυτή είναι μια στάση που απολαμβάνει σεβασμού και εκτίμησης και κανενός είδους ρατσισμού και σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο ως αξία - όπως ειπώθηκε από κάποιον παραπάνω.
Αντίθετα, το σύνδρομο της "αλεπούς με την κολοβή ουρά" υποβιβάζει ως αξία και επιδέχεται αρνητικής αντιμετώπισης.
Τώρα, σχετικά με την "προοδευτική" Δύση: φυσικά και δεν θεωρείται τέτοια. Δεν θα μπορούσε άλλωστε , γιατί σχεδόν τα πάντα στην "προοδευτική θέση" θεωρούνται εμπόρευμα και αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Ξέρεις τι χρήμα αφήνει το γκέι πορνό;;;; :bigsmile:
Α, κι επίσης, το να θεωρείς κάποιον ασθενή δεν σημαίνει οτι πρέπει να τον κάψεις. Αν και θα μου πεις, με τις θέσεις των φιλελευθέρων για την ασφάλιση που, αν δεν έχεις σε αφήνουν να πεθάνεις έξω από τα νοσοκομεία, ναι, έχεις δίκιο, η ασθένεια ισοδυναμεί με πυρά κι όχι με χρέος αντιμετώπισής της. :bigsmile:
Αυτά. Καλή συνέχεια στο θεματάκι. :bigsmile:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
19-08-2008, 01:57 PM #100
Αγαπητέ Cancerian,
την γνώμη μου την έγραψα αναλυτικά ,από κει και πέρα δεν θα ξαναπώ τα ίδια πράγματα γιατί θα γίνω κουραστική.Σχετικά με τις παρατηρήσεις σου τώρα:
Οι έννοιες είναι συγκεκριμένες για να μπορούμε να συνεννοούμαστε με τους άλλους ,δε μπορείς να λες μοτοσκλέτα και να θυμώνεις που ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι θέλεις να πεις ποδήλατο.Και δε καταλαβαίνω ποιο πολίτευμα "κατοχυρώνει" το δικαίωμα να κάνουμε κάποιες έννοιες λάστιχο.
Το ότι ο σκοπός ύπαρξης των φύλων (στον άνθρωπο τουλάχιστον) είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής δεν είναι κάτι υποκειμενικό,οπότε δεν είναι θέμα να σεβαστείς μια άποψη.¶μα θέλεις δε τη σέβεσαι κιόλας.Το θέμα είναι να αποδεχτεί κανείς μια κατάσταση.
Ίσως η λέξη "κουσούρι" να μην είναι ευγενική.Έστω.Πες το αν θέλεις ελάττωμα,βλάβη ή ανωμαλία ή όπως θέλεις.Το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι το ίδιο.Σε καμία περίπτωση όμως δεν μείωσα την αξία καθενός φέροντος μια οποιαδήποτε τέτοιου είδους ανωμαλία σαν άνθρωπο(στο κάτω κάτω όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον καθένα που λίγα δευτερόλεπτα πριν ήταν σαν όλους τους άλλους).Αν διαβάσεις καλύτερα τι έγραψα και δεν μείνεις στη λέξη κουσούρι,θα το διαπιστώσεις ότι η διατύπωσή μου ήταν ακριβώς η αντίθετη.Και δεν αναφέρθηκα στους ίδιους τους ανθρώπους με τη λέξη κουσούρι.Αναφέρθηκα στο ίδιο το πρόβλημά τους.
Για να σε ξεμπερδέψω: Έγραψα ότι Ακόμα και αν υπάχει αυτή η τάση (που πολύ αμφιβάλλω),αυτή συνήθως δεν εκδηλώνεται άρα αυτό κάτι σημαίνει.Ξεκίνησα λοιπόν με την παραδοχή ότι τέλος πάντων μια τάση υπάρχει κι απλά συνήθως δεν εκδηλώνεται. Το να παίρνεις τον συλλογισμό μου και να τον αντιστρέφεις γράφοντάς μου ότι το να εκδηλώνεις κάτι σημαίνει ότι προϋπάρχει δείχνει ότι μάλλον καταλαβαίνεις ο,τι θέλεις.Εκτός κι αν θέλεις να πεις ότι για να εκδηλώσουν οι ομοφυλόφιλοι σαν τάση πρέπει ήδη να προυπάρχει.Μπορεί,αλλά αυτό δε στηρίζει ότι υπάρχει σε όλους.Μπορεί να υπάρχει μόνο στους ομοφυλόφιλους και να έχουν 100% πιθανότητα να την εκδηλώσουν,λόγω κάποιου γονιδίου ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Συγνώμη για την ασάφεια.Το β΄πληθυντικό ήταν προσφώνηση προς τους ομοφυλόφιλους που προσπαθούν να δείξουν ότι αυτοί είναι οι φυσιολογικοί ενώ όλοι οι υπόλοιποι που δεν αποδέχονται ότι έχουν μια ομοφυλοφυλοφιλική πλευρά είναι οι προβληματικοί,δογματικοί,ο πισθοδρομικοί,ομοφοβικοί.
Σκόρπιον:Το ότι σε κάποιες κοινωνίες αυτό που γράφεις θεωρείται φυσιολογικό βάσει εθίμων κι όχι παιδοφιλία δε σημαίνει ότι το άτομο δεν είναι ακόμα παιδί όταν είναι 12 χρονών.Σίγουρα και τα όρια των 18 ή 16 ή 21 χρονών δεν παύουν να είναι αρκετά ασαφή αλλά όπως και να χει,όταν ένας άνθρωπος είναι μόνο 12 χρονών ,δεν έχει ολοκληρώσει μπει καν ακόμα στο στάδιο της εφηβείας και δεν έχουν αρχίσει τα αναπαραγωγικά του όργανα να έχουν ολοκληρωμένη λειτουργία(για παράδειγμα στα κορίτσια δεν έχει ξεκινήσει καν η περίοδος τους συνήθως).Τα τελευταία χρόνια βέβαια δείχνουν να...μεγαλώνουν πολύ γρήγορα :blink:
Τέλος,σχετικά με τον σεβασμό και τις αξίες:Originally Posted by gargoyle
Δείμων αυτή τη στιγμή δε προλαβαίνω να μελετήσω αυτό που μου ζητάς,ωστόσο θα το δω αργότερα.Πάντως σχετικά με την ομοφυλοφιλία -γιατί γι αυτήν συζητάμε -δεν καταλαβαίνω που αναφέρεται το σχόλιό σου περί κυριάρχησης πάνω στα ένστικτα.Κανείς δεν είπε ότι απ τη στιγμή που ένα άτομο θα προκύψει ομοφυλόφιλο να χαλιναγωγήσει τις σεξουαλικές ορμές του ως προς το φύλο του.Μάλλον το αντίθετο λέμε.Κι όσο για τις ασθένειες,δεν προκαλούνται απαραίτητα από ιούς.Προκαλούνται κι από βακτήρια κι από μεταλλάξεις και από κακή διατροφή ή ακόμα και απ τον ίδιο τον οργανισμό.Όλο και κάπου θα υπάρχει ο "υπεύθυνος " για την κατάσταση που συζητάμε.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.