- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: Equal Ascendant και όψεις
-
25-09-2007, 01:40 PM #1
Equal Ascendant και όψεις
Καλημέρα και συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Έχω μερικές γενικές και προσωπικές απορίες όσον αφορά το κομμάτι : "Αν έχουμε σύνοδο πλανήτη στο γενέθλιο με Eq (όχι τόσο σημείου) καταστρέφονται οριστικά όλα τα θέματα του πλανήτη και οι Οίκοι που αυτός κυβερνάει. Όταν προχωρημένος πλανήτης διέρχεται από το σημείο αυτό με οποιοδήποτε σύστημα, κυρίως Secondary αλλά και Solar Arc είναι από τις πιο επικίνδυνες χρονιές.". Κατ' αρχήν δεν γνωρίζω τί σημαίνει "προχωρημένος" πλανήτης και σύνοδος "σημείου". Ύστερα όσον αφορά το γενέθλιο χάρτη μου, έχω τον
Ήλιο στις 19 μοίρες & 53' του Αιγόκερω, τον Ωροσκόπο στις 8 μοίρες & 06' του Αιγόκερω, τον Ερμή στις 25 μοίρες & 54' του Αιγόκερω και τον Εq στις 26 μοίρες & 20' του Αιγόκερω. Στον πίνακα με τις όψεις βλέπω πως σημειώνεται σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Εq. Στην περίπτωσή μου, εφόσον "Όταν προχωρημένος πλανήτης διέρχεται από το σημείο αυτό με οποιοδήποτε σύστημα, κυρίως Secondary αλλά και Solar Arc είναι από τις πιο επικίνδυνες χρονιές.", πρέπει να συμπεράνω πως όταν προχωρημένος πλανήτης διέρχεται από το σημείο του Αιγόκερω είναι απ' τις πιο επικίνδυνες χρονιές, ή πως όταν προχωρημένος πλανήτης διέρχεται από τις 26 μοίρες και 20' του Αιγόκερω συμβαίνει αυτό; Τέλος πώς μπορώ να μάθω πότε θα συμβεί αυτή η διέλευση; Αν το συγκεκριμένο άρθρο είναι ακατάλληλος χώρος για όλες ή κάποιες απ' τις ερωτήσεις, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον όπου μπορώ να "διαφωτιστώ" ; Ευχαριστώ πολύ.
-
26-09-2007, 03:04 PM #2
Re: Equal Ascendant
Γειά σας!!Εχω κι εγώ μια απορία. Ο Εq Asc μου είναι στην 1η μοίρα του αιγόκερω και η γενέθλια σελήνη μου στην 25η μοίρα του τοξότη, δηλαδή κάνουν σύνοδο. Αυτό τι συνέπειες έχει για τη σελήνη μου;
-
26-09-2007, 05:49 PM #3
τι εννοει οταν λεει,οχι τοσο του σημειου EQ ,τοτε ποιο??
-
27-09-2007, 12:50 AM #4
Αυτο το ειχα ρωτησει και γω καποτε για τον χειρωνα μου που κανει συνοδο με τον Εq μου και για ενα αλλο aspect (δε μου ρχεται με τιποτα η λεξη στα ελληνικα εχει κολησει το μυαλο μου) που κανει με εναν αλλο πλανητη που επισης δε θυμαμαι, αλλα δεν ειχα παρει απαντηση απο κανεναν
Στο αρθρο αν θυμαμαι καλα ειχε εννοηθει οτι ειναι σαν να τον καταπινειοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
18-08-2008, 08:12 PM #5
Γεια και απο μενα!!!
Ολα αυτα για τον EqAsc ισχυουν μονο για την περιπτωση συνοδου ή και για αλλες οψεις? Οι ανοχες που λαμβανουμε υπ'οψιν μας ειναι οι γνωστες ή επειδη ειναι σημειο και οχι πλανητικο σωμα ειναι μικροτερες?
Φιλικα
Αθαν
-
25-02-2009, 02:02 AM #6
-
25-02-2009, 01:39 PM #7
-
25-02-2009, 02:02 PM #8
αγαπητη σμαραγδι το φορουμ εχει πλοηγο ειναι κατω ,κατω σε καθε σελιδα ,πατησε το και θα σου λυθουν ολες οι αποριες σου:blink:
αν και επετρεψε μου να σου πω, σου εχουνε δωσει λιγκ για το μεσουρανημα σε αλλο θεμα που ειχες ξαναρωτησει [το μελος μητσακος ]που μαλλον δεν το διαβασες ....:nuts:
φιλικαΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.