s
Οι καρμικές συναντήσεις. - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 18 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 178
  1. Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ok, sorry που σας αποπροσανατόλισα με την ημιμάθεια μου...
    Παίρνω το κουβαδάκι μου και αφήνω εσάς τους "γνώστες" να μιλήσετε... Είμαι σίγουρος ότι η Αυθεντία μέσα σας θα ξέρει καλύτερα...
    Επιμένεις να παρανοείς αυτά που λέω..Βεβαίως και δεν είμαι γνώστης..Ούτε με αποπροσανατόλισες...είναι κρίμα να μην δέχεσαι ότι υπάρχουν κι άλλες απόψεις που μπορεί να είναι αντίθετες από τις δικές σου..χρησιμοποιείς σκληρή κριτική κι όταν οι άλλοι σου απαντούν στο ίδιο επίπεδο βγάζεις την κάρτα της "αλεπούς"..

Δικαίωμά σου..τελευταίο σχόλιο από μέρους μου..
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    είναι κρίμα να μην δέχεσαι ότι υπάρχουν κι άλλες απόψεις που μπορεί να είναι αντίθετες από τις δικές σου..χρησιμοποιείς σκληρή κριτική κι όταν οι άλλοι σου απαντούν στο ίδιο επίπεδο βγάζεις την κάρτα της "αλεπούς"..

Δικαίωμά σου..τελευταίο σχόλιο από μέρους μου..
    Μάλλον με μπέρδεψες με άλλον καλή μου...

Τους χαιρετισμούς μου...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Μαρία

Η υλική κίνηση του Κάρμα απ την οποία προκύπτει η ενέργεια που αποθηκεύεται στα άγνωστα πεδία ποια είναι ακριβώς;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by nak View Post
    μια καρμικη σχεση μπορει να τελειωσει για παντα? ή παντα αφηνει καταλλειπα τα οποια μας ταλαιπωρουν? επισης ηθελα να ρωτησω εαν σε αυτες τις περιπτωσεις των καρμικων σχεσεων η καρμικοτητα γινεται αντιλληπτη και απο τους δυο ή μονο στον εναν?
    Πιστεύω πως καρμική είναι μία σχέση όταν εμπλέκεται ο Πλούτωνας και οι δεσμοί της Σελήνης. Επίσης σε μία συναστρία όταν η σελήνη΄πραγματοποιεί σύνοδο με τον Πλούτωνα εμφανίζονται καρμικά χρέη. Στην καρμική σχέση πάντα κάποιος χρωστάει από αλλού κάτι και θα πρέπει να το ξεπληρώσει σε σημείο που να τον κάνει να μάθει κάποια πράγματα. Είναι σχεδόν πάντα επώδυνες οι καρμικές σχέσεις αλλά μας δυναμώνουν και μας προχωρούν. Δεν έχει σημασία ο χρόνος που διαρκούν. Οτι μάθουμε από αυτές θα είναι κέρδος. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να είμαστε σε διαδικασία ωρίμανσης.

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Εγω παντως σε προειδοποιησα..προσεχε τι λες, γιατι αν εισαι κουνουπι στην επομενη ζωη και βρεθεις στο υπνοδωματιο του Βασιλη..μην αρχιζεις τα Νελλη Νελλη βοηθεια!!!!!:toung::toung::toung:
    Εσύ είσαι η Νέλλη; Ε, δεν πειράζει βρε, αν την έχουμε σιγουρέψει πια τη θέση στο βασίλειο των εντόμων όλο και κάποιο τρόπο θα βρούμε να το διασκεδάσουμε! :toung:
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Τη βασική αρχή στην είπα κούκλα μου.. τι φταίω εγώ που δεν την καταλαβαίνεις; Το Κάρμα είναι σχήμα συμπεριφοράς. Και οι εσωτεριστές λένε ότι αυτό έχει και όψη ενέργειας που αποθηκεύεται σε πεδία, που μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να μετρήσουμε. Γι' αυτό και περνάει από ζωή σε ζωή.

Τώρα αν δεν έχεις το background να το καταλάβεις αυτό, εγώ τι φταίω; Να σου κάνω μαθήματα online?

Τα λέμε...
    Ωπ, τώρα το είδα αυτό. "Το Κάρμα είναι σχήμα συμπεριφοράς και περνάει από ζωή σε ζωή"

Τώρα , αν συνεχίσω εγώ, χρυσέ μου, τα περί στατικότητας (ακούς εκεί περνάει από ζωή σε ζωή. Βάσει ποιού αέναου μηχανισμού γίνεται αυτό και ποιός τον εγκαθίδρυσε και τον εποπτεύει; Μην τρελλαθούμε κιόλας) και συμπαντικού μπαμπάκα, θα φταίω;

Για να μην αναφερθώ στο τι σημαίνει από μόνο του το σχήμα των πολλών ζωών και των σκοπών που έχει η καθεμιά τους.

Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει το "background¨των όσων υποστηρίζεις και μην εκνευρίζεσαι όταν εντοπίζονται βασικές δομικές αδυναμίες και αντιφάσεις στα όσα υποστηρίζεις.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Η υλική κίνηση του Κάρμα απ την οποία προκύπτει η ενέργεια που αποθηκεύεται στα άγνωστα πεδία ποια είναι ακριβώς;
    Αν εννοείς υλική με την έννοια μετακινώ ένα αντικείμενο από δω εκεί, δε θα βρεις τέτοια αντιστοιχία εύκολα. Δεν είναι καν σίγουρο ότι πρόκειται για ενέργεια ή για "διαδρομή" ενέργειας. Αν πρόκειται για διαδρομή, στην ουσία θα μπορούσαμε να το φανταστούμε ως "χαράξεις" στον ενεργειακό χώρο του τύπου ενός δίσκου του πικάπ. Αλλά κι αυτό μας βοηθάει μόνο αν σκεφτόμαστε σωματιδιακά. Αν σκεφτούμε μαθηματικά, π.χ. κάρμα είναι η στατιστικά μεγάλη πιθανότητα. Το γεγονός ότι αν επαναλάβεις ένα πείραμα 1000 φορές σου δίνει μία πιθανότητα υψηλή σε κάποιες τιμές είναι μία "προδιάθεση συμπεριφοράς" της ύλης ή των φαινομένων. Αυτή η προδιάθεση λένε οι εσωτεριστές κάπου αποθηκεύεται ως ίχνος. Πιθανότατα είναι ανεπαρκές αυτό που περιγράφω, αλλά μη νομίζεις ότι υπάρχουν και όροι καλύτεροι να περιγράψει κανείς κάτι που δεν μπορεί να μετρήσει.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Ωπ, τώρα το είδα αυτό.
    Λοιπόν το έκλεισα αυτό... Δεν ξαναγυρνάω πίσω τώρα... Ό,τι είπαμε είπαμε... Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες...

Quote Originally Posted by αγαύη View Post
    Πιστεύω πως καρμική είναι μία σχέση όταν εμπλέκεται ο Πλούτωνας και οι δεσμοί της Σελήνης. Επίσης σε μία συναστρία όταν η σελήνη΄πραγματοποιεί σύνοδο με τον Πλούτωνα εμφανίζονται καρμικά χρέη. Στην καρμική σχέση πάντα κάποιος χρωστάει από αλλού κάτι και θα πρέπει να το ξεπληρώσει σε σημείο που να τον κάνει να μάθει κάποια πράγματα. Είναι σχεδόν πάντα επώδυνες οι καρμικές σχέσεις αλλά μας δυναμώνουν και μας προχωρούν. Δεν έχει σημασία ο χρόνος που διαρκούν. Οτι μάθουμε από αυτές θα είναι κέρδος. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να είμαστε σε διαδικασία ωρίμανσης.
    Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση. Μπορείτε όμως να μας πείτε που τη στηρίζετε, εκτός φυσικά από τη διαίσθησή σας; Κοινώς, σε μια συναστρία όπου ο Πλούτωνας του Α κάνει σύνοδο με τη Σελήνη του Β, πώς είστε σε θέση να καταλάβετε ότι αυτή η σχέση είναι "καρμική"; Και πώς την ορίζετε την "καρμική σχέση"; Ας πούμε, τα άτομα έχουν ξανασυναντηθεί σε προηγούμενη ζωή ή το αντιλαμβάνεστε ως κάτι άλλο;

¶ντε γεια σας.

Λοιπόν το έκλεισα αυτό... Δεν ξαναγυρνάω πίσω τώρα... Ό,τι είπαμε είπαμε... Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες...
    Μην ανησυχείς, εγώ μια χαρά καταλαβαίνω. Για σένα αμφιβάλλω.

¶ντε γεια σας.

Page 9 of 18 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)