- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 178
Thread: Οι καρμικές συναντήσεις.
-
18-08-2008, 12:55 PM #71
Re: Οι καρμικές συναντήσεις.
Επειδή διόρθωσες την απάντησή σου μετά που έγραψα εγώ την δική μου:
Δεν θα αντιπαρατεθώ τώρα για το μανατζμεντ , αλλά σε πληροφορώ πως σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή που αναφέρεις, ναι διαβάζουν φιλοσοφία αλλά με απώτερο σκοπό να βγάλουν λεφτά. Κάτι που βέβαια γίνεται και στην αστρολογία σε μεγάλο βαθμό, μην ξεχνιόμαστε.
Τώρα, για το ποιος βλέπει μονόπλευρα τα πράγματα κι ποιος αναζητά εξηγήσεις που βασίζονται πρώτα στη θεωρία και μετά στο αποτέλεσμα, θέλεις να μας πεις πως με τη θεώρηση του εσωτερισμού που προβάλλεις, επικεντρώνεσαι στο αποτέλεσμα;
Μείνε σε παρακαλώ στις δηλώσεις σου που έχεις κάνει κατά καιρούς σχετικά με το πόσο μπορούμε να αποφύγουμε το Κάρμα κι ότι απλώς μπαίνουμε σε πιο "εσωτερικές σπείρες" και μην φαίνεσαι τώρα υπερασπιστής του ελεύθερου αποτελέσματος.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 01:00 PM #72
Λοιπόν, το ποστ μου το διόρθωσα όντως, επειδή δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πρόλαβες να απαντήσεις. Το επανέφερα όπως ήταν, για να μη δημιουργηθεί θέμα, αλλά πάλι με πρόλαβες :bigsmile:
Γενικότερα, ανάθεμα με αν έχεις καταλάβει τι έχω γράψει κατά καιρούς, Αργυρώ μου. Αν ερμηνεύεις τα γραφόμενα μου όπως ερμήνευσες τα του Κάρμα, άστα...
CU...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 01:15 PM #73
Αμαν βρε gargoyle μου και εσυ!!!!!!!Εγχειριδιο χρησης θες για το καρμα???Ενταξει δεν λεω..δεν υπαρχει το τριπτυχο παρατηρηση -πειραμα-θεωρια..αλλα δεν ειμαστε και 100%βεβαιοι οτι δεν υφισταται..Και εγω θεωρω οτι δεν υπαρχει Θεος..αλλα κραταω και καμμια καβατζα:toung::toung:Μη βρεθω και στη Κολαση...:toung::toung:
-
18-08-2008, 01:23 PM #74
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 01:27 PM #75
Δεν μιλάω για το αν υφίσταται ή όχι. Αυτό το λήγει ο καθένας, ανάλογα με τις γνώσεις και την στάση του απέναντι στη ζωή.
Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής ως "Κάρμα", γιατί αναιρεί τα πάντα. Δεν μπορεί, ένας στοιχειώδης ορισμός θα υπάρχει, του στυλ " σημειωτική λέμε αυτό κι αυτό", "μπούκοβο λέμε εκείνο κι εκείνο". Πες πως θέλω να που κάνει μια παραπομπή από το λεξικό του εσωτεριστή όσον αφορά το λήμμα 'Κάρμα". :bigsmile: Όχι εγχειρίδιο χρήσης, δεν νομίζω πως χρειάζεται... :bigsmile:
Προφανώς, εσύ μάλλον έχεις καταλάβει τον ορισμό. Μπορείς να με βοηθήσεις να ξεστραβωθώ; :bigsmile:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 01:30 PM #76
-
18-08-2008, 01:43 PM #77
Δεν το εννοούσα έτσι..Δεν γράφω τίποτα που να μην μπορώ να παραθέσω αποδείξεις αν χρειαστεί..ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα..
Δεν ξέρω προς τι το "folks" ας πούμε...¨οταν διαβάζω σχόλια τύπου "στου κουφού την πόρτα" ή "η άγνοιά σου",με κάνει ν'αναρωτιέμαι και ξέρεις γιατί?Χίλιες φορές άγνοια παρά ημιμάθεια..Η άγνοια είναι πολύ κοντά στη σωστή γνώμη..!Η ημιμάθεια είναι ό,τι χειρότερο για τη σκέψη..όσο για την δική μου ιδιότητα,ρώτησέ με όταν δεν μπορώ να αποδείξω την Αυθεντία μέσα μου και ως έτσι κι έξω μου..
τυχαίνει να μην συμφωνώ με πολλές απόψεις σου..αυτό δεν σημαίνει ότι έχω προσωπικά μαζί σου..Ως έτσι δεν υπάρχει λόγος να μου ζητάς συγνώμη..
καλή σου μέρα ΒασίληΦοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
18-08-2008, 01:45 PM #78
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 01:46 PM #79
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 02:25 PM #80
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.