s
Οι καρμικές συναντήσεις. - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 18 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 178

Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Το πόσο δε είσαι στον κόσμο σου για το τι πιστεύει ο κόσμος για το σοσιαλισμό (η θέση για το Management του σοσιαλισμού που διατύπωσα είναι κοινός τόπος σε όλους τους οικονομικούς κύκλους, αλλά ξέχασα εκεί δε διαβάζουν φιλοσοφία, βγάζουν λεφτά ) δείχνει και πόσο μονόπλευρα βλέπεις γενικά τα πράγματα και πώς αναζητάς παντού εξηγήσεις που να βασίζονται στη θεωρία κι όχι στο αποτέλεσμα.

Ας αφήσουμε τώρα τους ανθρώπους να ψάξουν για τις καρμικές σχέσεις τους :bigsmile: Αρκετά τους ταλαιπωρήσαμε...
    Επειδή διόρθωσες την απάντησή σου μετά που έγραψα εγώ την δική μου:

Δεν θα αντιπαρατεθώ τώρα για το μανατζμεντ , αλλά σε πληροφορώ πως σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή που αναφέρεις, ναι διαβάζουν φιλοσοφία αλλά με απώτερο σκοπό να βγάλουν λεφτά. Κάτι που βέβαια γίνεται και στην αστρολογία σε μεγάλο βαθμό, μην ξεχνιόμαστε.

Τώρα, για το ποιος βλέπει μονόπλευρα τα πράγματα κι ποιος αναζητά εξηγήσεις που βασίζονται πρώτα στη θεωρία και μετά στο αποτέλεσμα, θέλεις να μας πεις πως με τη θεώρηση του εσωτερισμού που προβάλλεις, επικεντρώνεσαι στο αποτέλεσμα;
    Μείνε σε παρακαλώ στις δηλώσεις σου που έχεις κάνει κατά καιρούς σχετικά με το πόσο μπορούμε να αποφύγουμε το Κάρμα κι ότι απλώς μπαίνουμε σε πιο "εσωτερικές σπείρες" και μην φαίνεσαι τώρα υπερασπιστής του ελεύθερου αποτελέσματος.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Βασίλης

Λοιπόν, το ποστ μου το διόρθωσα όντως, επειδή δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πρόλαβες να απαντήσεις. Το επανέφερα όπως ήταν, για να μη δημιουργηθεί θέμα, αλλά πάλι με πρόλαβες :bigsmile:

Γενικότερα, ανάθεμα με αν έχεις καταλάβει τι έχω γράψει κατά καιρούς, Αργυρώ μου. Αν ερμηνεύεις τα γραφόμενα μου όπως ερμήνευσες τα του Κάρμα, άστα...

CU...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Αμαν βρε gargoyle μου και εσυ!!!!!!!Εγχειριδιο χρησης θες για το καρμα???Ενταξει δεν λεω..δεν υπαρχει το τριπτυχο παρατηρηση -πειραμα-θεωρια..αλλα δεν ειμαστε και 100%βεβαιοι οτι δεν υφισταται..Και εγω θεωρω οτι δεν υπαρχει Θεος..αλλα κραταω και καμμια καβατζα:toung::toung:Μη βρεθω και στη Κολαση...:toung::toung:

Λοιπόν, το ποστ μου το διόρθωσα όντως, επειδή δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πρόλαβες να απαντήσεις. Το επανέφερα όπως ήταν, για να μη δημιουργηθεί θέμα, αλλά πάλι με πρόλαβες :bigsmile:

Γενικότερα, ανάθεμα με αν έχεις καταλάβει τι έχω γράψει κατά καιρούς, Αργυρώ μου. Αν ερμηνεύεις τα γραφόμενα μου όπως ερμήνευσες τα του Κάρμα, άστα...

CU...
    Καλά εγώ. Εσύ έχεις καταλάβει τι εχεις γράψει;... :bigsmile: Έχω κάποιες αμφιβολίες... :bigsmile:

Δεν πειράζει, προφανώς σε καταλαβαίνουν άλλοι... :bigsmile:

Τσίου τσίου...
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Αμαν βρε gargoyle μου και εσυ!!!!!!!Εγχειριδιο χρησης θες για το καρμα???Ενταξει δεν λεω..δεν υπαρχει το τριπτυχο παρατηρηση -πειραμα-θεωρια..αλλα δεν ειμαστε και 100%βεβαιοι οτι δεν υφισταται..Και εγω θεωρω οτι δεν υπαρχει Θεος..αλλα κραταω και καμμια καβατζα:toung::toung:Μη βρεθω και στη Κολαση...:toung::toung:
    Δεν μιλάω για το αν υφίσταται ή όχι. Αυτό το λήγει ο καθένας, ανάλογα με τις γνώσεις και την στάση του απέναντι στη ζωή.

Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής ως "Κάρμα", γιατί αναιρεί τα πάντα. Δεν μπορεί, ένας στοιχειώδης ορισμός θα υπάρχει, του στυλ " σημειωτική λέμε αυτό κι αυτό", "μπούκοβο λέμε εκείνο κι εκείνο". Πες πως θέλω να που κάνει μια παραπομπή από το λεξικό του εσωτεριστή όσον αφορά το λήμμα 'Κάρμα". :bigsmile: Όχι εγχειρίδιο χρήσης, δεν νομίζω πως χρειάζεται... :bigsmile:

Προφανώς, εσύ μάλλον έχεις καταλάβει τον ορισμό. Μπορείς να με βοηθήσεις να ξεστραβωθώ; :bigsmile:

¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Δεν μιλάω για το αν υφίσταται ή όχι. Αυτό το λήγει ο καθένας, ανάλογα με τις γνώσεις και την στάση του απέναντι στη ζωή.

Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής ως "Κάρμα", γιατί αναιρεί τα πάντα. Δεν μπορεί, ένας στοιχειώδης ορισμός θα υπάρχει, του στυλ " σημειωτική λέμε αυτό κι αυτό", "μπούκοβο λέμε εκείνο κι εκείνο". Πες πως θέλω να που κάνει μια παραπομπή από το λεξικό του εσωτεριστή όσον αφορά το λήμμα 'Κάρμα". :bigsmile: Όχι εγχειρίδιο χρήσης, δεν νομίζω πως χρειάζεται... :bigsmile:

Προφανώς, εσύ μάλλον έχεις καταλάβει τον ορισμό. Μπορείς να με βοηθήσεις να ξεστραβωθώ; :bigsmile:
    Εμενα δεν με απασχολει το ζητημα..να σου πω την αληθεια..αλλα αν ισχυει εφαγα χοντρο πακετακι..με τοσα που εχω κανει ..με βλεπω μυγα την επομενη φορα..και μαλιστα στο σπιτι σου..:toung::toung:

7. Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Πρέπει να έχω κάποια ιδιότητα; Εσύ έχεις κάποια ιδιότητα για να γράφεις εδώ; :blink: Χίλια συγγνώμη, folks, πρέπει να πάρω πρώτα το δίπλωμα μου για να ανοίξω το στόμα μου...
    Δεν το εννοούσα έτσι..Δεν γράφω τίποτα που να μην μπορώ να παραθέσω αποδείξεις αν χρειαστεί..ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα..
    Δεν ξέρω προς τι το "folks" ας πούμε...¨οταν διαβάζω σχόλια τύπου "στου κουφού την πόρτα" ή "η άγνοιά σου",με κάνει ν'αναρωτιέμαι και ξέρεις γιατί?Χίλιες φορές άγνοια παρά ημιμάθεια..Η άγνοια είναι πολύ κοντά στη σωστή γνώμη..!Η ημιμάθεια είναι ό,τι χειρότερο για τη σκέψη..όσο για την δική μου ιδιότητα,ρώτησέ με όταν δεν μπορώ να αποδείξω την Αυθεντία μέσα μου και ως έτσι κι έξω μου..
    τυχαίνει να μην συμφωνώ με πολλές απόψεις σου..αυτό δεν σημαίνει ότι έχω προσωπικά μαζί σου..Ως έτσι δεν υπάρχει λόγος να μου ζητάς συγνώμη..

καλή σου μέρα Βασίλη
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post

καλή σου μέρα Βασίλη
    Ok, sorry που σας αποπροσανατόλισα με την ημιμάθεια μου...
    Παίρνω το κουβαδάκι μου και αφήνω εσάς τους "γνώστες" να μιλήσετε... Είμαι σίγουρος ότι η Αυθεντία μέσα σας θα ξέρει καλύτερα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Εμενα δεν με απασχολει το ζητημα..να σου πω την αληθεια..αλλα αν ισχυει εφαγα χοντρο πακετακι..με τοσα που εχω κανει ..με βλεπω μυγα την επομενη φορα..και μαλιστα στο σπιτι σου..:toung::toung:
    Α, μην ανησυχείς. Δες επ' αυτού το "Δεκαήμερο" του Παζολίνι. Έχει και μια ιστορία με έναν τύπο που μετά τον θάνατό του γυρίζει να πει στο φίλο του τι είναι αμαρτία. (ήταν λίγο οφ τόπικ, αλλά δείχνει μια άποψη του θέματος υπό το πρίσμα της έβδομης τέχνης)

¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Α, μην ανησυχείς. Δες επ' αυτού το "Δεκαήμερο" του Παζολίνι. Έχει και μια ιστορία με έναν τύπο που μετά τον θάνατό του γυρίζει να πει στο φίλο του τι είναι αμαρτία. (ήταν λίγο οφ τόπικ, αλλά δείχνει μια άποψη του θέματος υπό το πρίσμα της έβδομης τέχνης)

Εγω παντως σε προειδοποιησα..προσεχε τι λες, γιατι αν εισαι κουνουπι στην επομενη ζωη και βρεθεις στο υπνοδωματιο του Βασιλη..μην αρχιζεις τα Νελλη Νελλη βοηθεια!!!!!:toung::toung::toung:

Page 8 of 18 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)