- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 178
Thread: Οι καρμικές συναντήσεις.
-
17-08-2008, 03:12 PM #51
Re: Οι καρμικές συναντήσεις.
Aν είσαστε η μια Αιγόκερως και η άλλη Ζυγός μάλλον όχι! :bigsmile:
Aries_ καταπίεση να σε αγαπάνε με πάθος όταν εσύ δεν τον/την αγαπάς... Αλλοιώς, είναι Παράδεισος.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-08-2008, 03:21 PM #52
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
17-08-2008, 03:25 PM #53
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
17-08-2008, 03:27 PM #54
-
17-08-2008, 03:35 PM #55
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
17-08-2008, 03:55 PM #56
-
18-08-2008, 01:35 AM #57
Αναρωτιέμαι αν για τους οπαδούς του Κάρμα μεταξύ των καρμικών συναντήσεων συμπεριλαμβάνονται κι αυτές ανάμεσα σε δολοφόνο και θύμα.
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 09:40 AM #58
Μπορει να ηταν αντεστραμμενοι οι ρολοι σε μια αλλη ζωη...στην επομενη θα αντιστραφουν παλι ..στην μεθεπομενη ξανα μανα..και εις τους αιωνας των αιωνων..αυτοι δεν θα κανουν αλλη δουλεια..θα αλληλοσκοτωνονται..:toung::toung:
Και το conceptaki παιζει να αλλαζει καθε φορα..πχ..να σκασει μυτη το πρωην "θυμα" μελισσα και ο πρωην "θυτης" αλλεργικος ...καταλαβες???
-
18-08-2008, 09:53 AM #59
Οι σοφοί είναι πάντα σημαντικοί. ¶λλωστε ο γενικός γραμματέας του κόμματος ξέρει πάντα καλύτερα από τους κοινούς προλετάριους...
Το σύστημα ήξερε καλύτερα τι καριέρα έπρεπε να ακολουθήσεις. Και ποιος ξέρει; Στην περίπτωση μας μπορεί ήξερε και ποιος ήταν ο κατάλληλος σύντροφος για σένα.
Για όσους δεν έχουν μελετήσει είναι γενικά και αόριστα. Αν δεις το σύστημα στην πράξη θα δεις ότι δεν είναι καθόλου αόριστα. Ο εσωτερισμός είναι πρακτική (ασκήσεις, κλπ), δεν είναι θεωρία. Όσο μένεις στα βιβλία δε θα καταλάβεις ποτέ τι είναι.
Για άλλη μία φορά μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Σου εξηγώ πώς δουλεύει το ηλεκτρικό ρεύμα κι εσύ με ρωτάς πόσες φωτιές πρέπει να ανάψω για να ανάψουν οι λάμπες. Τόσα ξέρεις για το θέμα, τόσα καταλαβαίνεις.
Στου κουφού την πόρτα.. λέγε λέγε εκείνος θα ακούει ό,τι θέλει... του μιλάς για συλλογικό κάρμα, εκείνος το χαβά του. Όχι, κύριε και το συλλογικό ατομικό είναι... του λες ότι ο εσωτεριστής είναι "αναρχικός" και αναταράσσει τα υποτιθέμενα θεικά σχέδια, όχι εκείνος το χαβά του ο κόσμος είναι στατικός... ¶μα βρεις Αιγόκερω που να του αλλάξεις προδιαμορφωμένη άποψη, να μου τρυπήσεις τη μύτη...
Αφού όμως κρίνουμε μόνο με βάση το κυρίαρχο ρεύμα στο εξής εγώ θα λέω ότι ο σοσιαλισμός είναι ένα γραφειοκρατικό σύστημα που απέτυχε οικονομικά γιατί δεν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος θέλει να διακρίνεται και ατομικά και όχι μόνο συλλογικά. Η έλλειψη αυτής της κατανόησης οδήγησε στην ουσία σε έλλειψη κινήτρων εργασίας, ανεπαρκή αύξηση της παραγωγής σε σχέση με τα ανταγωνιστικά κράτη, ανεπαρκή κίνητρα επένδυσης στην καινοτομία (πλην του στρατιωτικού τομέα) και οικονομικό μαρασμό (στην ουσία ο κομμουνισμός δεν έχει ιδέα τι είναι σύγχρονο ανθρωποκεντρικό Management). Το γεγονός ότι αυτό ήταν το κυρίαρχο ρεύμα του σοσιαλισμού για πολλά χρόνια λέει πολλά. Στα παλιά μου τα παπούτσια τα πειράματα της Λατινικής Αμερικής και των άλλων σοσιαλιστικών χωρών...
Είμαι σίγουρος ότι με αυτά κορόιδευε το καθεστώς τους καημένους τους ανθρώπους. Γιατί άραγε μου θυμίζει αυτό τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες που η δευτέρα παρουσία έπαιρνε συνεχώς αναβολές; Μπα.. ιδέα μου θα είναι. Ο σοσιαλισμός δεν είναι πίστη, είναι κοινωνικό σύστημα βασισμένο στην επιστήμη...
Α, γεια σου, εδώ συμφωνούμε... Τι τα ήθελες όλα τα υπόλοιπα περί του κάρμα; Αυτά δεν είπα κι εγώ στην αρχή;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 10:18 AM #60
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.