s
Οι καρμικές συναντήσεις. - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 18 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 178
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Aν είσαστε η μια Αιγόκερως και η άλλη Ζυγός μάλλον όχι! :bigsmile:

Aries_ καταπίεση να σε αγαπάνε με πάθος όταν εσύ δεν τον/την αγαπάς... Αλλοιώς, είναι Παράδεισος.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Aries_ καταπίεση να σε αγαπάνε με πάθος όταν εσύ δεν τον/την αγαπάς... Αλλοιώς, είναι Παράδεισος.
    Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις.Τα εγκλήματα πάθους δεν τα έχεις ακουστά;:blink:Είναι κι αύγουστος,είχαμε και πανσέληνο /έκλειψη χτες,ευτυχώς θύματα δε θρηνήσαμε...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Κωστής

¶λλα λένε οι ειδήσεις εδώ στα βόρεια όμως :toung:
    3 θάνατοι μέχρι στιγμής στην πατρίδα (δολοφονίες για την ακρίβεια)

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    ευτυχώς θύματα δε θρηνήσαμε...
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Aν είσαστε η μια Αιγόκερως και η άλλη Ζυγός μάλλον όχι! :bigsmile:

Mε παθος ποτε...βαριεμαι να εστιαζω πολυ σε κατι/καποιον..:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    ¶λλα λένε οι ειδήσεις εδώ στα βόρεια όμως :toung:
    3 θάνατοι μέχρι στιγμής στην πατρίδα (δολοφονίες για την ακρίβεια)
    Ναι τώρα μόλις είδα κι εγώ.Μια 25χρονη,ένας 25χρονος.Τι στην ευχή συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με 25χρονα παιδιά που δολοφονούνται;Τρία ή τέσσερα ακούσαμε αυτόν τον μήνα. Φέρουν βαρύ κάρμα κάποιοι απ αυτούς...;Πάθους βέβαια δεν ήταν.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Ναι τώρα μόλις είδα κι εγώ.Μια 25χρονη,ένας 25χρονος.Τι στην ευχή συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με 25χρονα παιδιά που δολοφονούνται;Τρία ή τέσσερα ακούσαμε αυτόν τον μήνα. Φέρουν βαρύ κάρμα κάποιοι απ αυτούς...;Πάθους βέβαια δεν ήταν.
    Στατιστικα εχει αποδειχθει οτι τους καλοκαιρινους μηνες η εγκληματικοτητα αυξανεται..Η θερινη ραστωνη να το πω???Η απραξια που βγαζει στην επιφανεια ενδομυχες σκεψεις??Η ζεστη???Τα λογια του παπα???Ενα παντρεμα ολων αυτων ενδεχομενως???....ποιος ξερει...:bigsmile:

Αναρωτιέμαι αν για τους οπαδούς του Κάρμα μεταξύ των καρμικών συναντήσεων συμπεριλαμβάνονται κι αυτές ανάμεσα σε δολοφόνο και θύμα.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Αναρωτιέμαι αν για τους οπαδούς του Κάρμα μεταξύ των καρμικών συναντήσεων συμπεριλαμβάνονται κι αυτές ανάμεσα σε δολοφόνο και θύμα.
    Μπορει να ηταν αντεστραμμενοι οι ρολοι σε μια αλλη ζωη...στην επομενη θα αντιστραφουν παλι ..στην μεθεπομενη ξανα μανα..και εις τους αιωνας των αιωνων..αυτοι δεν θα κανουν αλλη δουλεια..θα αλληλοσκοτωνονται..:toung::toung:

Και το conceptaki παιζει να αλλαζει καθε φορα..πχ..να σκασει μυτη το πρωην "θυμα" μελισσα και ο πρωην "θυτης" αλλεργικος ...καταλαβες???

Όνομα:
    Βασίλης

Αυτή η μόδα με το συλλογικό Κάρμα έχει αρχίσει όντως να κερδίζει έδαφος. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση των βασικών αρχών, καθώς και πάλι μιλάμε για σωτηρία ψυχής ώστε να απολαύσει ιδανικές καταστάσεις σε κάποιο "αλλού" που δεν προσδιορίζεται ποτέ. Η αλήθεια είναι πως σε αυτήν την τοποθέτηση ξέχασα το ρόλο του σοφού - μεσολαβητή - εσωτεριστή, ο οποίος πολλές φορές εκπληρώνει το ομαδικό Κάρμα και είτε ξυπνάει είτε σώζει τους υπόλοιπους. Πράγματι, ο ρόλος των σοφών ως πνευματική ελίτ είναι απαραίτητος.
    Οι σοφοί είναι πάντα σημαντικοί. ¶λλωστε ο γενικός γραμματέας του κόμματος ξέρει πάντα καλύτερα από τους κοινούς προλετάριους... Το σύστημα ήξερε καλύτερα τι καριέρα έπρεπε να ακολουθήσεις. Και ποιος ξέρει; Στην περίπτωση μας μπορεί ήξερε και ποιος ήταν ο κατάλληλος σύντροφος για σένα.

Αυτό το ότι το Κάρμα δεν καθορίζεται άνωθεν αλλά από όλους εμάς, δεν νομίζω πως τεκμηριώνεται επαρκώς, ούτε καν με τα υποτιθέμενα εννοιολογικά εργαλεία των θεοσοφιστών. Γενικά και αόριστα μπορεί κανείς να δηλώσει πως το Κάρμα το δημιουργούμε εμείς, αλλά δεν γίνεται σαφής κάποιος μηχανισμός του πως υποτίθεται πως γίνεται αυτό.
    Για όσους δεν έχουν μελετήσει είναι γενικά και αόριστα. Αν δεις το σύστημα στην πράξη θα δεις ότι δεν είναι καθόλου αόριστα. Ο εσωτερισμός είναι πρακτική (ασκήσεις, κλπ), δεν είναι θεωρία. Όσο μένεις στα βιβλία δε θα καταλάβεις ποτέ τι είναι.

Για να μην αναφερθώ στο Κάρμα που δημιουργείται, υποτίθεται, στο παρόν. Πώς προεξοφλείται η "αμαρτωλή" παρουσία κάποιου, κι ότι θα προλάβει να δημιουργήσει και μελλοντικό χρέος; Αυτό δεν μοιάζει καν με φιλοσοφική, αν μπορούμε να την πούμε έτσι, θεώρηση. Με τοκογλυφία μοιάζει.
    Για άλλη μία φορά μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Σου εξηγώ πώς δουλεύει το ηλεκτρικό ρεύμα κι εσύ με ρωτάς πόσες φωτιές πρέπει να ανάψω για να ανάψουν οι λάμπες. Τόσα ξέρεις για το θέμα, τόσα καταλαβαίνεις.

Το ότι η θεοσοφία ήταν αρκετό διάστημα κυρίαρχη στο χώρο των εσωτεριστών δείχνει πολλά, τόσο για τις βασικές αρχές του χώρου όσο και τις τάσεις εξέλιξής του. Τώρα, αν υπάρχουν ρεύματα που δέχονται ότι η ψυχή μπορεί να καταστραφεί υπό προϋποθέσεις, ή ότι ο άνθρωπος σώζεται με τη δική του ανέλιξη, επαναλαμβάνω πως δεν έχουν και μεγάλη σημασία, καθώς:

η βασική αρχή της ατομικότητας παραμένει, έστω και υπό τον επιδερμικό μανδύα του "συλλογικού Κάρμα"
    η βασική αρχή της σωτηρίας της ατομικής ψυχής παραμένει (σωτηρία, αλήθεια, από τι; )
    η βασική αρχή της στατικής δομής του υπαρκτού κόσμου παραμένει και δεν τίθεται κανένα μα κανένα αίτημα αλλαγής του.
    Στου κουφού την πόρτα.. λέγε λέγε εκείνος θα ακούει ό,τι θέλει... του μιλάς για συλλογικό κάρμα, εκείνος το χαβά του. Όχι, κύριε και το συλλογικό ατομικό είναι... του λες ότι ο εσωτεριστής είναι "αναρχικός" και αναταράσσει τα υποτιθέμενα θεικά σχέδια, όχι εκείνος το χαβά του ο κόσμος είναι στατικός... ¶μα βρεις Αιγόκερω που να του αλλάξεις προδιαμορφωμένη άποψη, να μου τρυπήσεις τη μύτη...

Αφού όμως κρίνουμε μόνο με βάση το κυρίαρχο ρεύμα στο εξής εγώ θα λέω ότι ο σοσιαλισμός είναι ένα γραφειοκρατικό σύστημα που απέτυχε οικονομικά γιατί δεν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος θέλει να διακρίνεται και ατομικά και όχι μόνο συλλογικά. Η έλλειψη αυτής της κατανόησης οδήγησε στην ουσία σε έλλειψη κινήτρων εργασίας, ανεπαρκή αύξηση της παραγωγής σε σχέση με τα ανταγωνιστικά κράτη, ανεπαρκή κίνητρα επένδυσης στην καινοτομία (πλην του στρατιωτικού τομέα) και οικονομικό μαρασμό (στην ουσία ο κομμουνισμός δεν έχει ιδέα τι είναι σύγχρονο ανθρωποκεντρικό Management). Το γεγονός ότι αυτό ήταν το κυρίαρχο ρεύμα του σοσιαλισμού για πολλά χρόνια λέει πολλά. Στα παλιά μου τα παπούτσια τα πειράματα της Λατινικής Αμερικής και των άλλων σοσιαλιστικών χωρών...

Όσο για το σοσιαλισμό και τη Σοβιετική Ένωση, το επιχείρημα της "αναβολής της αταξικής κοινωνίας" δεν στέκει (αταξική κοινωνία μπορεί να υπάρξει μόνο στον κομμουνισμό και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε τέτοιο επίπεδο η οργάνωση της παραγωγής και κατ' επέκταση οι παραγωγικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, ώστε να απονεκρωθεί ο μηχανισμός που λέγεται κράτος. Αλλά αυτό δεν αφορά το θέμα, απλώς μια υπεραπλουστευμένη, ως συνήθως, διευκρίνηση).
    Είμαι σίγουρος ότι με αυτά κορόιδευε το καθεστώς τους καημένους τους ανθρώπους. Γιατί άραγε μου θυμίζει αυτό τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες που η δευτέρα παρουσία έπαιρνε συνεχώς αναβολές; Μπα.. ιδέα μου θα είναι. Ο σοσιαλισμός δεν είναι πίστη, είναι κοινωνικό σύστημα βασισμένο στην επιστήμη...

Και για να επανέλθουμε στο θέμα: δεν νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε για "καρμικές σχέσεις", με βάση όλα όσα έχουν ειπωθεί. Για "μοιραίες", όχι υπό την έννοια πως τις προκάλεσε κάποιο αόρατο χέρι, αλλά υπό την έννοια πως μας συγκλονίζουν συναισθηματικά, σαφώς και μπορούμε να μιλάμε. ¶λλωστε, ο κάθε υγιής συναισθηματικά άνθρωπος, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του θα νιώσει πως συνάντησε κάποιον άλλον άνθρωπο με τον οποίο τον ενώνουν πολλά. Τώρα, η τάση να ψάχνει κανείς ενδείξεις πως μια τέτοια σχέση είναι κάτι το υπερβατικά ξεχωριστό, είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό και αφορά την ανάγκη να κρατήσει κανείς κοντά του αυτό που αγαπάει.

¶λλωστε, το ποιος μας ταιριάζει και ποιος όχι, ποιος μας ελκύει και ποιος όχι, στο μεγαλύτερο βαθμό καθορίζεται από το πως έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του ο καθένας καθ' όλη την ιστορική του πορεία. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει εκ των προτέρων το Κάρμα ή όποιος άλλος στο σύμπαν πως θα είναι ένα άτομο στα 10, 15, 25, 35 του χρόνια, σε τι αξίες θα πιστεύει, ώστε να προεξοφλεί "καρμικές συναντήσεις" με άλλα πρόσωπα, σε δεδομένο τόπο και χρόνο.
    Α, γεια σου, εδώ συμφωνούμε... Τι τα ήθελες όλα τα υπόλοιπα περί του κάρμα; Αυτά δεν είπα κι εγώ στην αρχή;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

10. Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Οι σοφοί είναι πάντα σημαντικοί. ¶λλωστε ο γενικός γραμματέας του κόμματος ξέρει πάντα καλύτερα από τους κοινούς προλετάριους...

Για όσους δεν έχουν μελετήσει είναι γενικά και αόριστα. Αν δεις το σύστημα στην πράξη θα δεις ότι δεν είναι καθόλου αόριστα. Ο εσωτερισμός είναι πρακτική (ασκήσεις, κλπ), δεν είναι θεωρία. Όσο μένεις στα βιβλία δε θα καταλάβεις ποτέ τι είναι.

Δικές σου ερμηνείες αυθαίρετες. Για άλλη μία φορά μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.

Στου κουφού την πόρτα.. λέγε λέγε εκείνος θα ακούει ό,τι θέλει... του μιλάς για συλλογικό κάρμα, εκείνος το χαβά του. Όχι, κύριε και το συλλογικό ατομικό είναι... του λες ότι ο εσωτεριστής αναταράσσει τα υποτιθέμενα θεικά σχέδια, όχι εκείνος το χαβά του ο κόσμος είναι στατικός... ¶μα βρεις Αιγόκερω που να του αλλάξεις προδιαμορφωμένη άποψη, να μου τρυπήσεις τη μύτη... Αφού όμως κρίνουμε μόνο με βάση το κυρίαρχο ρεύμα στο εξής εγώ θα λέω ότι ο σοσιαλισμός είναι ένα γραφειοκρατικό σύστημα που απέτυχε οικονομικά γιατί δεν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος θέλει να διακρίνεται και ατομικά και όχι μόνο συλλογικά. Η έλλειψη αυτής της κατανόησης οδήγησε στην ουσία σε έλλειψη κινήτρων εργασίας, ανεπαρκή αύξηση της παραγωγής σε σχέση με τα ανταγωνιστικά κράτη, ανεπαρκή κίνητρα επένδυσης στην καινοτομία (πλην του στρατιωτικού τομέα) και οικονομικό μαρασμό (στην ουσία ο κομμουνισμός δεν έχει ιδέα τι είναι σύγχρονο Management). Το γεγονός ότι αυτό ήταν το κυρίαρχο ρεύμα του σοσιαλισμού για πολλά χρόνια λέει πολλά. Στα παλιά μου τα παπούτσια τα πειράματα της Λατινικής Αμερικής και των άλλων σοσιαλιστικών χωρών... Ωραία θα περάσουμε...

Είμαι σίγουρος ότι με αυτά κορόιδευε το καθεστώς τους καημένους τους ανθρώπους. Γιατί άραγε μου θυμίζει αυτό τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες που η δευτέρα παρουσία έπαιρνε συνεχώς αναβολές; Μπα.. ιδέα μου θα είναι. Ο σοσιαλισμός δεν είναι πίστη, είναι επιστήμη...

Α, γεια σου, εδώ συμφωνούμε... Τι τα ήθελες όλα τα υπόλοιπα περί του κάρμα; Αυτά δεν είπα κι εγώ στην αρχή;
    πω πω εντυπωσιάστηκα!!!!Ειδικά όταν έχεις μελετήσει...Μου αρέσουν οι αυθεντίες...δεν μπορεί κάτι θα έχεις γράψει,κάπου θα διδάσκεις..που?
    Δώσε μου στοιχεία να ξεστραβωθώ το στραβάδι!!!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Page 6 of 18 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)